Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Παρτο κουβαδακι σου και πηγαινε αλλού :springsmile: να παίξεις πουστράκο...
Τυπε πάω για προαγωγή σε γυφτο-πορνορεπορτερ και ζηλεύεις δεν εξηγείται αλλιώς.  :wanker:
Ουφ!!Ευτυχώς που μόνο οι γυφτοπεινασμενοι όπως εσείς διαφωνησατε.! Μόλις με δικαιώσετε για τα σιχαμενα γούστα σας! Βρωμιά και δυσωδία είναι τα γούστα σας!!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ουφ!!Ευτυχώς που μόνο οι γυφτοπεινασμενοι όπως εσείς διαφωνησατε.! Μόλις με δικαιώσετε για τα σιχαμενα γούστα σας! Βρωμιά και δυσωδία είναι τα γούστα σας!!
Αυτό αλλιώς λέγεται "γκουρμέ", τύπε.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Αγαπητέ..ίσως δεν το διευκρίνισα καλά. 2000€ όλο το πακέτο για όσα χρόνια θες με απόσυρση της γκόμενας σε κάθε κληρονομικό η κηδεμονία παιδιού (σκλάβα του σεξ...και υπηρέτρια)...με ένα 4000€ έχεις ένα μόνιμο ΔΙΠλο....
Φαντάσου τι θα πλήρωνες σε διαζύγιο ελλεινιδας
Με τι εγγύηση δίνεις τα χιλιάρικα τύπε;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Αγαπητέ..ίσως δεν το διευκρίνισα καλά. 2000€ όλο το πακέτο για όσα χρόνια θες με απόσυρση της γκόμενας σε κάθε κληρονομικό η κηδεμονία παιδιού (σκλάβα του σεξ...και υπηρέτρια)...με ένα 4000€ έχεις ένα μόνιμο ΔΙΠλο....

Κοίτα, αν πραγματικά δώσω 2.000€ έστω για ένα χρόνο, ναι είναι τρομερά συμφέρον, δίνω παραπάνω στις σεξεργάτριες. Για λέγε λεπτομέρειες, πως μπορώ να καταρτίσω / υπογράψω ένα τέτοιο συμβόλαιο

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Μάλλον πρέπει ν'ανοίξει νέα κατηγορία στο forum, "ημερήσια ενημέρωση για γύφτισσες"! :cheesy:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Αυτα τα λεφτά εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα?? Υπάρχει φοροαπαλλαγη για αυτά??

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Γεια σου φιλε Dmtrsxxx πραγματικα ευχαριστουμε για τις ιστοριες με τις γυφτισσες που μας αναφερεις εισαι φανταστικος και γω εχω τρελο κολλημα με τις γυφτισσες το μονο που μου χει κατσει ειναι κατι γυφτακια στο Αλλου φαν παρκ απ εξω που ζητιανευαν
αλλες φορες που χω παει να κανω κατι αναλογο πετρου ραλλη με κιφησο κατω απ τη γεφυρα Κορινθο ,Κιατο  η σε αλλα μερη που χω πετυχει δεν εχει κατσει αναλογο σκηνικο μια φορα δε στη Βεικου στο Γαλατσι κ αλλη μια στη Γλυφαδα κοντα στα Χοντος ειχα φαει κραξιμο απ τη γυφτισσα
σε μενιδι ζεφυρι λιοσια ειναι ψιλοεπικυνδινα γιατι εχω κανει βολτα με τ αμαξι αλλα δεν ηταν για να σταματησεις και να παζαρεψεις μπορει να σε φυτεψουν οι γυφτοι
Ασπροπυργο και περιξ δεν εχω παει
επειδη ειδα οτι το χεις με τις γυφτισσες μπορεις λιγο να μου πεις για το σκηνικο πως γινεται που τις συνταντας.Αν θες στειλε και σε pm
Σ ευχαριστω πολυ!
εσυ είσαι δικός μου κ εγω ειμαι τρελός για γυφτισες..
Κάπου γινεται σκηνικό αλλα ποιος να μας το πει..μπωρει οπουδήποτε σε Πάρκιν σε πολυκαταστήματα..και οι ίδιες θα προσέχουν δεν μπορούν να πανε με οποίων να ειναι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη..

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
εσυ είσαι δικός μου κ εγω ειμαι τρελός για γυφτισες..
Κάπου γινεται σκηνικό αλλα ποιος να μας το πει..μπωρει οπουδήποτε σε Πάρκιν σε πολυκαταστήματα..και οι ίδιες θα προσέχουν δεν μπορούν να πανε με οποίων να ειναι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη..
Καί γιατί φίλε δεν πεταγεσαι μέχρι τα Ανω Λοσια , Μενίδι?? Τίγκα στις γύφτισσες είναι.!

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Θα είναι τουλάχιστον πριν από 1,5 χρόνο όταν είχα πάει σε ένα studio στη Κηφισού (αν θυμάμαι καλά στο 60), όπου ήταν μεσημεράκι και είχε μια μαυριδερή ζουμπυρλούδικη κοπέλα... Δεν συστήθηκε φυσικά ως ρομά, αλλά έκανε μπαμ ότι ήταν... Αν και ψιλοξενέρωσα, βαρέθηκα να πάω αλλού (ήμουν και σχετικά μακριά από τον πυρήνα των μπου) και της έριξα έναν

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.240
Πόντοι
34.538
Δεν ξερω για γυφτισσα,αλλα το μελος markosp εχει παρει γυφτους αβερτα..

Τον ξεκωλιαζουν..
Τους ψωνιζει μεσω φεις...

:fuck1: :fuck1: :fuck1:

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Κοίτα, αν πραγματικά δώσω 2.000€ έστω για ένα χρόνο, ναι είναι τρομερά συμφέρον, δίνω παραπάνω στις σεξεργάτριες. Για λέγε λεπτομέρειες, πως μπορώ να καταρτίσω / υπογράψω ένα τέτοιο συμβόλαιο

Για κάτι τέτοιο..πρέπει να απευθυνθεις σε δικηγόρο σε συνεργασία με τις επίσημες δήμοσιες μουφτειες Θρακης,Ρόδου,Κω κτλ..όπου σου δίνουν κ επίσημη απόδειξη Δημοσίου. Είναι σύμφωνο συμβίωσης με αυξημένα προνόμια στον αντρα

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Τυπε πάω για προαγωγή σε γυφτο-πορνορεπορτερ και ζηλεύεις δεν εξηγείται αλλιώς.  :wanker:

Μητσαρα πρέπει το ξεκώλιασμα της Βαλαντω κ ταλλο με το κρουασάν στα 4 να το δώσεις Σειρηνάκη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom