mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Υποννοεις οτι κοιμαται τον υπνο του δικαιου?
κάποτε δεν άρεσε και εμένα! δεν ξέρω γιατί ούτε είχε να κάνει με άσχημη εμπειρία!Κωλο? Μπα δεν μου αρεσει να γαμαω κωλους (Ισως να ειμαι και ο μοναδικος εδω μεσα που λεει κατι τετοιο)!
Ο κωλος ειναι για να τον χαϊδευεις, σφαλιαριζεις, φιλας....ΑΛΛΑ ΟΧΙ για να τον γαμας! :o
Υποννοεις οτι κοιμαται τον υπνο του δικαιου?
το τραγουδάκι σου με μπέρδεψε! όπου "παιδιά" να βάλω τη λέξη "δαχτυλάκια"?Δαχτυλακι Για να χαλαρωσει και να ηρεμισει.....αχ ποσο θα θελα να ειχα και εναααα και δυοοοο και τριααααα και τεσσερααααα παιδιαααααα
+ 1.000.000ε ναι ρε συ. ολοι το παθαινουν αυτο αντρες γυναικες. κι αμα δεν εισαι στο μουντ ακομα και με το γλυφομουνι μπορει να μην γινει τπτ
κάποτε δεν άρεσε και εμένα! δεν ξέρω γιατί ούτε είχε να κάνει με άσχημη εμπειρία!
δε λέω τι το ίδιο θα συμβεί και με εσένα απλα κουβέντα να γίνετε
το τραγουδάκι σου με μπέρδεψε! όπου "παιδιά" να βάλω τη λέξη "δαχτυλάκια"?
Δαχτυλακι Για να χαλαρωσει και να ηρεμισει.....αχ ποσο θα θελα να ειχα και εναααα και δυοοοο και τριααααα και τεσσερααααα παιδιαααααα
+ 1.000.000
Κάποια στιγμή θα συμβεί, τότε είναι η ώρα για αγκαλίτσες... να δείξουμε ότι είμαστε και τρυφεροί
Προσφερομαι!
Κοιτα....το ιδανικο ειναι ο συνδυασμος της προτασης της Ευας και της προτασης της δικης μου.....Δυο σε ενα......χοχοχοχο
αμα δε σου κατσει μετα απο αυτο σκιζω τα πτυχια μου δηλαδη.....χαχαχαχαχαχα
κάποτε δεν άρεσε και εμένα! δεν ξέρω γιατί ούτε είχε να κάνει με άσχημη εμπειρία!
δε λέω τι το ίδιο θα συμβεί και με εσένα απλα κουβέντα να γίνετε
Κοιτα....το ιδανικο ειναι ο συνδυασμος της προτασης της Ευας και της προτασης της δικης μου.....Δυο σε ενα......χοχοχοχο
αμα δε σου κατσει μετα απο αυτο σκιζω τα πτυχια μου δηλαδη.....χαχαχαχαχαχα
για συντεχτε καλα αυτην την περιβοητη προταση...
να δουμε κι εμεις φως...
Και εγω εχω δοκιμασει κωλαρακι (Καμια δυο φορες) αλλα δεν μου αρεσει η αισθηση.
Το μουν@κι ειναι πιο τρυφερο πιοοοοοο......εχει κατι αλλο! ;)
γλυφομουνι και δαχτυλακια αν και πρεπει να αρχισεις με βυζακια πριν κατεβεις με οποιονδηποτε τροπο κατω
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα καταλαβα
για συντεχτε καλα αυτην την περιβοητη προταση...
να δουμε κι εμεις φως...
πιο τρυφερο, πιο απαλο,πιο μαλακο, πιο υγρο, πιο ζεστο και μπαινεις πιο ανετα μεσα χωρις να ζοριζεσαι
Με καλυψε η προλαλησασσα (εδω καπου μπαινει κατι διπλο αλλα δε θυμαμαι ποιο απ ολα....χαχαχαχα)
πιο τρυφερο, πιο απαλο,πιο μαλακο, πιο υγρο, πιο ζεστο και μπαινεις πιο ανετα μεσα χωρις να ζοριζεσαι