Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 769K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Constantinos27

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Κριτικές
23
Like
4.172
Πόντοι
5.391
Προ ημερών είχα μία κουτομανία να δω ένα από αυτά που δουλεύουν Κηφισού 30 & 60 , την Suzana.. Πέρασα μία βόλτα , όμως δεν πέρασα στο δωμάτιο διότι μου έφερνε κάπως.. Είναι αλήθεια ότι είχε σφιχτό σώμα και ήταν εντυπωσιακή γενικά με εξαίρεση το στήθος το οποίο ενώ δεν φορούσε σουτιέν στο σαλοναρισμα , το κρατούσε με το χέρι κρυφό ! (??) ..είδα το νήμα και είπα να το αναφέρω μήπως σας ενδιαφέρει.. (Πρόσωπο καλό επίσης ! ..απ'ότι θυμάμαι στα 3 δευτερόλεπτα που την είδα..) 

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Εγώ δεν έβρισα κανέναν από εσάς. Μόνο εξέφρασα την γνώμη μου. Οπότε μαλάκας είσαι και φαίνεσαι. Αυτό μόνο.

Καλά μην είσαι τόσο μιγιαγκιχτος... Το μαλάκα είναι φιλικό εδώ μέσα...

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
946
Πόντοι
86
Δεν είμαι μιγιάγγιχτος. Εσύ άρχισες να "κράζεις". Εγώ όταν βλέπω γύφτους μου "γυρνάνε τα μυαλά". Εσύ μπορεί να τους γουστάρεις. Καλά κάνεις...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Βασικά οι γυφτισες έχουν στην πλοίοψηφια έχουν ενα θέμα υγιεινής ,θυμάμαι είχα γαμιθει με καποια ήταν πρωι είχε ωραίο σώμα ήταν ομορφη αλλα ήταν αξυριστη απεριποίητη μύριζε είχε κ περίοδο απο μη μου απτου που ήμουν έγινα σκληροπυρηνικός σε ε λίγες στιγμές.
Απο την δυσοσμία μετα πηγα σπιτι κ κοιμόμουν για ώρες σαν να πήρα αναισθησία, αργοτερα ειχα ανακαλύψει που έμενε κ πήγαινα στο σπιτι σε ενα εγκατελημενο κ οταν μου έρχονταν αυτη η μυρωδιά που υπήρχε στο χώρο καυλωνα.
Ενα ακόμα θετικό κατα εμένα με αυτές ειναι οτι εχεις χρονο ενώ στο μπουρδελο γάμας με το χρονόμετρο..
Θα μου πείτε ρε μουτρο άντε σε call girl ..ναι αλλα εκει παιζει 100-150 ευρώ τοελάχιστο ενώ στην τσιγγάνα παιζει 10-15ευρω

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
και γω φιλε συναγωνιστη τη βρησκω μ αυτη τη μυρωδια  της γυφτισσας  δεν κανω πλακα ειδικα οταν ειχα ερθει κοντα με γυφτισσα στο δρομο παλια στη πετρου ραλλη που την εψηνα μηπως τη γαμησω με καυλωνε φουλ η μυρωδια της "γυφτιλας" σε συνδιασμο με τη γυφτισσα που ηταν νεαρη αδυνατη τσαχπινα παιχνιδιαρα ολο ναζι οχι καμια γρια χοντρη..τελικα δε τη γαμησα γιατι ειχε περιοδο οπως ειχα γραψει σε πιο παλιο Post ..Γουστα ειναι αυτα μαγκες μου τι να σας πω εχω δει και γυφτισσα μεσα σε καδο στα σκουπιδια και χω σιχαθεί  να τη πλησιασω για πεσιμο..
θα μου πεις γιατι η αλλη στη Πετρου ραλλη ηταν καθαρη??  οχι βεβαια αλλα ηταν σε τι φαση ειναι η γυφτισσα  εσυ αναλογως  τι καυλες εχεις εκεινη την ωρα κτλ..
καλα γαμησια μαγκες μου

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλά φιλος στο στρατο που πηδαγε μια ελεγε οτι πρεπει να την πλυνεις με tide αλλα θα μεινει εξεχαστο το πηδημα. Γυφτοπουλα το καλυτερο γαμησι.... ?

