You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 776K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΚΛΑΜΠ
τι παιζει εκει ειναι στεκι τους ????
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Μη φανταστεις κανα καταυλισμο,κλαμπ με ανυπαρκτη πορτα που μπαινουν αβερτα γυφτοπαρεες και γυφτοτραγουδα.ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΚΛΑΜΠ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αμα ειναι ωραια κοπελα γιατι οχι.
Σε ολες τις φυλες υπαρχουν ωραιες, μετριες και ασχημες.
Ισα ισα που πολλες αθιγκανες αμα φτιαχτουν ειναι και γαμω τις γκομενες.
Αν δεν κανω λαθος η τραγουδιστρια Ειρηνη Μερκουρη ειναι μια απο μαυτες.....
Σε ολες τις φυλες υπαρχουν ωραιες, μετριες και ασχημες.
Ισα ισα που πολλες αθιγκανες αμα φτιαχτουν ειναι και γαμω τις γκομενες.
Αν δεν κανω λαθος η τραγουδιστρια Ειρηνη Μερκουρη ειναι μια απο μαυτες.....
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
ναι και ηταν μαπα
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
εγω εκανα προταση σε μια μουναρα γυφτισα και μου ειπε οτι εγω δεν παω με μπαλαμο γιατι ειναι βρομικοςναι και ηταν μαπα
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ελα ντε με την βρωμα...... μου τιν ειπε η βρομιαρα..... και να σκεφτης οτι ειναι μουναρος δουλεβη σε καφετερια και ντινετε σαν ξεκολιαρα..... πιος ξερη πιος λιγδης γυπτοσ τιν γαμαει .....ναι γιατι αφτος που τη γαμαει λαμπει.
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
θα κατση να την βγαλω? μιλαμε για μουναρα οχι μαλακιες γυναικαρα.... οταν την βλεπω μου ερχετε να τισ μπουκοσο τιν μαλακισμενη....... ακου εκει με μπαλαμο δεν παει γιατι ειμαστε βρομικη ..........βγαλτην μια φοτο τουλαχιστον να την δουμε ολοι
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
αδελφε μου μιλαμε για μουναρο απο φαμιλια της αγιας βαρβαρας..... ξανθια .ψιλη, καληγραμη, φοραει κατι μινι καυτα ποου σου σικονετε αυτοματα, το καλοκαιρη ξοβιζα....... βαθια ντεκολτε μπουζακια, μιλαμε οτι εχω τιν απολυτη φαντασιοση μαζι της οτι τιν τσιμπουκονο στο αυτοκινιτο μου...... με τρελενη αυτη η γυφτισα........ αχχχχχχχχχχχρε αδερφε βγαλτην την ωρα που θα δουλευει στην καφετερια δεν θα παρει χαμπαρι.
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
τι να σου πω ρε φιλε τοτε.κανε τα κουμαντα σου και οτι γινει.πεσε στα ισα,και αμα χωραει χωσε και κανενα δωρακι
μπα???? ειναι σκλυρο καριδι αυτη δεν σικονη μαγγιες εξαλου με εστειλε..... ειμαι μπαλαμος και βρομικος
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
προσοχη κ με την φαμιλια!!!αδελφε μου μιλαμε για μουναρο απο φαμιλια της αγιας βαρβαρας..... ξανθια .ψιλη, καληγραμη, φοραει κατι μινι καυτα ποου σου σικονετε αυτοματα, το καλοκαιρη ξοβιζα....... βαθια ντεκολτε μπουζακια, μιλαμε οτι εχω τιν απολυτη φαντασιοση μαζι της οτι τιν τσιμπουκονο στο αυτοκινιτο μου...... με τρελενη αυτη η γυφτισα........ αχχχχχχχχχχχ
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
θα μασκαρευτο γυφτος και θα της τιν πεσω.......τι να σου πω.πανε βρομικος καμια μερα μηπως της αρεσεις και κατσι να γαμιθει
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ας τιν πιποσο μια φορα στο αυτοκινητο μου και δεν θελω συνεχεια..... τιν βλεπω και μετα θελω να γαμισωκατι τετοιο εννοουσα.αλλα προσεχε τη φαμιλια να μην στην πεσουνε γιατι ξερεις τη μαλακες ειναι αυτοι.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
σκεψου τ αδερφια της που θα σε κυνηγανε μετα κ θα σου φυγουν οι καυλες!!!θελει πολλη προσοχη.ας τιν πιποσο μια φορα στο αυτοκινητο μου και δεν θελω συνεχεια..... τιν βλεπω και μετα θελω να γαμισω
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ας την πιποσο εγω και μετα ουτε θα ξαναπατησο στο καφε ...μονο μια φορα ρε γαμωτο θελω να την τσιμπουκοσο στο αυτοκινιτο και να τησ σπροχνω το κεφαλι με δυναμη ............σκεψου τ αδερφια της που θα σε κυνηγανε μετα κ θα σου φυγουν οι καυλες!!!θελει πολλη προσοχη.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ας την πιποσο εγω και μετα ουτε θα ξαναπατησο στο καφε ...μονο μια φορα ρε γαμωτο θελω να την τσιμπουκοσο στο αυτοκινιτο και να τησ σπροχνω το κεφαλι με δυναμη ............
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δεν παει ετσι πλεον,σε θεματα τιμης καθαριζουν.κ αυτη εχει αυτη την σιγουρια γιαυτο μιλαει ετσι.φιλε τα αδερφια της μπορει και να μην ασχολουντε.αλλιως θα την αφηναν να δουλευει σε καφετερια?
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
τι με νιαζη για τα αδελφια της ...... την ξεκολο θελω να πιποσο........ παιδια να την δειτε ντιμενη σεχυ αγιοσ ωασιλι να τρελατηιτε τιν προτοχρονια ανημερα..... τιν ειδα και σαλταρα και μιν νομιζετε ειμαι και εγω οραιος σαρανταρις δεν ειναι και κανενας για πεταμα ... αυτη ειναι 29 αλλα πολυ γυναικα εχει κατι πιασιματα..... οποσ ΛΕΜΕ ΜΕΙΕΣ ΟΛΟΚΡΙΡΙ ΓΙΝΕΚΑ ΟΧΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις