stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ικανοποιητικό κρίνεται(12cm) αλλά θέλω να φτάσω του Ιάν Σκότ!!!
ωραιος!!!!!
Ικανοποιητικό κρίνεται(12cm) αλλά θέλω να φτάσω του Ιάν Σκότ!!!
θες δυο ποντους απο μενα με 1000 ευρω τον ποντο;Θέλω να περάσω 6cm αλλά με 2.000-3.000e το cm δεν βολεύει!!!
έλα μωρε δεν παίζει ρόλο το μέγεθος, αν σε γουσταρει η κοπελίτσα αυτό είναι δευτερευον, τριτευον και βαλεΙκανοποιητικό κρίνεται(12cm) αλλά θέλω να φτάσω του Ιάν Σκότ!!!
Κατέβα!!!θες δυο ποντους απο μενα με 1000 ευρω τον ποντο;
με δυο χιλιαρικα βγαζω τα γαμησια του 2011...δεν μπορω πιο κατω....λυπαμαι.....Κατέβα!!!
με δυο χιλιαρικα βγαζω τα γαμησια του 2011...δεν μπορω πιο κατω....λυπαμαι.....
SIZE MATTERS ;)έλα μωρε δεν παίζει ρόλο το μέγεθος, αν σε γουσταρει η κοπελίτσα αυτό είναι δευτερευον, τριτευον και βαλε
Nαι κ για να γαμησείς εσύ να κάτσω να με πηδήξεις,δεν σφάξανε!!!με δυο χιλιαρικα βγαζω τα γαμησια του 2011...δεν μπορω πιο κατω....λυπαμαι.....
καλα, με τετοια προσοντα και πληρωνεις για μασαζακια???Ικανοποιητικό κρίνεται(12cm) αλλά θέλω να φτάσω του Ιάν Σκότ!!!
με δυο χιλιαρικα βγαζω τα γαμησια του 2011...δεν μπορω πιο κατω....λυπαμαι.....
Και αυτό δεν είναι τίποτα που να δεις τα ψυχικά μου(προσόντα)!!!καλα, με τετοια προσοντα και πληρωνεις για μασαζακια???
να σε πληρωνουν θαπρεπε!
ρε λακαμα στον οπτικο διπλα εσκασες 300 ευρω ακουω για γυαλια....τι τα θελες;τοσο απαραιτητα ηταν για να γαμας;Nαι κ για να γαμησείς εσύ να κάτσω να με πηδήξεις,δεν σφάξανε!!!
Χωρίς γυαλιά πώς θα βλέπω που να τον μπήγω;!ρε λακαμα στον οπτικο διπλα εσκασες 300 ευρω ακουω για γυαλια....τι τα θελες;τοσο απαραιτητα ηταν για να γαμας;
ενω εγω σου δινω δυο ποντους ζωντανο πραμα....κοψοχρονια το παιρνεις....ασε που κοψε ραψε απο μενα τι θα μεινει....
ouk en to pollo to eu(πως το μιλάω το αγγλικό)SIZE MATTERS ;)
θα τον μπηγει μονη της η αλλη αμα ειναι μεγαλυτερο.....Χωρίς γυαλιά πώς θα βλέπω που να τον μπήγω;!
γιατι αμα βλεπεις, μηπως θα τον μπηγεις πουθενα?Χωρίς γυαλιά πώς θα βλέπω που να τον μπήγω;!
Tσου ρε,κοιλιακούς μόνο!!!θα τον μπηγει μονη της η αλλη αμα ειναι μεγαλυτερο.....
υγ εχεις και κοιλια;
Εσύ ρε κερατά γιατί δε πας Ρωσία ναούμε;;;γιατι αμα βλεπεις, μηπως θα τον μπηγεις πουθενα?
Nαι κ για να γαμησείς εσύ να κάτσω να με πηδήξεις,δεν σφάξανε!!!