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
και γω φιλε συναγωνιστη τη βρησκω μ αυτη τη μυρωδια  της γυφτισσας  δεν κανω πλακα ειδικα οταν ειχα ερθει κοντα με γυφτισσα στο δρομο παλια στη πετρου ραλλη που την εψηνα μηπως τη γαμησω με καυλωνε φουλ η μυρωδια της "γυφτιλας" σε συνδιασμο με τη γυφτισσα που ηταν νεαρη αδυνατη τσαχπινα παιχνιδιαρα ολο ναζι οχι καμια γρια χοντρη..τελικα δε τη γαμησα γιατι ειχε περιοδο οπως ειχα γραψει σε πιο παλιο Post ..Γουστα ειναι αυτα μαγκες μου τι να σας πω εχω δει και γυφτισσα μεσα σε καδο στα σκουπιδια και χω σιχαθεί  να τη πλησιασω για πεσιμο..
θα μου πεις γιατι η αλλη στη Πετρου ραλλη ηταν καθαρη??  οχι βεβαια αλλα ηταν σε τι φαση ειναι η γυφτισσα  εσυ αναλογως  τι καυλες εχεις εκεινη την ωρα κτλ..
καλα γαμησια μαγκες μου
 :kneel:  :2funny: Σωστός!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
περασμενη εβδομαδα περασμα απο εθνική οδο στο υψος με Πετρου Ραλλη ειχε κατι γυφτακια κολαση αλλα παιζαν και κατι γυφτοι εκει οποτε δεν εκανα κινηση.Αραξα με αλαρμ δεξια μηπως πλησιασει καμια και παιξω μπαλα αλλα τιποτα..
την επομενη φορα μπορει να σταθουμε πιο τυχεροι!! :erection:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
περασμενη εβδομαδα περασμα απο εθνική οδο στο υψος με Πετρου Ραλλη ειχε κατι γυφτακια κολαση αλλα παιζαν και κατι γυφτοι εκει οποτε δεν εκανα κινηση.Αραξα με αλαρμ δεξια μηπως πλησιασει καμια και παιξω μπαλα αλλα τιποτα..

Τύπε σε τρώει ο  :assshake: σου να σε ακούσουμε στις ειδήσεις???

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
αραξες με alarm δεξιά μήπως έρθει καμιά.. Εσύ είσαι δικός μου, Βλέπω ξέρεις την τέχνη σχετικά με το πως να χειριστείς τις γυφτισες..

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
δεν ειχα αλλη επιλογη αδερφε αλλιως θα πλησιαζα τα τσιγγανομουνακια.... χθες ημουν μοναστηρακι μεσημερακι ειχε κατι γυφτακια 20 χρονα που πουλαγαν μπαλονια αλλα ειχε πολυ κοσμο ρε γαμωτο και δε μπορουσα να χωθω!ειμαι αρρωστος !! :tn04:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
δεν ειχα αλλη επιλογη αδερφε αλλιως θα πλησιαζα τα τσιγγανομουνακια.... χθες ημουν μοναστηρακι μεσημερακι ειχε κατι γυφτακια 20 χρονα που πουλαγαν μπαλονια αλλα ειχε πολυ κοσμο ρε γαμωτο και δε μπορουσα να χωθω!ειμαι αρρωστος !! :tn04:

Ρε άνθρωπέ μου, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ότι τα 20χρονα που αναφέρεις, τα παρακολουθούσε ολόκληρο το σόι τους (κάπου κοντά κρυμμένο), κι ότι αν τολμούσες να τα πλησιάσεις και να μιλήσεις για σεξ είτε με λεφτά, είτε χωρίς στην καλύτερη περίπτωση θα σε μπαουλιάζανε στο ξύλο, κι ίσως βρισκόσουν μαχαιρωμένος; Η μοναδική λύση είναι να περιμένεις εκεί κοντά, κάνοντας φανερές τις προθέσεις σου, και να περιμένεις να σε πλησιάσουν αυτά, αν γίνει. Ειδ΄ άλλως κινδυνεύεις

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πρέπει να ξέρεις που να χτυπήσεις, ότι την κάνουν αυτή την δουλειά, αν όντως την κάνουν αυτές θα έχουν διμιουργισει έτσι τις συνθήκες ώστε να γίνει αυτό που θέλουμε για να βγάλουν κάνα φράγκο.
Σε κάποιες περιπτώσεις προστατευονται κ από νταβαδες ώστε να μην επεμβαίνει η αστυνομία.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
....... φανταζομαι θα γινεται καλο παιχνιδι εδω

Bulgaria

'Pasar Pengantin'

'Stara Zagora, bride market'

'Jual Beli' Wanita Bulgaria

gadis-cantik-bulgaria-dijual-di-pasar-pengantin-1503021-005-rev1.jpg

jjhw2wqclnjmmxaun3xe.jpg

vkslzugtb13jhza4mfj9.jpg

bride-m.jpg

wpid-gypsyafp_450x300.jpg

girl.jpg

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
28 Οκτωβρίου 2019
Παρελαύνει το γυφταριό

Συνημμένα

• gyftissa sthn parelash.jpg
    gyftissa sthn parelash.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 90

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
....... φανταζομαι θα γινεται καλο παιχνιδι εδω

Bulgaria

'Pasar Pengantin'

'Stara Zagora, bride market'

'Jual Beli' Wanita Bulgaria

Απο οτι διαβασα στα λινκ αυτο το αλισβερισι εχει να κανει με την "εξασφαλιση" νυφης και οχι με οτι εχει να κανει με αγοραιο που ψαχνονται εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom