Νέα

Έχετε κάνει χειρουργική επέμβαση στο τσουτσούνι σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
HUT= καπελαδουρα :2funny: :2funny: :2funny:MAS EXEI FAEI H MALAKIAN

Επισκέπτης
το κάνατε bourdelo το thread περιωπής :uglystupid: :uglystupid: (κι όχι περί οπής)...
Πάντως ό,τι επέμβαση και να αποφασίσετε να κάνετε να θυμάστε ότι ένας μήνας αποχή από το  :knockinb:

ares89

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: Καλα εχετε απιστευτα θεματα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Κι αν ναι τι??
Προσωπικά (για να μην τσιτώνομαι στα σφιχτά κωλαράκια) :uglystupid: πήγα στον ντόκτορα κι έκανε τομή της χαλινού (την πέτσα που κρατάει το πουτσοκέφαλο)  :grin:
Περιτομή δεν ήθελα να κάνω, είναι φασαρία! :rolleyes:
Όσο για άλλες επεμβάσεις όπως επιμήκυνση ή ανάπλαση άσε δεν εμπιστεύομαι σε κανενός τα χέρια τον Περικλή μου... :think:

λίγο άσχετο αλλά του φίλου μου τραυματίστηκε η χαληνός κατά την διάρκεια
επουλώνεται η' να κάνει τομή?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ας κανει ευνουχισμο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ξερεις ρε τυπε καμμια ειδους πλιγη που να μην επουλωνεται???

Επισκέπτης

να πάει να κάνει την επέμβαση..σε καλό/σοβαρό γιατρό δεν διαρκεί πάνω απο 10'-15'....

πάντα θα πονάει...κ πάντα θα ζορίζεται...ίσως κ να του σπάσει κ να τρέχει στα νοσοκομεία κανένα βράδυ...

γι'αυτό καλύτερα να πάει να του το σενιάρουν...:grin:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
να πάει να κάνει την επέμβαση..σε καλό/σοβαρό γιατρό δεν διαρκεί πάνω απο 10'-15'....

πάντα θα πονάει...κ πάντα θα ζορίζεται...ίσως κ να του σπάσει κ να τρέχει στα νοσοκομεία κανένα βράδυ...

Ευχαριστώ  :cheesy:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ας κανει ευνουχισμο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ξερεις ρε τυπε καμμια ειδους πλιγη που να μην επουλωνεται???

δεν είμαι τύπος  :2funny:
και στο συγκεκριμένο σημείο δεν ξέρω τι παίζει (αφού δεν έχω puzzo)

Κοίτα την απάντηση του McLein,έξυπνε  :P

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

σε τετοια περιπτωση γινεται η λεγομενη περιτομη?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

συμφωνω, αλλωστε αυτη η επεβαση γινεται για λογους καθαριοτητας κυριως,
οποτε αν δε συντρεχει ιδιαιτερος λογος |(θρησκευτικες πεποιθησεις-φιμωση κ.ο.κ)
με λιγο σαπουνι στην περιοχη και επιμελη καθαρισμο, δε θα χρειαστειτε ποτε τετοια επεμβαση....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
και προσοχή!!!μετά την επέμβαση να μή ρίχνετε το betadine αδιάλυτο....τσούζεειιιιιιιι!

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
συμφωνω, αλλωστε αυτη η επεβαση γινεται για λογους καθαριοτητας κυριως,
οποτε αν δε συντρεχει ιδιαιτερος λογος |(θρησκευτικες πεποιθησεις-φιμωση κ.ο.κ)
με λιγο σαπουνι στην περιοχη και επιμελη καθαρισμο, δε θα χρειαστειτε ποτε τετοια επεμβαση....

Thanks  :)
μου είχε πει πως θα του ''περάσει'' αλλα ανησυχώ και ρώτησα εδώ  :)

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Διαβασα λιγο πριν καποιον που μεταξει αστειου και σοβαρου μιλουσε για να βαλει ποντους στο εργαλειο. Λοιπον, η επεμβαση αυτη ειναι ανουσια γιατι οι ποντοι αυτοι ειναι τζουφιοι, δηλαδη τους βλεπεις μονο οταν εισαι πλαδαρος γιατι αμα καυλωσεις χάνονται. Αν λοιπον θελει καποιος να εντυπωσιασει τον διπλανο του στα ουριτηρια δεν εχει παρα να παει και να τα χωσει.

Επισκέπτης
Λοιπόν περί επεμβάσεων επιμίκυνσης στο πέος μπορείτε να δείτε www.uroandrology.gr/]εδώ πρώτο link[/url] αλλά κι www.athens-beverlyhills.com/%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1/%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CE%BF%CF%85%CF%83.html]εδώ δεύτερο[/url] για παράδειγμα. Και μάλιστα στο μεγάλο χωριό (Αθήνα).
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι ουρολόγοι που ασχολούνται με τέτοιες επεμβάσεις. Απλά όσοι αποφασίσουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχουν μιλήσει από πριν με τον ιατρό αρκετά ώστε να έχουν ξεδιαλύνει τις όποιες απορίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom