Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όσο και αν κατηγορώ τις γυναίκες για πολλά υπάρχει ένα κομμάτι που το ξεχνάμε.
Η γυναίκα είναι πλαστελίνη. Προσαρμόζεται στις κοινωνικές συνθήκες σε χρόνο dt. Το αρσενικό είναι αυτό που επιβάλει τις συνθήκες.
Όταν βλέπεις στα σχολεία να κοροϊδεύουν τις μικρές που δεν τον έχουν πάρει ακόμα και να δίνουν αποδοχή στα πουτανάκια καταλαβαίνεις ότι λίγες έχουν την προσωπικότητα να κινηθούν με αρχές και έτσι σύντομα τον αρπάζουν κι αυτές.
Αυτό είναι το πρωτο στάδιο του γυναικοκεντρισμού.
Η γυναίκα δηλαδή μονίμως απαλλάσσεται από τις ευθύνες της. Οι άλλοι φταίνε. Αντίθετα στους άνδρες δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει έτσι, γιουβέτσι, κοκορέτσι, ώστε να γίνεις χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία, στυλοβάτης, μπλα μπλα. Κι αν παρεκτραπεί από την σωστή πορεία τότε ας πρόσεχε. Ήταν ολόκληρος άνδρας θα πουν. :2funny:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.836
Πόντοι
6.946
o βοηθός πουτανας? ποια ειναι η εργασια του? πωσ την βοηθαει την πουτανα?
Απαντάει στα τηλέφωνα και κλείνει ραντεβού, φαντάζομαι! Άντε να της ψωνίσει και τίποτα, καθώς όλη ημέρα το κορίτσι μαμιέται στην δουλειά και δεν έχει χρόνο.
Το βραδάκι, ετοιμάζει ένα ωραίο ζεστό τζακούζι να χαλαρώσει η κορασίδα, και ακολουθεί χαλαρωτικό μασάζ και ελαφρύ γεύμα με γαλλικά τυριά και κόκκινο κρασί.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.740
Πόντοι
46.423
Η μία εκδιδόμενη τι να σου κάνει ?

Το πιό ωραίο είναι να έχεις σχέση όχι με μία αλλά με τρείς εκδιδόμενες γυναίκες ταυτόχρονα.

:tooth: :tooth:

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.000
Πόντοι
17.785

Το πιό ωραίο είναι να έχεις σχέση όχι με μία αλλά με τρείς εκδιδόμενες γυναίκες ταυτόχρονα.

Πεσ τα ρε ανναπούρνα με τα γατακια που διαβαζουμε τοση ωρα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Μόνο οι γίγαντες Αλβανοί τα καταφέρνουν αυτά. Κάποιοι είναι τόσο πετυχημένοι που τους κυνηγούν τα πουτανάκια να τους τα σκάνε και τους πληρώνουν και το πιώμα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε λουζερς που τις πηγαινοφερνουν στα μαγαζιά με βενζίνη που πληρώνουν οι ιδιοι και συζητούν τα προβλήματα του πορνοκλάδου μαζί τους με δωράκια, καπουτσινο και κουλουράκι. Διεθνώς ρεζίλι και σε αυτό. :2funny:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Προσωπικά μπορώ να παραδεχτώ (πιασμένο από τα μαλλιά κι αυτό) έρωτα με πουτάνα αν έχουν γνωριστεί αλλιώς. Δεν μπορώ με καμία δύναμη στο σύμπαν να δικαιολογήσω πως ξαφνικά μπήκε μέσα ένας να γαμήσει μια άγνωστη και του ήρθε ο έρωτας. Δεν μπορεί να συμβεί. Προφανώς πιστεύω είχε φτάσει η ψυχολογία του σε κρίσιμη μάζα και έσκασε κάποιος νευρώνας με αποτέλεσμα να πιστέψει ότι ερωτεύτηκε. Απλά το πίστεψε. Του έλειπε και βρήκε αφορμή. Κάτι σαν το έντομο μπάμπουρας που είναι χονδρό με μικρά φτερά και δεν γίνεται να πετάξει αλλά μάλλον επειδή είδε τα άλλα να πετούν, σου λέει κι εγώ μπορώ (να γελάμε και λίγο, έτσι; )
εισαι λιγο σκληρος,εννοειται πως με τη πρωτη επισκεψη σε ιεροδουλη δε γινεται να την ερωτευτεις αλλα αν πας αρκετες φορες μπορει να νοιωσεις κατι.Εγω που εχω παει με μια πανω απο 10 φορες ενοιωσα πραγματα για εκεινη,προκειται για μια πολυ γλυκια κοπελιτσα,τρυφερη και παροτι κανει αυτο το επαγγελμα βγαζει μια αξιοπρεπεια,εγω ναι ειμαι ερωτευμενος μαζι της ασχετα που δε προκειται να γινει κατι ποτε,ειναι η μονη που ερωτευτηκα ιεροδουλη καμια αλλη, ειναι πολυ δυσκολο αυτο που μου ετυχε να γινει.Τη αγαπησα αυτη τη κοπελα ειναι λεπτουλα λευκο δερματακι 26 χρονων γλυκο προσωπακι και γλυκα ματακια και αυρα συμπαθητικη.Εγω θα την εχω παντα στη καρδια μου και θα εχω αγαπη γιαυτη και ας μη γινεται λογω επαγγελματος γιατι και εγω δυσκολευομαι να τα φτιαξω με μια που κανει αυτο το επαγγελμα και μια τετοια κοπελα προφανως και δε θα παει με εναν πελατη ετσι στο ξεκαρφωτο.Αν γνωριζομασταν υπο αλλες συνθηκες και δε εκανε αυτο το επαγγελμα θα της ειχα πει να τα φτιαχναμε γιατι με μια τετοια καλη και γλυκια κοπελιτσα ονειρευομαι να κανω σχεση.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: tepes

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.000
Πόντοι
17.785
εισαι λιγο σκληρος,εννοειται πως με τη πρωτη επισκεψη σε ιεροδουλη δε γινεται να την ερωτευτεις αλλα αν πας αρκετες φορες μπορει να νοιωσεις κατι.Εγω που εχω παει με μια πανω απο 10 φορες ενοιωσα πραγματα για εκεινη,προκειται για μια πολυ γλυκια κοπελιτσα,τρυφερη και παροτι κανει αυτο το επαγγελμα βγαζει μια αξιοπρεπεια,εγω ναι ειμαι ερωτευμενος μαζι της ασχετα που δε προκειται να γινει κατι ποτε,ειναι η μονη που ερωτευτηκα ιεροδουλη καμια αλλη, ειναι πολυ δυσκολο αυτο που μου ετυχε να γινει.Τη αγαπησα αυτη τη κοπελα ειναι λεπτουλα λευκο δερματακι 26 χρονων γλυκο προσωπακι και γλυκα ματακια και αυρα συμπαθητικη.Εγω θα την εχω παντα στη καρδια μου και θα εχω αγαπη γιαυτη και ας μη γινεται λογω επαγγελματος γιατι και εγω δυσκολευομαι να τα φτιαξω με μια που κανει αυτο το επαγγελμα και μια τετοια κοπελα προφανως και δε θα παει με εναν πελατη ετσι στο ξεκαρφωτο.Αν γνωριζομασταν υπο αλλες συνθηκες και δε εκανε αυτο το επαγγελμα θα της ειχα πει να τα φτιαχναμε γιατι με μια τετοια καλη και γλυκια κοπελιτσα ονειρευομαι να κανω σχεση.
Κανα κουραμπιε εριξες τουλάχιστον?

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.000
Πόντοι
17.785
οχι ειναι πολυ καθαρη δε αφηνει ακαποτα γαμησια ουτε φιλι στο στομα δε με εχει αφησει να της δωσω.
Ολες κανουν τα πάντα με τον σωστό ανθρωπο!

Αν δεν είσαι αυτος ο ανθρωπος δεν αξίζει καθόλου να πας 10 φορες στην ίδια. Υποθέτω για αυτό και ο εμετός του προηγούμενου!

