Νέα

Έχεις δεχθεί (κι εσύ) πρόσκληση από τον Christos Savvidis;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για πες

• Ναι

Ψήφοι: 46 38,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 74 61,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    120

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.241
Πόντοι
2.356
1000000 φορες υπαλληλος στην Ελλαδαρα μας! το αγχος και το ρισκο ειναι για τα αφεντικα. Δημοσιο και Ιδιωτικο και μηνας μπει μηνας βγει!

ολοι οι υπολοιποι που εχουν τα "λεφτα" δε τους βλεπω να εχουν, ουτε χρονο να τα σκορπουν, ουτε ψυχολογια για να το κανουν.

οι μονοι λεφταδες που σκορπανε ειναι οι νεοπλουτοι γιατι δεν εχουν ιδεα ποσο ευκολα ξοδευονται και ποσο δυσκολα βγαινουν. οι βιοπαλαιστες λεφταδες βγαζουν απο τη μυγα ξυγκι και δε ξοδευουν φανερα ΤΙΠΟΤΑ για να μας κανουν να τους ζηλεψουμε.

καλα ειμαστε και με τα "λιγα" και με τα μυαλα μεσα στο κεφαλι μας...
Μιλάς εσύ βρε κακομοίρη που έφτιαχνες διαλόγους με τον εαυτό σου  :2funny:και μας έβαλες Web μοντέλο από το Λονδίνο ότι είναι γκόμενα σου  :jerking: :2funny:
    Την πρώτη φώτο έβαλε ο φουκαράς ότι είναι η Φιλιπινέζα γκόμενα του :jerking: :2funny:.....και τη δεύτερη φωτογραφία της την βρήκα στο ίντερνετ σε σά'ι'τ γιά Web μοντέλα στην Αγγλία  :2funny:
  Ο Σαββίδης μου άνοιξε την κάμερα και είδα την M6 (που στη Γερμανία κάνει 9.000 ευρώ  :jerking:σύμφωνα με τους ηλιθιους :2funny:) και μου έβαλε βιντεάκι που οδηγούσε τη Μ6 με μιά γκόμενα δίπλα του,καθώς και βιντεάκι που είναι σε ελικόπτερο.Τώρα αν η Μ6 ήταν δικιά του ή όχι δεν μπορώ να ξέρω?
  Εσύ τι μας έβαλες? :2funny:ένα δωμάτιο 7 τετραγωνικά που νοικιάζεις στη Γερμανία? :2funny:και κυλότες  :2funny: :2funny:
  Η σχολή του Βαλκάνιου φουκαρά  :2funny:που έβαζε κουρτίνες και έλεγε ότι είναι η Γερμανίδα γκόμενα του  :jerking: :2funny:.

δε ξερω αμα ξερεις απο υπολογιστες παντως σε βιντεοκληση μπορεις να βαλεις να παιζει πλεημπακ βιντεο μεγαλε...

και αυτα γινοταν απο εποχες MSN που νομιζες οτι εκανες καμια βιντεοκληση με μουνακι με σκοπο η πουσταρα απο πισω να παιρνει ματι το καβλι που εβγαζες να της δειξεις.

εδω γινονται ολοκληρα ψευτικα live streaming στο φβ.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
δε ξερω αμα ξερεις απο υπολογιστες παντως σε βιντεοκληση μπορεις να βαλεις να παιζει πλεημπακ βιντεο μεγαλε...

και αυτα γινοταν απο εποχες MSN που νομιζες οτι εκανες καμια βιντεοκληση με μουνακι με σκοπο η πουσταρα απο πισω να παιρνει ματι το καβλι που εβγαζες να της δειξεις.

εδω γινονται ολοκληρα ψευτικα live streaming στο φβ.
ενταξει αν δεν ηταν ο Σαββιδης στη βιντεοκληση,θα ηταν ο kayamaru igano με καμια γκομενα απο vk.com,το ιδιο ειναι

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
πολυ καλτ περιοχη το Μπραιτον Μπιτς προεδρε!
εχω δει κατι ρεπορταζ για το μερος και την ταινια little Odessa

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Μητσε στα ρώσικα μίλησες με Σαβ ή ελληνικά ?
Επίσης Βάλε τα 2 τελευταία νουμερα του κινητού του ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσε στα ρώσικα μίλησες με Σαβ ή ελληνικά ?
Επίσης Βάλε τα 2 τελευταία νουμερα του κινητού του ...
Ρωσσικά μου είπε ότι δεν ξέρει,τα 2 τελευταία νούμερα του είναι 2,9 .

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
α
Ρωσσικά μου είπε ότι δεν ξέρει,τα 2 τελευταία νούμερα του είναι 2,9 .

Αφου σου εγραφε μηνυματα στα ρωσικα εσενα.
Και με ρωτουσε πως τα καταλαβαινα...

Αβυσσος η ψυχη των πολυξερων

キング

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2020
Like
3.199
Πόντοι
446
Το πραγματικό ερώτημα πλέον είναι:

Μετά τη χοντρή καραμούζα το προφίλ Savvidis κάηκε ή θα το παλέψει λίγο ακόμα?

