Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Πουστης αγαπητικος

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Ε ναι μονο θα εχεις το προνομιο να μη νιωθεις,αλλιως θα σε καταστρεψει η αλλη και δε μιλαω οικονομικα.

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Πρεπει να εισαι λιγο πουστιγκος για να κανεος τετοια σχεση , αληθινος αντρας δεν ανεχετε ουτε να κοιτανε την γυναικα του

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Μα αυτο λεω να ειναι γκει ο αλλος και να πουλαει ζιγκολικι στην ουσια και να της τα τρωει με τους γκομενους του σε κοκες παρτυ κλπ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βρήκα (πάλι) καινούργια χορηγό. Φίλε Σίτιζεν για έλα να τα πούμε. :sunglasses:
Αυτό είναι νέο! Πότε; που; πως; απολογήσου ή εξομολογήσου!

Αναγκάστηκα!
Όταν δεν έχω να πάρω πασατέμπο κι η πραγματική γκόμενα με φροντίζει επειδή αγαπιόμαστε πως να το αντέξω;
βρήκα λοιπόν μία εκδιδόμενη να με βοηθάει στα προσωπικά μου έξοδα για να μην επιβαρύνω το μωρό μου.
Μόλις βρω δουλειά, θα πάω καλύτερα. Έχω όραμα.
Η ζωή είναι ένα παντελόνι που μου πέφτει πότε κοντό και ποτε μακρύ. Δεν τα έχω καταφέρει...

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
260
Πόντοι
26
Αναγκάστηκα!
Όταν δεν έχω να πάρω πασατέμπο κι η πραγματική γκόμενα με φροντίζει επειδή αγαπιόμαστε πως να το αντέξω;
βρήκα λοιπόν μία εκδιδόμενη να με βοηθάει στα προσωπικά μου έξοδα για να μην επιβαρύνω το μωρό μου.
Μόλις βρω δουλειά, θα πάω καλύτερα. Έχω όραμα.
Η ζωή είναι ένα παντελόνι που μου πέφτει πότε κοντό και ποτε μακρύ. Δεν τα έχω καταφέρει...
ερωτεύονται οι πουτάνες?

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.089
Πόντοι
3.506
το να λες οτι κανεις σχεση με εκδιδομενη ειναι σαν να λες οτι εχεις λεωφορειο για παρτη σου !

και τα δυο ειναι δημοσιας χρησης ! μπορουμε να τα χρησιμοποιουμε αλλα δεν ειναι αποκλειστικοτητας μας !

Ωραια η συγκριση.
Ας την επεκτεινω λιγο.
Το λεωφορειο σταματαει σε πολλες στασεις, η πορνη ξερει πολλες στασεις του σεξ.
Στο λεωφορειο κατεβαινεις και ανεβαινουν αλλοι, στο μπουρδελο βγαινεις και μπαινει ο επομενος.
Στο λεωφορειο μπαινεις αν σε εξυπηρετει το δρομολογιο, στην πορνη πας αν σου αρεσει το προγραμμα της.
Θα μπορουσα να συνεχισω αλλα ας μην το κουρασω αλλο!

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.593
Πόντοι
456
αυτα συμβαινουν 1 φορα στα 1000 χρονια..εκτος αν εισαι θυμα με λεφτα και σε καταλαβει η δεσποινις και αποφασισει να σου τα φαει ολα

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Άνετα θα έκανα σχέση, προφανώς όμως έχοντας κατά νου να τη (ξάνα)βγάλω στο κλαρί για να τα κονομάω.
Οι περισσότερες άλλωστε θα σου γαμηθούν αργά ή γρήγορα, τουλάχιστον έτσι θα γίνει εν γνώσει σου και θα έχεις συμφέρον.
Το δύσκολο είναι βέβαια πως πρέπει να είσαι παίχτης ώστε από τι μία να τις πουλάς έρωτες και από την άλλη να την έχεις σούζα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.189
Πόντοι
6.946
Για τα μέλη αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο τύποι μου: μετά που τις κάνουν να χύνουν με τις ώρες, με την μεγάλη μαλαπέρδα τους, τις πάνε βόλτα με το ελικόπτερο για ρομαντικό δείπνο σε όλακερη ιδιωτική περιοχή, και τις κάνουν πρόταση γάμου όπως ο Ρίτσαρντ Γκρι στο Pretty Woman. Μετά από όλα αυτά, ποιά εκδιδόμενη δεν θα ήθελε σχέση μαζί μας;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.392
Πόντοι
32.478
Σχέση δεν έχω κάνει αλλά στα νιάτα μου έβγαινα περιστασιακά με μια ελληνίδα που δούλευε στο Αγησιλάου 38 , που τωρα είναι κατάστημα με ρούχα. Η πρώτη και τελευταία φορά που την πήρα στην δουλειά της ήταν παρτούζα με έναν φίλο που είχε έρθει από επαρχία. Εγώ σε σχέση συγκατοίκηση, έρχεται ο φίλος και θέλει μπουρδελότσαρκα. Πάμε λοιπόν μεταξουργείο περνάει ο φίλος στο δωμάτιο και εγώ περιμένω απ΄ έξω. Μπαίνει το κορίτσι στο δωμάτιο και μετά από λίγο ξανανοίγει την πόρτα και με ρωτάει αν θα περάσω κι εγώ. Της λέω ότι δεν έχω λεφτά και μου λέει , έλα θα πληρώσει ο φίλος σου. Μπαίνω λοιπόν κι εγώ , η πρώτη και μοναδική φορά που έκανα παρτούζα μαζί με φίλο. Περάσαμε ωραία δεν λέω και άβγαλτοι όπως είμαστε της πιάνουμε κουβέντα και της λέω πότε θα σε παω βόλτα με το αμάξι. Εγώ μου λέει έχω το φορντ το Ford XR3. Εντάξει δεν ήταν και καμιά αμαξάρα για την εποχή του αλλά ήταν καλύτερο από το δικό μου. Μου δίνει το τηλέφωνό της , σταθερό υπήρχε τότε γύρω στο 92 και φεύγουμε. Γυρίζω σπίτι και θέλει και η γκόμενα σεξ, όπου 2η φορά κοντά κοντά , αργώ να τελειώσω και την ξεμουνιάζω. Περνάνε 2-3 μήνες χωρίζω με την γκόμενα και θυμάμαι το τηλέφωνο . Όλο αυτό το διάστημα δεν την είχα πάρει γιατί έμενα με την γκόμενα, χρόνο ιδιαίτερο δεν είχα λόγο δουλειάς και γιατί δεν έβγαινα και χωρίς την γκόμενα. Την πήρα τηλέφωνο και κανονίσαμε να βρεθούμε. Πήγαμε για φαγητό και καταλήξαμε σπίτι της να το κάνουμε.Για την επόμενη διετία συνεχίσαμε σε αυτό το μοτίβο. Βρισκόμαστε κάποιες φορές σπίτι της και πηγαίναμε για κανένα φαγητό. Όχι συχνά, 2 με 3 φορές τον μήνα περίπου. Αυτή μου είχε πει πάντως ότι ήθελε σχέση αλλά εγώ δεν ήμουν σε φάση τέτοια. Πάντως με το μυαλό που είχα τότε που ήμουν περίπου 23 δεν είναι δύσκολο να τσιμπήσει κάποιος και να κάνει σχέση ή και παντρευτεί ακόμα. Πρώτον έχεις απλόχερα σεξ που είναι βασικό και για μην κρυβόμαστε είχε και πολύ περισσότερα λεφτά από εμένα. Ήταν και κανά εφτάρι χρόνια μεγαλύτερη. Εδώ να πω ότι ήταν ψηλή με κωλάρα, όπως μου αρέσει στην γυναίκα αλλά κάτι στην φάτσα της με χαλούσε. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που δεν μου περνούσε από το μυαλό να κάνω κάτι παραπάνω συν ότι ο φίλος ήξερε την φάση και δεν ήμουν τόσο άνετος. Γι αυτό και δεν του είπα ποτέ τίποτα ότι έβγαινα μαζί της. Κάνα ενάμιση χρόνο μετά ξέκοψα τελείως γιατί γνώρισα μια αλλη γκόμενα και το πήγα προς το σοβαρό οπότε δεν με έπαιρνε να συνεχίσω. Πολύ αργότερα μετά το 2010 από περιέργεια την έψαξα στο fb. Eίναι παντρεμένη με ένα παιδάκι και ζει στην επαρχία. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει για τέτοιες φάσεις ότι εάν είσαι μικρός και εμφανίσημος σίγουρα μπορεί μια γκόμενα του επαγγέλματος μπορεί να τσιμπηθεί μαζί σου και να έχεις τα οφέλη σου. Αν όμως είσαι πενηνταφεύγα που είμαι τώρα ακόμα και καλοστεκούμενος να είσαι μια τέτοια γυναίκα μόνο το πορτοφόλι σου θα κοιτάξει. Ή για να παίρνει τα δωράκια της ή για σε καψουρέψει και να σε εκμεταλευτεί με σχέση ή ακόμα και γάμο.Άλλωστε τωρα πια σχεδόν όλες είναι αλλοδαπές που θέλουν να μείνουν εδώ για πάντα.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.113