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Ολες κανουν τα πάντα με τον σωστό ανθρωπο!

Αν δεν είσαι αυτος ο ανθρωπος δεν αξίζει καθόλου να πας 10 φορες στην ίδια. Υποθέτω για αυτό και ο εμετός του προηγούμενου!
Και γιατί να μη ειμαι ο σωστός άνθρωπος?23 χρόνων είμαι με καλό πρόσωπο καστανά μαλλιά από εσάς εδώ όλους είμαι μοντέλο που είστε και γέροι και καράφλες και παχύσαρκοι ένας πριν μου είπε εδώ Μέλλος είναι 150 κιλά καταλαβαίνεις τι πάνε στα μπουρδέλα λοιπόν,εγώ φανταζω μοντέλο σε σχέση με αυτούς που πάνε.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.000
Πόντοι
17.785
Και γιατί να μη ειμαι ο σωστός άνθρωπος?23 χρόνων είμαι με καλό πρόσωπο καστανά μαλλιά από εσάς εδώ όλους είμαι μοντέλο που είστε και γέροι και καράφλες και παχύσαρκοι ένας πριν μου είπε εδώ Μέλλος είναι 150 κιλά καταλαβαίνεις τι πάνε στα μπουρδέλα λοιπόν,εγώ φανταζω μοντέλο σε σχέση με αυτούς που πάνε.
Εχω να πατήσω σε μπουρδελο απο το 1996! Πράγματι δεν ξέρω υι συμβαίνει εκει!

Μπορώ να πω όμως με βεβαιότητα ότι στις βίζιτες αν είναι να την ρίξεις την γκόμενα θα την ρίξεις στα 3 πρωτα ραντεβου.

Αν είσαι μαγκας και η γκόμενα γουσταρει θα σου κατσει και απο εκει και περα βλεπεις.

Τωρα αυτό που λες ότι στα μπουρδελα πανε οι κουασιμόδοι, εχεις δίκιο αλλα πάνε και άλλοι που μπορεί να είναι σαν και σενα μόνο που είναι πολυ πιο εμπειροι .

• Like

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Εχω να πατήσω σε μπουρδελο απο το 1996! Πράγματι δεν ξέρω υι συμβαίνει εκει!

Μπορώ να πω όμως με βεβαιότητα ότι στις βίζιτες αν είναι να την ρίξεις την γκόμενα θα την ρίξεις στα 3 πρωτα ραντεβου.

Αν είσαι μαγκας και η γκόμενα γουσταρει θα σου κατσει και απο εκει και περα βλεπεις.

Τωρα αυτό που λες ότι στα μπουρδελα πανε οι κουασιμόδοι, εχεις δίκιο αλλα πάνε και άλλοι που μπορεί να είναι σαν και σενα μόνο που είναι πολυ πιο εμπειροι .
Στη βίζιτα είναι αλλιώς αλλά εγώ δε συχνάζω σε βίζιτες αλλά στη φυλής και στη φυλής σε διαβεβαιω ότι πάνε κακασχημοι και βλάκες στο μυαλό ακυρες φυσιογνωμίες πίστεψέ με φανταζω μοντέλο.Οσο για τη εμπειρια θεωρώ πως για τα 23 μου είμαι μια χαρά έμπειρος αν σκεφτείς ότι έχω πάει πάνω από 60 φορές στον πληρωμένο έρωτα.

Τελευταία τροποποίηση:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Τοτε γιατι θες γκομενα πουτανα και δε βρισκεις μια φυσιολογικη;
Πραγματικα αηδια να εχεις γκομενα πουτανα να στη γαμανε ολοι.
Πιο beta δε γινεται.
Κι ο εμετος ηταν για τον τροπο που μιλαγες για μια τελειωμενη πορνη.
Για αξιοπρεπεια και κατι τετοια.
Ελεος ρε φιλε.
Οι πουτανες ειναι για να φευγουν τα χοντρα, τιποτα παραπανω.
Μη είσαι τόσο σκληρός δε είναι τελειωμένη πόρνη είναι μια γλυκιά κοπελίτσα νεότατη και συμπαθητική,μη μιλάς έτσι για εκείνη σε παρακαλώ,όσο για τις έξω ξέρουμε όλοι πόσο μαλακισμένες είναι και πόσο δύσκολο είναι να βρεις κορίτσι φυσιολογικό,απλό όταν είναι ντίβες όλες εκεί έξω.

