Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 776K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ναι...

φυσικα και υπαρχουν και σωστες οικογενειες αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια.
ξερω καλα τι σου λεω.αν διαφωνεις,δεκτο,κατι θα ξερεις και συ απο την πλευρα σου
ετυχε να γνωρισω τον γιο απο εναν που ειναι ο αρχηγος τους(γερο ονομα).κ ελεγε για σκοτωμους κ φυλακες οπως λεμε εδω εμεις για τις πουτανες.τον φοβηθηκε το ματι μου.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
βρε φιλε μεχρι εδω καλα ξερεις που τα παιρνω εγω 16 σελιδες για την μαλακογυφτισα ειναι πολλες ρε παιδια  ΥΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ  :idiot: :idiot: :idiot:
για αθτο ειμαστε ρε παλικαρι εδω να κανουμε και κανενα ντορο...... και τι εγινε?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ετυχε να γνωρισω τον γιο απο εναν που ειναι ο αρχηγος τους(γερο ονομα).κ ελεγε για σκοτωμους κ φυλακες οπως λεμε εδω εμεις για τις πουτανες.τον φοβηθηκε το ματι μου.
Ναιιιιιιιι ρε φιλε ΟΚ παω πασο.απλα ρε dimi και μπαλαμο,ελληνα,σουηδο, ιρακινο γιο αρχινονου γνωρισεις, τα ιδια πανω κατω θα σου πει... δεν θα σου πει για πλεξιμο και κουμ-καν

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Ναιιιιιιιι ρε φιλε ΟΚ παω πασο.απλα ρε dimi και μπαλαμο,ελληνα,σουηδο, ιρακινο γιο αρχινονου γνωρισεις, τα ιδια πανω κατω θα σου πει... δεν θα σου πει για πλεξιμο και κουμ-καν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
ποσα σου εφαγε αν επιτρεπετε?

Ενώ ήθελα να γαμήσω μόνο την γύφτισσα (μιλάμε για καλό μωρό), αυτή ήθελε σώνει και καλά να πληρώσω/παρω  και την πρεζού - φαφούτα - έγκυο φίλη της οπότε 60 για αυτήν για να έρθει στο ξενοδοχείο και αλλά τόσα για την φίλη της (αν θυμάμαι καλά) ...Όταν βέβαια ήρθε στο ξενοδοχείο και ενώ είχαμε πει μια ώρα από το σαραντάλεπτο την είχαμε κάνει γιατί μου έπρηζε τα αρχίδια για να φύγουν κλπ κλπ. Γενικά μία εμπειρία που θα θυμάμαι ως καφρίλα και μόνο

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
βρε φιλε μεχρι εδω καλα ξερεις που τα παιρνω εγω 16 σελιδες για την μαλακογυφτισα ειναι πολλες ρε παιδια   ΥΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ   :idiot: :idiot: :idiot:

Σωστός.
Ακου πώρωση  με γύφτισα ... σκατοβρωμιάρες . Δεν τον κόβω να τον πετάξω στα σκυλιά καλύτερα ?
sick.gif

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ενώ ήθελα να γαμήσω μόνο την γύφτισσα (μιλάμε για καλό μωρό), αυτή ήθελε σώνει και καλά να πληρώσω/παρω  και την πρεζού - φαφούτα - έγκυο φίλη της οπότε 60 για αυτήν για να έρθει στο ξενοδοχείο και αλλά τόσα για την φίλη της...Όταν βέβαια ήρθε στο ξενοδοχείο και ενώ είχαμε πει μια ώρα από το σαραντάλεπτο την είχαμε κάνει γιατί μου έπρηζε τα αρχίδια για να φύγουν κλπ κλπ. Γενικά μία εμπειρία που θα θυμάμαι ως καφρίλα και μόνο
εμπειρια αξεχαστη...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Ήταν...απλά την έβαλα να μου πάρει πίπα (μόνο) μιας και δεν είχε και δόντια :P Τα φράγκα, κακά τα ψέματα τα έδωσα για πάρτη της γύφτισσας, διότι ήθελα να δοκιμάσω και αυτό!Αν η γύφτισσα ήταν για τον πούτσο το πρεζόνι δεν ήταν ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Η ουσία μάγκες ήταν ότι η συγκεκριμένη φάση ήταν σκέτη καφρίλα και τίποτα παραπάνω. Καλά καυλάκια οι γύφτισσες αλλά μέχρι εκεί...Βρώμικες; Σίγουρα.Για τον πούτσο σεξ;Σίγουρα. Κουτοπόνηρες έως και επικίνδυνες; Σίγουρα.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Αν όχι HIV, ηπατίτιδα Β σίγουρα...Και πιστέψτε με, μετά κανα δύο μήνες έκανα εξετάσεις γι' αυτόν τον λόγο...Ευτυχώς όλα αρνητικά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom