Επισκέπτης
ας κοψει καλυτερα απο την μεζουρα του τους δυο πωτους ποντους και θα την μετραει μεγαλυτερη ποιο οικονομικα θα του ερθει και θα ανεβει ψυχολογικα το εφαρμοζω χρονια τωρα
ας κοψει καλυτερα απο την μεζουρα του τους δυο πωτους ποντους και θα την μετραει μεγαλυτερη ποιο οικονομικα θα του ερθει και θα ανεβει ψυχολογικα το εφαρμοζω χρονια τωρα
ηντα pizza τρωεισ hutΠράγματι κ εμένα μου άνοιξε η όρεξη,πάω για pizza!!!
ρε μη τα λέτε αυτα, αυτο το φαγητό παντα παρεξηγημενο ήταν, το πάω για πίτσα παραπέμπει σε αλλαηντα pizza τρωεισ hut
Κι αν ναι τι??
Προσωπικά (για να μην τσιτώνομαι στα σφιχτά κωλαράκια) πήγα στον ντόκτορα κι έκανε τομή της χαλινού (την πέτσα που κρατάει το πουτσοκέφαλο)
Περιτομή δεν ήθελα να κάνω, είναι φασαρία!
Όσο για άλλες επεμβάσεις όπως επιμήκυνση ή ανάπλαση άσε δεν εμπιστεύομαι σε κανενός τα χέρια τον Περικλή μου...
Περιτομή !!!!!!!
Ας κανει ευνουχισμο ξερεις ρε τυπε καμμια ειδους πλιγη που να μην επουλωνεται???λίγο άσχετο αλλά του φίλου μου τραυματίστηκε η χαληνός κατά την διάρκεια
επουλώνεται η' να κάνει τομή?
λίγο άσχετο αλλά του φίλου μου τραυματίστηκε η χαληνός κατά την διάρκεια
επουλώνεται η' να κάνει τομή?
να πάει να κάνει την επέμβαση..σε καλό/σοβαρό γιατρό δεν διαρκεί πάνω απο 10'-15'....
πάντα θα πονάει...κ πάντα θα ζορίζεται...ίσως κ να του σπάσει κ να τρέχει στα νοσοκομεία κανένα βράδυ...
γι'αυτό καλύτερα να πάει να του το σενιάρουν...
Ας κανει ευνουχισμο ξερεις ρε τυπε καμμια ειδους πλιγη που να μην επουλωνεται???
σε τετοια περιπτωση γινεται η λεγομενη περιτομη?να πάει να κάνει την επέμβαση..σε καλό/σοβαρό γιατρό δεν διαρκεί πάνω απο 10'-15'....
πάντα θα πονάει...κ πάντα θα ζορίζεται...ίσως κ να του σπάσει κ να τρέχει στα νοσοκομεία κανένα βράδυ...
συμφωνω, αλλωστε αυτη η επεβαση γινεται για λογους καθαριοτητας κυριως,να πάει να κάνει την επέμβαση..σε καλό/σοβαρό γιατρό δεν διαρκεί πάνω απο 10'-15'....
συμφωνω, αλλωστε αυτη η επεβαση γινεται για λογους καθαριοτητας κυριως,
οποτε αν δε συντρεχει ιδιαιτερος λογος |(θρησκευτικες πεποιθησεις-φιμωση κ.ο.κ)
με λιγο σαπουνι στην περιοχη και επιμελη καθαρισμο, δε θα χρειαστειτε ποτε τετοια επεμβαση....
εγω παντωσ τα νυστερια τα φοβουμε, και πανω στον κιτσο απα παThanks
μου είχε πει πως θα του ''περάσει'' αλλα ανησυχώ και ρώτησα εδώ