Πόντοι
3.446
Η απάντηση είναι ξεκάθαρα οχι. Βασικά δεν βρίσκω έναν λόγο να πω ναι. Δεν βλέπω πουθενά τον λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο. Τις αγαπώ , τις σέβομαι για αυτό που κάνουν, τους φέρομαι πάντα ευγενικά και όμορφα , όπως θα φερόμουν σε οποιαδήποτε κοπέλα, αλλά μέχρι εκεί.
Εχουμε πολλές διαφορες, που ακόμα και αν στην αρχή δεν φαίνονται , στην πορεία θα φανούν.. Δεν νομιζω για παράδειγμα κάποια που έχει συνηθίσει σε άλλο τρόπο ζωής, να μπορεί να προσαρμοστεί σε έναν εντελώς άλλον τρόπο ζωής, χωρις πχ κάποιες πολυτέλειες που πριν είχε και απολάμβανε. Οσες συναντήσεις έχω κάνει μεχρι τώρα, όσες κοπέλες εχω γνωρίσει, ποτέ για καμια δεν ένιωσα το παραμικρό, απο την αρχή το αντιμετωπίζω ως μια υπηρεσία που διαρκει μια ώρα και μετά ο καθένας πάει στην δουλειά του. Αλλο το να θες να την ξανασυναντήσεις, αυτό ναι το εχω νιώσει καποιες φορές και άλλο να θες να την κάνεις κοπελα σου.
Και κυρίως αν και δεν δίνω σημασία στο τι λέει ο κόσμος συνήθως, εδώ είναι άλλη κατάσταση. Το να έρθει πχ να σου πει κάποιος , α ξέρεις την Κατερίνα που βγαίνεις , την πηδούσα πριν 2 χρόνια για 150 ευρώ στο Μεταξουργείο, δεν νομίζω οτι θα σε κάνει και πολύ περήφανο, μάλλον το αντίθετο. Οσο άνετος και αν είσαι, οσο ερωτευμένος και αν είσαι, οταν κάποιος σου πει κάτι για τον άνθρωπο σου, μοιραία πληγώνεσαι.. και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις..
Πάντως γενικά δεν κριτικάρω τους άλλους, ο καθένας ας κάνει οτι θέλει στην ζωή του. Αν θέλει να είναι με μια ιερόδουλη και ειναι σίγουρος για την επιλογή του, ας το κάνει. Δικαίωμα του. Απλώς πρέπει απο πριν να έχει σκεφτεί καλά κάποια πράγματα.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
260
Πόντοι
26
Η απάντηση είναι ξεκάθαρα οχι. Βασικά δεν βρίσκω έναν λόγο να πω ναι. Δεν βλέπω πουθενά τον λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο. Τις αγαπώ , τις σέβομαι για αυτό που κάνουν, τους φέρομαι πάντα ευγενικά και όμορφα , όπως θα φερόμουν σε οποιαδήποτε κοπέλα, αλλά μέχρι εκεί.
Εχουμε πολλές διαφορες, που ακόμα και αν στην αρχή δεν φαίνονται , στην πορεία θα φανούν.. Δεν νομιζω για παράδειγμα κάποια που έχει συνηθίσει σε άλλο τρόπο ζωής, να μπορεί να προσαρμοστεί σε έναν εντελώς άλλον τρόπο ζωής, χωρις πχ κάποιες πολυτέλειες που πριν είχε και απολάμβανε. Οσες συναντήσεις έχω κάνει μεχρι τώρα, όσες κοπέλες εχω γνωρίσει, ποτέ για καμια δεν ένιωσα το παραμικρό, απο την αρχή το αντιμετωπίζω ως μια υπηρεσία που διαρκει μια ώρα και μετά ο καθένας πάει στην δουλειά του. Αλλο το να θες να την ξανασυναντήσεις, αυτό ναι το εχω νιώσει καποιες φορές και άλλο να θες να την κάνεις κοπελα σου.
Και κυρίως αν και δεν δίνω σημασία στο τι λέει ο κόσμος συνήθως, εδώ είναι άλλη κατάσταση. Το να έρθει πχ να σου πει κάποιος , α ξέρεις την Κατερίνα που βγαίνεις , την πηδούσα πριν 2 χρόνια για 150 ευρώ στο Μεταξουργείο, δεν νομίζω οτι θα σε κάνει και πολύ περήφανο, μάλλον το αντίθετο. Οσο άνετος και αν είσαι, οσο ερωτευμένος και αν είσαι, οταν κάποιος σου πει κάτι για τον άνθρωπο σου, μοιραία πληγώνεσαι.. και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις..
Πάντως γενικά δεν κριτικάρω τους άλλους, ο καθένας ας κάνει οτι θέλει στην ζωή του. Αν θέλει να είναι με μια ιερόδουλη και ειναι σίγουρος για την επιλογή του, ας το κάνει. Δικαίωμα του. Απλώς πρέπει απο πριν να έχει σκεφτεί καλά κάποια πράγματα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656

Ποιο μέλος είναι; :tooth:

• Like

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
βίζιτες ελληνίδες, εποχές δραχμών .... μου είχα νπροτείνει να πάμε για ποτά μετά το ραντεβού !!!!!!!

κουλές μέρες, πολύ αργά .........

και δεν θέλαν κέρασμα .... πλήρωσαν τα δικά τους ............. και δεν ξαναβρεθήκαμε ...........

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.113
Πόντοι
3.446
Aν όντως ισχύει , να είναι ευτυχισμένο το ζευγάρι. Ο καθένας κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του. Ενήλικοι άνθρωποι είμαστε άλλωστε.

• Like

tepes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
Εγω παντως εχω ακουσει ιστορια για τυπο που παντρευτηκε την πουτανα.
Ο οποιος ειχε παει στη Φυλης και ειχε κολλησει με μια εκει περα.
Και μια μερα της λεει παμε να φυγουμε απο δω.
Και η τυπισσα λεει ΟΚ
Και την παιρνει σπιτι.
Φευγει μετα αυτος απο το σπιτι για μια δουλεια και γυρναει και βλεπει 5 Ρωσσους στο σαλονι να τον περιμενουν.
Του λενε μας εφαγες το μεροκαματο μας χρωστας τοσα.
Τους λεει παρτε την πισω.
Λενε οχι τωρα δεν τη θελουμε εφυγε τελος.
Τι να κανε;
Τα πληρωσε και την παντρευτηκε.
Για να μη νομιζουν μερικοι οτι ειναι στρωμενες με ροδοπεταλα αυτες οι ιστοριες...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Πόσο τελειωμένος πρέπει να είσαι για να κάνεις σχέση με πουτάνα, έλεος δηλαδή. Οι μόνοι που έχουν "σχέση" με επαγγελματία είναι οι διάφοροι τσάκαλοι που τους τα μασάνε και πιστέψτε με δεν ανήκετε σε αυτούς :2funny:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.091
Πόντοι
6.236
Πόσο τελειωμένος πρέπει να είσαι για να κάνεις σχέση με πουτάνα, έλεος δηλαδή. Οι μόνοι που έχουν "σχέση" με επαγγελματία είναι οι διάφοροι τσάκαλοι που τους τα μασάνε και πιστέψτε με δεν ανήκετε σε αυτούς :2funny:
Επειδή δεν έχουμε λεφτά για να μας τα μασήσουν. :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom