stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
γιατι αμα βλεπεις, μηπως θα τον μπηγεις πουθενα?
γιατι αμα βλεπεις, μηπως θα τον μπηγεις πουθενα?
2 απο σενα και 2 απο μενα τον εφαγε τον ιαν...εγω θελω να κοψω 2 ποντους να συναγωνηστω επαξια τον παπαζολη
ημουν Κρητη με 2 Ρωσσιδια, και στο τελος βρηκα και μια Τσεχα.... ειχα βαλει και φωτο της αλλα εχασες ;)Εσύ ρε κερατά γιατί δε πας Ρωσία ναούμε;;;
ρε λακαμα στον οπτικο διπλα εσκασες 300 ευρω ακουω για γυαλια....τι τα θελες;τοσο απαραιτητα ηταν για να γαμας;
ενω εγω σου δινω δυο ποντους ζωντανο πραμα....κοψοχρονια το παιρνεις....ασε που κοψε ραψε απο μενα τι θα μεινει....
Δώσε μου λεπίδι κ έρχομαι,κόβω ότι θες ευχαρίστως(πόδια,αρχίδια,πούτσα,λαιμό,αυτιά,γλώσσα,βγάζω τα μάτια σου)!!!εγω θελω να κοψω 2 ποντους να συναγωνηστω επαξια τον παπαζολη
κορυφαια ατακα ....εγραψε ο μεμος.....
σιγα να μην δωσω τα ποντακια μου στον παπαζαλη δεν τα δινω καλυτερα να τα φανε τα σκυλια2 απο σενα και 2 απο μενα τον εφαγε τον ιαν...
Κέρδισα είπαμε,3e στο πόκερ κ 1.50e στο joker!!!ημουν Κρητη με 2 Ρωσσιδια, και στο τελος βρηκα και μια Τσεχα.... ειχα βαλει και φωτο της αλλα εχασες ;)
για να ξερεις...Κέρδισα είπαμε,3e στο πόκερ κ 1.50e στο joker!!!
Όταν δεν έχεις φράγκο πόσο πέφτει;;;για να ξερεις...
για καθε 500.000 που εχεις στην τραπεζα ο πουτσος σου μεγαλωνει κατα 3 ποντους στα ματια των γυναικων;) παγκοσμιο φαινομενο αυτο!
για να ξερεις...
για καθε 500.000 που εχεις στην τραπεζα ο πουτσος σου μεγαλωνει κατα 3 ποντους στα ματια των γυναικων;) παγκοσμιο φαινομενο αυτο!
...γινεται αορατος....Όταν δεν έχεις φράγκο πόσο πέφτει;;;
Όταν δεν έχεις φράγκο πόσο πέφτει;;;
...γινεται αορατος....
Ωραία δεν χρείαζεται να αγοράζω βρακιά κ παντελόνια!!!...γινεται αορατος....
Δεν θέλει να τον δει ούτε θηλυκιά γάτα...γινεται αορατος....
μια ωραια ντοματοσαλατουλα περιποιημενη με φετούλα και λίγο κρασί και ελυθη το ζήτημαρε εδω εχουμε σοβαρα θεματα τι σκατα να φαω σημερα βαριεμαι να μαγειρεψω κιολας
Ωραία δεν χρείαζεται να αγοράζω βρακιά κ παντελόνια!!!