• Like

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.000
Πόντοι
17.785
Στη βίζιτα είναι αλλιώς αλλά εγώ δε συχνάζω σε βίζιτες αλλά στη φυλής και στη φυλής σε διαβεβαιω ότι πάνε κακασχημοι και βλάκες στο μυαλό ακυρες φυσιογνωμίες πίστεψέ με φανταζω μοντέλο.Οσο για τη εμπειρια θεωρώ πως για τα 23 μου είναι μια χαρά έμπειρος αν σκεφτείς ότι έχω πάει πάνω από 60 φορές στον πληρωμένο έρωτα.
Φιλαράκι αν είσαι νέος και εμφανισημος πηγαινε να βρεις γκόμενα!

Δεν καταλαβαίνω γιατι τραβιέσαι με τις πληρωμενες. Εκει μόνο αν δεν βρεις γκόμενα!

Εγω εχω τα διπλα σου χρόνια , εχω γυναικα και παιδια και δεν εχω πολλες επιλογες.

Αλλα εσυ ασε τα πληρωμενα και τρεχα στα κανονικα ! Τι κάνεις εδω ρε φίλαρακι νεο παιδι

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Φιλαράκι αν είσαι νέος και εμφανισημος πηγαινε να βρεις γκόμενα!

Δεν καταλαβαίνω γιατι τραβιέσαι με τις πληρωμενες. Εκει μόνο αν δεν βρεις γκόμενα!

Εγω εχω τα διπλα σου χρόνια , εχω γυναικα και παιδια και δεν εχω πολλες επιλογες.

Αλλα εσυ ασε τα πληρωμενα και τρεχα στα κανονικα ! Τι κάνεις εδω ρε φίλαρακι νεο παιδι
Βαριέμαι το καμάκι ρε έχω πάρα πολλές καύλες και δε έχω υπομονή το φλερτ που οι γυναίκες θέλουν τρόπο για να κάτσουν προτιμώ ιερόδουλες που μπορω επιτόπου να βγάλω τις καύλες μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μιλαμε για τεραστιο ναυαγιο εισαι φιλε.
Μεκανες και γελασα.
Α ρε τι ατομα κυκλοφορουν.
Σε λιγο θα μας προκαλεσεις και σε μονομαχια για να υπερασπιστεις την τιμη της παρθενας αγαπητηκιας σου.
Λευκος ιπποτης της τελειωμενης ,πεταμενης, βρωμας.
:2funny::2funny::2funny:
Μη μιλάς έτσι γαμωτο για τη γλυκούλα μου σταματά,για τις άλλες πες ότι θες αλλά όχι για εκείνη.

• Like

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.000
Πόντοι
17.785
Βαριέμαι το καμάκι ρε έχω πάρα πολλές καύλες και δε έχω υπομονή το φλερτ που οι γυναίκες θέλουν τρόπο για να κάτσουν προτιμώ ιερόδουλες που μπορω επιτόπου να βγάλω τις καύλες μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη μιλάς έτσι γαμωτο για τη γλυκούλα μου σταματά,για τις άλλες πες ότι θες αλλά όχι για εκείνη.
Πόση ώρα καθεσαι όταν πας στην κοπέλα που μας λες?

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Νταξει δε ξαναλεω, καλα στεφανα κι εγω κουμπαρος
Χαχα κορόιδευε επειδή εσύ είσαι σκληρός και γουρούνι που δε ερωτεύεται ποτέ δε σημαίνει πως πρέπει να είμαι και εγώ έτσι δε μου συμβαίνει κάθε μέρα μόνο για εκείνη ένοιωσα κάτι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Pryce

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom