Νέα

Έχετε φάει ποτέ τάπα στην διείσδυση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
...και εξηγουμαι!
Να αρχισει να σας λεει οτι ποναει ή οτι ειναι νωρις ακομα και αλλα τετοια ενω εχετε αρχισει τα παιχνιδια?
Το ειχα παθει πιο παλια και ομολογουμενως ειναι μεγαλο σπασιμο νευρων!
Εμπειριες και τροποι αποφυγης δεκτοι!  :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
γλυφομουνι μεχρι να τελειωσει. μετα δεν εχεις κανενα προβλημα

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
λολ καλα κανεις  :grin: :grin: οπως επισης και λιπαντικο αλλα αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομα

Προτεινεις καποιο συγκεκριμενο, διοτι εγω ψωνιζω σηνηθως απο τα βενζιναδικα!
Παντως πλακα στην πλακα και αυτα κανουν δουλεια αλλα δεν μου αρεσουν.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Προτεινεις καποιο συγκεκριμενο, διοτι εγω ψωνιζω σηνηθως απο τα βενζιναδικα!
Παντως πλακα στην πλακα και αυτα κανουν δουλεια αλλα δεν μου αρεσουν.

σου ειπα δεν εχω δοκιμασει ακομα οποτε δεν ξερω αλλα κι εμενα σαν ιδεα δεν μου πολυαρεσει. λες και ειμαι ανικανη να βραχω απο μονη μου, μονο για κωλο ειναι απαραιτητο

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
σου ειπα δεν εχω δοκιμασει ακομα οποτε δεν ξερω αλλα κι εμενα σαν ιδεα δεν μου πολυαρεσει. λες και ειμαι ανικανη να βραχω απο μονη μου, μονο για κωλο ειναι απαραιτητο

Κωλο? Μπα δεν μου αρεσει να γαμαω κωλους (Ισως να ειμαι και ο μοναδικος εδω μεσα που λεει κατι τετοιο)!
Ο κωλος ειναι για να τον χαϊδευεις, σφαλιαριζεις, φιλας....ΑΛΛΑ ΟΧΙ για να τον γαμας!  :o

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κωλο? Μπα δεν μου αρεσει να γαμαω κωλους (Ισως να ειμαι και ο μοναδικος εδω μεσα που λεει κατι τετοιο)!
Ο κωλος ειναι για να τον χαϊδευεις, σφαλιαριζεις, φιλας....ΑΛΛΑ ΟΧΙ για να τον γαμας!  :o

ειναι θεμα γουστου, και δεν εισαι ο μονος που λεει κατι τετοιο. καποιος αλλος ελεγε οτι δεν του αρεσουν οι πιπες. ολα δεκτα εγω μιλησα γενικα περι κωλων και λιπαντικων

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑΙ είσαι ο μοναδικός!!!!!!!!!!!!!!!

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...και εξηγουμαι!
Να αρχισει να σας λεει οτι ποναει ή οτι ειναι νωρις ακομα και αλλα τετοια ενω εχετε αρχισει τα παιχνιδια?
Το ειχα παθει πιο παλια και ομολογουμενως ειναι μεγαλο σπασιμο νευρων!
Εμπειριες και τροποι αποφυγης δεκτοι!  :grin:
Μου έχει συμβεί 2-3 φορές με την πρωην μου, αυτό συνέβει λόγω προβλημάτων το μυαλό της ήταν αλλού... Όπως και σε εμάς λόγω στρες ή προβλημάτων μερικές φορές δεν "κάνουμε" και πολλά πράγματα.... :S

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δαχτυλακι :) Για να χαλαρωσει και να ηρεμισει.....αχ ποσο θα θελα να ειχα και εναααα και δυοοοο και τριααααα και τεσσερααααα παιδιαααααα :P :P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μου έχει συμβεί 2-3 φορές με την πρωην μου, αυτό συνέβει λόγω προβλημάτων το μυαλό της ήταν αλλού... Όπως και σε εμάς λόγω στρες ή προβλημάτων μερικές φορές δεν "κάνουμε" και πολλά πράγματα.... :S

ε ναι ρε συ. ολοι το παθαινουν αυτο αντρες γυναικες. κι αμα δεν εισαι στο μουντ ακομα και με το γλυφομουνι μπορει να μην γινει τπτ

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ειναι θεμα γουστου, και δεν εισαι ο μονος που λεει κατι τετοιο. καποιος αλλος ελεγε οτι δεν του αρεσουν οι πιπες. ολα δεκτα εγω μιλησα γενικα περι κωλων και λιπαντικων

Να κανει ή να του κανουν?  :think:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom