Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 776K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΚΛΑΜΠ
τι παιζει εκει ειναι στεκι τους ????

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πως σας φαινεται αυτη?

Συνημμένα

• Adriana1.JPG
    Adriana1.JPG
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 120

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αμα ειναι ωραια κοπελα γιατι οχι.

Σε ολες τις φυλες υπαρχουν ωραιες, μετριες και ασχημες.

Ισα ισα που πολλες αθιγκανες αμα φτιαχτουν ειναι και γαμω τις γκομενες.
Αν δεν κανω λαθος η τραγουδιστρια Ειρηνη Μερκουρη ειναι μια απο μαυτες.....

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
ναι γιατι αφτος που τη γαμαει λαμπει.
ελα ντε με την βρωμα...... μου τιν ειπε η βρομιαρα..... και να σκεφτης οτι ειναι μουναρος δουλεβη σε καφετερια και ντινετε σαν ξεκολιαρα..... πιος ξερη πιος λιγδης γυπτοσ τιν γαμαει .....

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
βγαλτην μια φοτο τουλαχιστον να την δουμε ολοι
θα κατση να την βγαλω? μιλαμε για μουναρα οχι μαλακιες γυναικαρα.... οταν την βλεπω μου ερχετε να τισ μπουκοσο τιν μαλακισμενη....... ακου εκει με μπαλαμο δεν παει γιατι ειμαστε βρομικη ..........

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
ρε αδερφε βγαλτην την ωρα που θα δουλευει στην καφετερια δεν θα παρει χαμπαρι.
αδελφε μου μιλαμε για μουναρο απο φαμιλια της αγιας βαρβαρας..... ξανθια .ψιλη, καληγραμη, φοραει κατι μινι καυτα ποου σου σικονετε αυτοματα, το καλοκαιρη ξοβιζα....... βαθια ντεκολτε μπουζακια, μιλαμε οτι εχω τιν απολυτη φαντασιοση μαζι της οτι τιν τσιμπουκονο στο αυτοκινιτο μου...... με τρελενη αυτη η γυφτισα........ αχχχχχχχχχχχ

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
τι να σου πω ρε φιλε τοτε.κανε τα κουμαντα σου και οτι γινει.πεσε στα ισα,και αμα χωραει χωσε και κανενα δωρακι

μπα???? ειναι σκλυρο καριδι αυτη δεν σικονη μαγγιες εξαλου με εστειλε..... ειμαι μπαλαμος και βρομικος

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
αδελφε μου μιλαμε για μουναρο απο φαμιλια της αγιας βαρβαρας..... ξανθια .ψιλη, καληγραμη, φοραει κατι μινι καυτα ποου σου σικονετε αυτοματα, το καλοκαιρη ξοβιζα....... βαθια ντεκολτε μπουζακια, μιλαμε οτι εχω τιν απολυτη φαντασιοση μαζι της οτι τιν τσιμπουκονο στο αυτοκινιτο μου...... με τρελενη αυτη η γυφτισα........ αχχχχχχχχχχχ
προσοχη κ με την φαμιλια!!!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
κατι τετοιο εννοουσα.αλλα προσεχε τη φαμιλια να μην στην πεσουνε γιατι ξερεις τη μαλακες ειναι αυτοι.
ας τιν πιποσο μια φορα στο αυτοκινητο μου και δεν θελω συνεχεια..... τιν βλεπω και μετα θελω να γαμισω

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ας τιν πιποσο μια φορα στο αυτοκινητο μου και δεν θελω συνεχεια..... τιν βλεπω και μετα θελω να γαμισω
σκεψου τ αδερφια της που θα σε κυνηγανε μετα κ θα σου φυγουν οι καυλες!!!θελει πολλη προσοχη.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
σκεψου τ αδερφια της που θα σε κυνηγανε μετα κ θα σου φυγουν οι καυλες!!!θελει πολλη προσοχη.
ας την πιποσο εγω και μετα ουτε θα ξαναπατησο στο καφε ...μονο μια φορα ρε γαμωτο θελω να την τσιμπουκοσο στο αυτοκινιτο και να τησ σπροχνω το κεφαλι με δυναμη ............

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
φιλε τα αδερφια της μπορει και να μην ασχολουντε.αλλιως θα την αφηναν να δουλευει σε καφετερια?
δεν παει ετσι πλεον,σε θεματα τιμης καθαριζουν.κ αυτη εχει αυτη την σιγουρια γιαυτο μιλαει ετσι.

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
τι με νιαζη για τα αδελφια της ...... την ξεκολο θελω να πιποσο........ παιδια να την δειτε ντιμενη σεχυ αγιοσ ωασιλι να τρελατηιτε τιν προτοχρονια ανημερα..... τιν ειδα και σαλταρα και μιν νομιζετε ειμαι και εγω οραιος σαρανταρις δεν ειναι και κανενας για πεταμα ... αυτη ειναι 29 αλλα πολυ γυναικα εχει κατι πιασιματα..... οποσ ΛΕΜΕ ΜΕΙΕΣ ΟΛΟΚΡΙΡΙ ΓΙΝΕΚΑ ΟΧΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom