Νέα

Έχετε δίπλωμα και δεν οδηγάτε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
υπαρχει κανενας που εχει διπλωμα αυτοκινητου και δεν θα οδηγησει για 2 μηνες?επειδη πρεπει να παραδωσω το διπλωμα μου για ρανταρ και το χρειαζομαι αν καποιος θελει να παραδωσει το δικο του αντι για μενα ας στειλει πμ.διδεται αμοιβη :grin: :grin: :grin: :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
υπαρχει κανενας που εχει διπλωμα αυτοκινητου και δεν θα οδηγησει για 2 μηνες?επειδη πρεπει να παραδωσω [size=15pt]το διπλωμα μου για ρανταρ[/size] και το χρειαζομαι αν καποιος θελει να παραδωσει το δικο του αντι για μενα ας στειλει πμ.διδεται αμοιβη :grin: :grin: :grin: :grin:

έχεις δίπλωμα για ραντάρ; σε τι χρησιμεύει;

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μου βγαλαν φωτο με ρανταρ και πρεπει να παραδωσω το διπλωμα για 2 μηνες.οποτε αν υπαρχει καποιος που δεν το χρησιμοποιει και θελει να βγαλει και χαρτζιλικι ας στειλει πμ.μιλαω σοβαρα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
εγω δεν εχω διπλωμα και οδηγαω μηπως μπορεις να μου δανησεις το δικο σου :grin:

Επισκέπτης
μου βγαλαν φωτο με ρανταρ και πρεπει να παραδωσω το διπλωμα για 2 μηνες.οποτε αν υπαρχει καποιος που δεν το χρησιμοποιει και θελει να βγαλει και χαρτζιλικι ας στειλει πμ.μιλαω σοβαρα
που ειναι το προβλημα σου ρε παιχτη???
καθε ποτε σε σταματανε για ελεγχο???

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
υπαρχει κανενας που εχει διπλωμα αυτοκινητου και δεν θα οδηγησει για 2 μηνες?επειδη πρεπει να παραδωσω το διπλωμα μου για ρανταρ και το χρειαζομαι αν καποιος θελει να παραδωσει το δικο του αντι για μενα ας στειλει πμ.διδεται αμοιβη :grin: :grin: :grin: :grin:
Σοβαρα το λες ρε φιλε η κανεις πλακα ,και ποιος θα δεχτη να παραδωση το διπλωμα του για σενα ,και ποσους ποντους ποινη ειναι για ρανταρ ;;

Επισκέπτης
εγω δεν εχω διπλωμα και οδηγαω μηπως μπορεις να μου δανησεις το δικο σου :grin:
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ουτε εγω εχω,εδω & 4 χρονια..
τα εχω χασει ολα(ταυτοτητα-διπλωμα κλπ)& βαριεμαι(ασε που κανω εμετο οταν βλεπω τσεους) να βγαλω αλλα..

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ας πρόσεχες και ας μην έτρεχες

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
που ειναι το προβλημα σου ρε παιχτη???
καθε ποτε σε σταματανε για ελεγχο???
οτι το χρειαζομαι ρε παιχτη και δε μπορω να κυκλοφορω χωρις διπλωμα για 2 μηνες.οποτε ΑΝ υπαρχει καποιος που εχει διπλωμα αλλα δεν οδηγει και θελει να βγαλει και καποια λεφτακια να το πραδωσει για 2 μηνες αντι για μενα.καταλαβες τωρα?

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Σοβαρα το λες ρε φιλε η κανεις πλακα ,και ποιος θα δεχτη να παραδωση το διπλωμα του για σενα ,και ποσους ποντους ποινη ειναι για ρανταρ ;;
δεν ξερω καπου στις 4 κλησεις στο παιρνουν.εγω δε ζητησα το δικο σου.ξεκαθαρα εγραψα οτι εγραψα.στην τελικη και κανενα να μη βρω στα αρχειδια μου.οπως εγραψα δινω και αμοιβη

Επισκέπτης

Φιλε... Συνεχααα και Οδηγααα χωρις διπλωμα !
Μην Μασας Ταραμα ! Μην Σπινιαρεις στο Γιαουρτι !
Ποιος τους Γαμει ???
Εδω οι Αλβανοι οδηγουν χωρις διπλωματα και χωρις ασφαλειες για χρονια !

Επισκέπτης
οτι το χρειαζομαι ρε παιχτη και δε μπορω να κυκλοφορω χωρις διπλωμα για 2 μηνες.οποτε ΑΝ υπαρχει καποιος που εχει διπλωμα αλλα δεν οδηγει και θελει να βγαλει και καποια λεφτακια να το πραδωσει για 2 μηνες αντι για μενα.καταλαβες τωρα?
ειχα καταλαβει & απο πριν..
ξαναρωταω λοιπον..
καθε ποτε σε ελεγχουν???
δωστο & 2 μηνες κυκλοφορα χωρις διπλωμα..
που ειναι το προβλημα???

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ειχα καταλαβει & απο πριν..
ξαναρωταω λοιπον???
καθε ποτε σε ελεγχουν???
δωστο & 2 μηνες κυκλοφορα χωρις διπλωμα..
που ειναι το προβλημα???
το χω ξανακανει αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Φιλε... Συνεχααα και Οδηγααα χωρις διπλωμα !
Μην Μασας Ταραμα ! Μην Σπινιαρεις στο Γιαουρτι !
Ποιος τους Γαμει ???
Εδω οι Αλβανοι οδηγουν χωρις διπλωματα και χωρις ασφαλειες για χρονια !
χαχαχα

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
βασικα εχω μια θεια που εχει διπλωμα και δεν οδηγαει αλλα οι γυναικες ειναι λιγο γκαου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
δεν ξερω καπου στις 4 κλησεις στο παιρνουν.εγω δε ζητησα το δικο σου.ξεκαθαρα εγραψα οτι εγραψα.στην τελικη και κανενα να μη βρω στα αρχειδια μου.οπως εγραψα δινω και αμοιβη
Μα δεν ειπα οτι ζητας το δικο μου γενικα μιλησα ,και να ηθελα να στο δωσο δεν γινεται μιας και ειναι επαγγελματικο και με συνοδεια ADR

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Μα δεν ειπα οτι ζητας το δικο μου γενικα μιλησα ,και να ηθελα να στο δωσο δεν γινεται μιας και ειναι επαγγελματικο και με συνοδεια ADR
και εμενα επαγγελματικο ειναι.και δε θελω να υποχρεωθω σε συγγενεις.οποτε ανοιξα αυτο το θρεντ ωστε αν υπαρχει καποιος που δεν το χρησιμοποιει το διπλωμα του(υπαρχουν τετοια ατομα)και θελει να βγαλει και καποια χρηματα να συνεργαστει μαζι μου για αυτο που ζητησα.δεν εχω να πω κατι αλλο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γραφ'τους στα ριπαπα σου...
εξαλλου καθε ποτε σε ελεγχουν ρε??
απεφευγε μονο να κυκλοφορεις βραδυ σε δρομους που τη στηνουν για ελεγχο(παραλιακη,κηφησιας,σταυρος α.γ. παρασκευης κλπ)
και εισαι οκ...ολοι αυτοι οι αραπηδες που οδηγουν κατι χοντα του 88 εχουν αδειες και διπλωματα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom