Επισκέπτης
Kαι καλα να εχει...
Αν δεν εχει και επειγεσαι τι γινεται τοτε????????
το βάζω σε πολυκατοικία...κ αφήνω χαρτάκι με το τηλ. μου.
Kαι καλα να εχει...
Αν δεν εχει και επειγεσαι τι γινεται τοτε????????
Συναδελφοs μου πριν λιγεs μερεs, τρωει κληση σ ενα σημειο και του παιρνουν το διπλωμα....Αμετανοητοs την επομενη μερα τον ξανασταματανε στο ιδιο ακριβωs σημειο..."Το διπλωμα σαs παρακαλω"""....Και η απαντηση
""Το ξεχασα στο αλλο παντελονι""!!!!!!! ""Καλα πηγαινετε αλλα να προσεχετε""
Δεν ξαναπερασε απ το ιδιο σημειο![]()
![]()
νομίζεις....
γιατί σε έχουν σταματήσει καστανάδες.....
όταν θα σε σταματήσουν οι περίεργοι θα ψάχνεις να βρεις τι έγινε.....
νομοταγης πολιτης..
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Ελπιζω αυτοs που θα βρει το χαρτακι ναναι......του χεριου σουτο βάζω σε πολυκατοικία...κ αφήνω χαρτάκι με το τηλ. μου.
απλα ειμαστε μπουρδελο αντι να του κοψουν την μαγκια τον αφηνουν να παει να φαει το κεφαλι του
καλό είναι να μη χάσεις χρόνο με κλάματα και να βάλεις την καπότα γιατι είναι και βρωμόπουστες μην κολλήσεις και τίποτα.έτσι...όταν σε σταματήσουν με το ανακριτικό...εκεί ξεκινάς να κλαις πριν κατέβεις απ'το τουτου...
Ελπιζω αυτοs που θα βρει το χαρτακι ναναι......του χεριου σου![]()
![]()
![]()
καλό είναι να μη χάσεις χρόνο με κλάματα και να βάλεις την καπότα γιατι είναι και βρωμόπουστες μην κολλήσεις και τίποτα.
xaxaxaxa....εμένα οι μπάτσοι είναι φίλοι μου...
σώπα ρε...τα πρωινά υπάρχει κατανόηση...αλλά πόσες φόρες θα είναι τόόόόσο μεγάλη ανάγκη...1, 2, 3 φορές το δίμηνο ?
φίλοι φίλοι καριοφίλι σου γαμώ και το καντήλι.xaxaxaxa....εμένα οι μπάτσοι είναι φίλοι μου...
δεν παει με την ποσοτητα ξερειs!!!!
Αν ειναι σαν τον....Σουγκλακο την εκανεs λαχειο![]()
![]()
φίλοι φίλοι καριοφίλι σου γαμώ και το καντήλι.
xaxaxaxa....εμένα οι μπάτσοι είναι φίλοι μου...
Εννοείται..
Είναι εδώ για το καλό μας..
άμα έχεις συγγένεια με τον Στέλλιο παίζει να γλιτώσεις.ευτυχώς που το είχα σβηστό...
άμα έχεις συγγένεια με τον Στέλλιο παίζει να γλιτώσεις.
και τον πλέζουρα το ίδιο.οι συγγενείς μου με παράτησαν...
και τον πλέζουρα το ίδιο.