η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη και απο χοντρο-καραμουζελ εγινε βουβουζελ...το εβαλε παλι το χερακι του ο τρελος :grin:

lXCWkzL.jpg

dw9w3QO.jpg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.241
Πόντοι
2.356

εχω την εντυπωση οτι ειχε αποχωρησει ηδη μια φορα σαν σαββιδης. νομιζω τον ψαχνανε για "ραντεβου" απο εδω μεσα και μαζευτηκε.
για να δουμε τωρα αν το εκαψε οριστικα και αυτο το νικ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αΑφου σου εγραφε μηνυματα στα ρωσικα εσενα.
Και με ρωτουσε πως τα καταλαβαινα...

Αβυσσος η ψυχη των πολυξερων
Εδώ εσύ μας βάζεις μούφα φωτογραφίες από γκόμενες κάποιος δεν μπορεί να κάνει copy λέξεις στα Ρωσσικά και να της βάλει στο σά'ι'τ? :2funny:
  Ελληνικά μιλήσαμε,Ρωσσικά μου είπε ότι δεν ξέρει,τώρα αν μου είπε ψέματα και ξέρει Ρωσσικά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω :2funny:και δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας  :jerking: :2funny:

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη και απο χοντρο-καραμουζελ εγινε βουβουζελ...το εβαλε παλι το χερακι του ο τρελος :grin:

lXCWkzL.jpg

dw9w3QO.jpg

Με κολακεύεις τώρα.
Με κάνεις να νιώθω σαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς,όταν έχει απέναντι του τον Ετορε Μεσινα.

εχω την εντυπωση οτι ειχε αποχωρησει ηδη μια φορα σαν σαββιδης. νομιζω τον ψαχνανε για "ραντεβου" απο εδω μεσα και μαζευτηκε.

Δώσε λινκ,αν θυμάσαι ποτε εγινε αυτό.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
καλα γελατε εσεις,αλλα αυτη τη στιγμη ο Σαββιδαρος παρτουζωνει 2 αψεγαδιαστες ρωσιδες απο vk.com και club-flirt.com
με το νεο προφιλ θα σας βαλει παλι στη θεση σας

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
καλα γελατε εσεις,αλλα αυτη τη στιγμη ο Σαββιδαρος παρτουζωνει 2 αψεγαδιαστες ρωσιδες απο vk.com και club-flirt.com
με το νεο προφιλ θα σας βαλει παλι στη θεση σας

Το νεο προφίλ θα έχει όνομα από κάποιο anime? :S

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Εδώ εσύ μας βάζεις μούφα φωτογραφίες από γκόμενες κάποιος δεν μπορεί να κάνει copy λέξεις στα Ρωσσικά και να της βάλει στο σά'ι'τ? :2funny:
  Ελληνικά μιλήσαμε,Ρωσσικά μου είπε ότι δεν ξέρει,τώρα αν μου είπε ψέματα και ξέρει Ρωσσικά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω :2funny:και δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας  :jerking: :2funny:
Ε καλα εσενα σε κοροιδευε ετσι κι αλλιως.
Ηθελε να σε βγαλει σαν τον γυφτο την μαιμου στην αθηνα χαχαχαχα

Ετοιμασου για ψηφοφορια αν η φωτογραφια ειναι μουφα, ψευταρακο.

Αφου κανεις πως δεν καταλαβαινεις ,ο λαος θα ξανακρινει χαχαχαα

Ψευταρακη

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Μέχρι 2 εγώ τον πιστεύω τυπε, δεν έχεις ακούσει την έκφραση "τον παίζει με 2 χέρια"?

Ο Σαββίδης όταν τον παίζει, βάφει και τα νύχια του, γίνεται πιο αληθοφανές και καυλωνει περισσότερο  :2funny:

Αα και όταν μοστράρει μαχαιροπίρουνα επίσης  :2funny:

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μέχρι 2 εγώ τον πιστεύω τυπε, δεν έχεις ακούσει την έκφραση "τον παίζει με 2 χέρια"?

Ο Σαββίδης όταν τον παίζει, βάφει και τα νύχια του, γίνεται πιο αληθοφανές και καυλωνει περισσότερο  :2funny:

Αα και όταν μοστράρει μαχαιροπίρουνα επίσης  :2funny:

Εδώ βλέπουμε το επίπεδο ψυχικής ηρεμίας του Σαβ,στα κατά καιρούς σεντόνια του και τις απαντήσεις σε όσους τον δουλεύουν,άλλο που δεν τον νοιάζει και είναι στα αρχίδια του.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δώσε λινκ,αν θυμάσαι ποτε εγινε αυτό.
Tον έψαχνε ένας σαλονικιός να τον καρπαζώσει και είχε κόψει τελείως από το φόρουμ. Επανεμφανίστηκε όταν μπάναραν τον τύπο. Αν δεν κάνω λάθος, ο τυπάκος αυτός ξαναμπήκε πρόσφατα, με νέο προφίλ και τον έψαχνε ξανά, για τι άλλο; Να τον καρπαζώσει. Τον μπάναραν εκ νέου αλλά θαύμασα το πάθος του να βρει το Σαββ, να του ψιθυρίσει δύο φωνήεντα δια ζώσης.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

Ο Σαββίδης όταν τον παίζει, βάφει και τα νύχια του, γίνεται πιο αληθοφανές και καυλωνει περισσότερο  :2funny:

Αα και όταν μοστράρει μαχαιροπίρουνα επίσης  :2funny:
ελα δε θελω ειρωνειες.
εδω μιλαμε οτι εχει αναστεναξει το vk.com και ποσα αλλα σαιτ.
μην ειστε ζηλιαρηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom