Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Ζηλεύουν οι μωροί το μεγαλείο του ανδρός.
θα αναγκαστω να συμφωνησω με τραλαλακη
κμαν πάλι άνοιξες το κουτάκι???
ευλόγησον
A ρε θεέ!Αυτοί γενικά οι Σαββίδηδες κτλ νιώθουν ανώτεροι,ελεύθεροι γνώστες του βάθους της ψυχολογίας κτλ και δεν καταλαβαίνουν την αγριότητα που έχουν απέναντί τους.
Εσύ μπορεί να νιώθεις ό,τι νιώθεις και να έχεις μια ελεύθερη κοσμοθεωρία αλλά εγώ θα σου κάνω τη μούρη κρέας.Γενικώς δεν καταλαβαίνουν το εύρος της αντίδρασης,αυτή τη φυσική Βαλκάνια αγριότητα.
Το θεωρούν ελεεινό στοιχείο.
Αυτοίλ ψάχνουν συνέχεια το σκοπό πώς και γιατί ενώ δεν υπάρχει σκοπός.Απλά πας να τους βιδώσεις.
δυνατο ποστ απο κμανακοΑυτοί γενικά οι Σαββίδηδες κτλ νιώθουν ανώτεροι,ελεύθεροι γνώστες του βάθους της ψυχολογίας κτλ και δεν καταλαβαίνουν την αγριότητα που έχουν απέναντί τους.
Εσύ μπορεί να νιώθεις ό,τι νιώθεις και να έχεις μια ελεύθερη κοσμοθεωρία αλλά εγώ θα σου κάνω τη μούρη κρέας.Γενικώς δεν καταλαβαίνουν το εύρος της αντίδρασης,αυτή τη φυσική Βαλκάνια αγριότητα.
Αυτοίλ ψάχνουν συνέχεια το σκοπό πώς και γιατί ενώ δεν υπάρχει σκοπός.Απλά πας να τους βιδώσεις.
Δε χρειάζεται να ζητάς άδεια. Ότι γράφεται για κουβέντα είναι. Δε γράφουμε και κανένα θέσφατο2)Θέλω λίγο να σταθώ στις 3 τελευταίες γραμμές σου,αν μου επιτρέπεις.
Μπα, εγώ αυτά που γράφω του τα έγραψα και παλιότερα, διαφωνώντας σε όσες απόψεις κατέθετε. Οπότε κανένα λαϊκό δικαστήριο.βασικά έχει στηθεί ένα λαικό δικαστήριο αυτή τη στιγμή που καλό είναι να σταματήσει...
Ο τροβαδούρος, δεν είναι κλώνος του μπαρόκ ;;
Δε χρειάζεται να ζητάς άδεια. Ότι γράφεται για κουβέντα είναι. Δε γράφουμε και κανένα θέσφατο
Για να πουλήσεις μια παπάτζα που σε πρώτη φάση μοιάζει αληθοφανής, πρέπει να έχεις και τα αντίστοιχα βιώματα! Άλλη παπάτζα θα έλεγε ένας αγρότης, άλλη ο καφετερόβιος των δυτικών προαστίων , άλλη ένας κοσμοπολίτης Άγγλος και άλλη ένας Εβραίος της Αμερικής!Συμφωνω. Απο το να ελεγε παπατζες πιο πιθανο να εβρισκε παρεες αν ηταν ο εαυτος του.
Σιγα μη διαφθείρει τη νεολαία ο Σαβ τρελε μου.Οκ.
Αυτό που θα ήθελα να αναφερω είναι το κάτωθι:
Εχει πει πως γράφει για να βοηθήσει τους υπολοίπους κλπ.
Έχει σκεφτεί όμως ότι με τον ψυχωτικό,εμμονικό και γεμάτο νοσηρά vibes τρόπο που γράφει,ότι αν τον διαβάσει κανένα 18χρονο ή γενικότερα κανένας νέος,πως δεν θα βοηθηθεί,αλλά θα καταλήξει (σαν κι αυτόν) μισάνθρωπος?
Mε λίγα λόγια,εξαιτίας του φανατισμού του να πάρει πολλούς στο λαιμό του?
Λεω εγώ τώρα...
Αρχηγέ εσένα σε έχει ψαρώσει άσχημα ο Μπούφος! Είναι δυνατόν να δίνεις εύσημα οξυδέρκειας σε έναν αγάμητο, λαθρολάγνο, ψωλά?Αυτοί γενικά οι Σαββίδηδες κτλ νιώθουν ανώτεροι,ελεύθεροι γνώστες του βάθους της ψυχολογίας κτλ και δεν καταλαβαίνουν την αγριότητα που έχουν απέναντί τους.
Μονο ο πουλης με ξαφνιάζει ειναι δηλαδή έξυπνος αντίπαλος δεν ξερω πώς γίνεται αυτό.
Για να πουλήσεις μια παπάτζα που σε πρώτη φάση μοιάζει αληθοφανής, πρέπει να έχεις και τα αντίστοιχα βιώματα! Άλλη παπάτζα θα έλεγε ένας αγρότης, άλλη ο καφετερόβιος των δυτικών προαστίων , άλλη ένας κοσμοπολίτης Άγγλος και άλλη ένας Εβραίος της Αμερικής!
Άρα κάτι απο όλα αυτά που έλεγε ο Sav είχαν κάποιο ποσοστό αλήθειας! Στις λεπτομέρειες όμως το έχασε διότι κι αυτός προσπάθησε να φουσκώσει τις καταστάσεις την ώρα που είχε τραβήξει όλα βλέμματα πάνω του!
Αυτό με τα Ρώσικα είναι όντως φάουλ! Κι εμένα στο τηλέφωνο έδειχνε πως τα είχε άνετα ενώ φαινόταν πως το επίπεδο ήταν κάπου στο δικό μου.
.
Αυτοί γενικά οι Σαββίδηδες κτλ νιώθουν ανώτεροι,ελεύθεροι γνώστες του βάθους της ψυχολογίας κτλ και δεν καταλαβαίνουν την αγριότητα που έχουν απέναντί τους.
Αν είναι δυνατόν να συγκριθεί ένας ΥπερΒαλκάνιος με εναν Ρωσοπόντιο...Αυτοί γενικά οι Σαββίδηδες κτλ νιώθουν ανώτεροι,ελεύθεροι γνώστες του βάθους της ψυχολογίας κτλ και δεν καταλαβαίνουν την αγριότητα που έχουν απέναντί τους.
Όπως είπε ένας σοφός,ο τρελός του έβαλε τον Ταϋγετο στον κώλο πέτρα - πέτρα!