Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 771K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
δεν παει ετσι πλεον,σε θεματα τιμης καθαριζουν.κ αυτη εχει αυτη την σιγουρια γιαυτο μιλαει ετσι.
συνφωνο... το ξερετεοτι εμας τουσ μπαλαμουσ μας εχουν κατω απο αυτους?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αδελφε μου μιλαμε για μουναρο απο φαμιλια της αγιας βαρβαρας..... ξανθια .ψιλη, καληγραμη, φοραει κατι μινι καυτα ποου σου σικονετε αυτοματα, το καλοκαιρη ξοβιζα....... βαθια ντεκολτε μπουζακια, μιλαμε οτι εχω τιν απολυτη φαντασιοση μαζι της οτι τιν τσιμπουκονο στο αυτοκινιτο μου...... με τρελενη αυτη η γυφτισα........ αχχχχχχχχχχχ

Ε καλά μην λέμε και μαλακίες τώρα  
lolabov.gif

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
29 και πως δεν την παντρεψαν οι γυφτοι?
παιδια δεν ξερω πολλες λεπτομεριεσ για την ζωη της... γενικα ειναι πολυ λιγο μηλητη .... ξερω μονο οτι βλεπω.... ερχετε μονη ... σχολαει μονη ......... και ντινετε πολυ καργιολε η γυναικα εχει μια κολαρα αχχχχχχχχχχχ

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
καποιος θα την γαμαει δεν υπαρχει περιπτωσει.μπορει να ειναι και κανενα αφεντικο της αλλα μπορει και κανενας που δουλευουνε και μαζι
πιος ξερη ...... σου ειπα δεν ξερω τιποτα για την ζωη της

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
κατσε ενα βραδι ως αργα στο μαγαζι και οταν ειναι για σχολασμα αυτι θα κοψεις κινηση τι γινετε
εχω κοψη κινηση πολλες φορεσ απο αιγαλεω παει στην αγια βαρβαρα με λεωφορειο

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Και μια παλιά σοφή παροιμία λέει πως αν γαμίσεις κουτσή γύφτισα, θα σου έλθει γούρι μεγάλο.

Αν την γαμήσω από κώλο και χύσω μέσα σ'αυτόν θα κερδίσω το Joker? :) Η αλήθεια είναι ότι έχω πάει με γύφτισσα σε παρτούζα κιόλας με έγκυο πρεζού (παρακαλώ;) Ίσως οι παλιότεροι να θυμούνται όταν το είχα ποστάρει πολύ περιγραφικά

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Αν την γαμήσω από κώλο και χύσω μέσα σ'αυτόν θα κερδίσω το Joker? :) Η αλήθεια είναι ότι έχω πάει με γύφτισσα σε παρτούζα κιόλας με έγκυο πρεζού (παρακαλώ;) Ίσως οι παλιότεροι να θυμούνται όταν το είχα ποστάρει πολύ περιγραφικά
τις επικυνδινες αποστολες γυριζες?πλακα κανω...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Οι καφρίλες μια φορά λέγονται και βγάζουν γέλιο... Νομίζω όμως αν ακόμη υπάρχει το παλιό forum με μια αναζήτηση βρίσκεται εύκολα

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: μην τρελαθουμε οτι το σοι της θα θελει να καθαρισει την τιμη της οικογενειας...
1ον ουτε αυτη ξερει ακριβως την οικεγενεια της
2ον οι ιδιοι βγαζουν αδερφες και παιδια στο κλαρι ρε παιδια,σιγα μην τους χαλασει ενα τσιμπουκι και μαλιστα με την συγκαταθεση της...
μονο φιλε μην εισαι προκλητικος και χυδαιος,κυριος, ξερεις εσυ...
και αμα σου το παιξει ζορικο το "σοι", δωσε ενα 100ρι ή το πολυ μια 4δα λαστιχα χαμηλοπροφιλα για το datsun και καθαρισες

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε εισαι οπως λες 40 ετων και δεν εχεις καταλαβει μερικα πραγματα ακομη
γυφτισα 29 ετων εχει ρε φιλε σιγουρα και 3 παιδια στο σπιτι μπορει και ο δικος της να ειναι στην φυλακη και να συντηρη αυτη τα κουτσουβελα τωρα αν η γκομενα σε γουσταρει θα γαμηθη μαζι σου αλλα αφου σε ειπε μπαλαμο αστο καλλιτερα τραβα για αλλη και γαμα την την πουτανα
εχουμε γραψει 14 σελιδες για την απλυτη αστην να παει στο καλο

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: μην τρελαθουμε οτι το σοι της θα θελει να καθαρισει την τιμη της οικογενειας...
1ον ουτε αυτη ξερει ακριβως την οικεγενεια της
2ον οι ιδιοι βγαζουν αδερφες και παιδια στο κλαρι ρε παιδια,σιγα μην τους χαλασει ενα τσιμπουκι και μαλιστα με την συγκαταθεση της...
μονο φιλε μην εισαι προκλητικος και χυδαιος,κυριος, ξερεις εσυ...
και αμα σου το παιξει ζορικο το "σοι", δωσε ενα 100ρι ή το πολυ μια 4δα λαστιχα χαμηλοπροφιλα για το datsun και καθαρισες
εισαι σιγουρος γιαυτα που λες?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
τις επικυνδινες αποστολες γυριζες?πλακα κανω...

Αν σου πω...ναι θα το πιστέψεις; Ειδικά όταν πηδούσα την γύφτισσα πισωκολλητά, αυτή άρχισε και πλακωνόταν στα μπουνίδια με την έγκυο φαφούτα. Η αποθέωση όμως ήταν όταν ανησύχησα μην έσπασε το προφυλακτικό και αυτή μου είπε  - Ε και τι έγινε; Χύσε μέσα!Τεσπα οι γύφτισσες αν και αρκετές από αυτές είναι όμορφες, δυστυχώς μιλάνε πολύ στο σεξ σε σημείο που να πρήζουν αρχίδια και είναι μέσα στην κουτοπονηριά πως να αρπαξουν όσο περισσότερα φράγκα γίνεται!

Υ.Γ Η όλη η φάση έγινε σε ξενοδοχείο ψωνισμένες από Θεσσαλονίκη/Γιαννιτσών

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Αν σου πω...ναι θα το πιστέψεις; Ειδικά όταν πηδούσα την γύφτισσα πισωκολλητά, αυτή άρχισε και πλακωνόταν στα μπουνίδια με την έγκυο φαφούτα. Η αποθέωση όμως ήταν όταν ανησύχησα μην έσπασε το προφυλακτικό και αυτή μου είπε  - Ε και τι έγινε; Χύσε μέσα!Τεσπα οι γύφτισσες αν και αρκετές από αυτές είναι όμορφες, δυστυχώς μιλάνε πολύ στο σεξ σε σημείο που να πρήζουν αρχίδια και είναι μέσα στην κουτοπονηριά πως να αρπαξουν όσο περισσότερα φράγκα γίνεται!
ποσα σου εφαγε αν επιτρεπετε?

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
ρε φιλε εισαι οπως λες 40 ετων και δεν εχεις καταλαβει μερικα πραγματα ακομη
γυφτισα 29 ετων εχει ρε φιλε σιγουρα και 3 παιδια στο σπιτι μπορει και ο δικος της να ειναι στην φυλακη και να συντηρη αυτη τα κουτσουβελα τωρα αν η γκομενα σε γουσταρει θα γαμηθη μαζι σου αλλα αφου σε ειπε μπαλαμο αστο καλλιτερα τραβα για αλλη και γαμα την την πουτανα
εχουμε γραψει 14 σελιδες για την απλυτη αστην να παει στο καλο
παλικαρι μου δεν την ενοχλω μια προταση εκανα μια φορα να βγουμε να γνωριστουμε....... στραβωσε? δεν τιν ενοχλησα ξανα ...δεν εχει νοιμα.....

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
εισαι σιγουρος γιαυτα που λες?
Ναι...

φυσικα και υπαρχουν και σωστες οικογενειες αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια.
ξερω καλα τι σου λεω.αν διαφωνεις,δεκτο,κατι θα ξερεις και συ απο την πλευρα σου

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
εχει δικιο ο φιλος ψαξε για κανεναν μην εχει στη φυλακη,γιατι αμα ωγει με καμια αδεια δε σε βλεπω καλα.μαθε πρωτα αν εχει παιδια.
παιδια μπορη να με τρελενη σαν γυναικα αλλα δεν κοβο και φλεβες...... απλοσ τορα ξερη οτι ειμαι υποψηφιος για το μελλον ..... αν ποτε θελειση διακριτικα να γνωριστουμε.... και βλεπουμε

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παλικαρι μου δεν την ενοχλω μια προταση εκανα μια φορα να βγουμε να γνωριστουμε....... στραβωσε? δεν τιν ενοχλησα ξανα ...δεν εχει νοιμα.....
βρε φιλε μεχρι εδω καλα ξερεις που τα παιρνω εγω 16 σελιδες για την μαλακογυφτισα ειναι πολλες ρε παιδια   ΥΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ   :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom