Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 773K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ο Μάρκος Βαμβακάρης ( ο ρεμπέτης ), στη βιογραφία του ( επιμέλεια Γκέηλ Χόλστ ) , αναφέρει ότι τα καλύτερα " μαμήσια" τα ' χε ρίξει με " γύφτισσες" !!! Κάτι θά' ξερε  ο " δάσκαλος"..!!!
Πάντως όντως ψάχνονται για γάμο από τα 12 !!!!
Προσωπικά  μ' αρέσουν  οι totaly Σλάβες, αλλά την " γύφτισσα" από την εκπομπή Πρωταγωνιστές, που προαναφέρατε, κι' εγώ την παντρευόμουνα !!!  Κούκλα !!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αυτες που μενουν σε τσαντηρια μακρυα εκτος απο την μποχα ειδατε τι επαθε ο Γκλετσος! στο παρελθον γνωρισα 2 πολυ ομορφες μεναν Κορδελιο σε σπιτι :) πηρα την μια ηξερε να πηδηχτει και τα εκανε σχεδον ολα το μονο κακο ειναι οτι ψαχνονται για γαμο απο μικρες
ε καλα μικρο το κακο...μικρες εννοεις τα 8 ε? :2funny: :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ε καλα μικρο το κακο...μικρες εννοεις τα 8 ε? :2funny: :2funny: :2funny:
ε αν στα 6 ενηλικιωνοντε και βγαινουν στο μεροκαματο φαναρια κτλ τοτε 8 ειναι καλα, ηλικιες σκυλου εχουνε 1 χρονος μας 7 δικα τους

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
παντως για να γαμησεις γυφτισα πρεπει να εισαι απελπισμενος ασε που θες ολοσωμο προφυλακτικο.

efoula!!!

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν γνωριζω καποιον που να εχει παει με γυφτισα ομως γνωριζω ενα παλικαριπου μου ειπε οτι ενω πηγαινε να κανει γλυφομουνι σε μια κοπελια το αιδιο της μυριζε σαν χαλασμενη μουσταρδα... :shit:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν γνωριζω καποιον που να εχει παει με γυφτισα ομως γνωριζω ενα παλικαριπου μου ειπε οτι ενω πηγαινε να κανει γλυφομουνι σε μια κοπελια το αιδιο της μυριζε σαν χαλασμενη μουσταρδα... :shit:
ας την επλενε με TIDE δεν θα μυριζε!αν εχει να πλυθει κανα μηνα φυσικο ειναι να βρωμαγε!

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
θελω εδω και καιρο να φυστικωσω μια γυφτισσα ξερει καποιος συναγωνιστης που μπορω να βρω μια
οποιος ξερει κατι ας στειλει και pm

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά , εγώ θέλω να πηδήξω μια Εσκιμώα , τι να κάνω;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ας την επλενε με TIDE δεν θα μυριζε!αν εχει να πλυθει κανα μηνα φυσικο ειναι να βρωμαγε!
Κανα μηνα καλα ειναι κανα 6μηνο τι γινεται το καλοκαιρι πλενονται μεσα στη θαλασσα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια, με γύφτισσα δεν έχω πάει, θα σας πω όμως μια ιστορια εμπειρια.
Πιτσιρικάς 1973 με 74 παραθέρίζα οικογενειακός στην παραλία του Φάλαρι στην Μανωλάδα.
Εκεί στήναν και μερικά τσαντήρια γύφτοι, που δούλευαν στα χωράφια. Καποιο μεσημέρι ειχαν μαζευτει κάτω από τα δεντρα διαφορες παρέες και δίπλα τους γύφτοι. Καποιοι Μανωλαδίτες που τους γνώριζαν είπαν να κάνουνε πλάκα και πρότυναν σ'ένα γερόγυφτο και την γριά του έναντι αμοιβής, ( πάνω από 60 και οι δυο τους) να γαμηθούνε και να τους πάρουν μάτι. Εδιωξαν εμας τους μικρούς και το πανηγυρι ξεκίνισε.
Περίεργος πάντα εγώ, γκαβατσόθηκα κοντα και πήρα μάτι. Ηταν η πρώτη φορά που έβλεπα ερωτική πράξη και λιγο μικρος να to εκτιμήσω όπως τώρα.
Η μνήμη μου είναι καλή όμως και ο δίσκος τότε ήταν άγραφος, όποτε μπορω να πω ότι έγινε της πουτάνας. Ο γύφτος αν και βαρύς στο σωμα μεταμορφόθικε σε ακροβάτη και η γρια τα έδωσε όλα. Τι τσιμπούκια, ισπανικές, βρομόλογα, διάφορες στάσεις ( Κολίατσου, Σονια κλπ), η κουλούρι και απόλα. Οσο τους παρότρηναν από την ομοίγυρη τοσο αυτοί τα δείναν όλα. Στο τέλος τα αρπάζανε τα φράγκα και κεράσανε μπύρες.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα αδέλφια, με γύφτισσα δεν έχω πάει, θα σας πω όμως μια ιστορια εμπειρια.
Πιτσιρικάς 1973 με 74 παραθέρίζα οικογενειακός στην παραλία του Φάλαρι στην Μανωλάδα.
Εκεί στήναν και μερικά τσαντήρια γύφτοι, που δούλευαν στα χωράφια. Καποιο μεσημέρι ειχαν μαζευτει κάτω από τα δεντρα διαφορες παρέες και δίπλα τους γύφτοι. Καποιοι Μανωλαδίτες που τους γνώριζαν είπαν να κάνουνε πλάκα και πρότυναν σ'ένα γερόγυφτο και την γριά του έναντι αμοιβής, ( πάνω από 60 και οι δυο τους) να γαμηθούνε και να τους πάρουν μάτι. Εδιωξαν εμας τους μικρούς και το πανηγυρι ξεκίνισε.
Περίεργος πάντα εγώ, γκαβατσόθηκα κοντα και πήρα μάτι. Ηταν η πρώτη φορά που έβλεπα ερωτική πράξη και λιγο μικρος να to εκτιμήσω όπως τώρα.
Η μνήμη μου είναι καλή όμως και ο δίσκος τότε ήταν άγραφος, όποτε μπορω να πω ότι έγινε της πουτάνας. Ο γύφτος αν και βαρύς στο σωμα μεταμορφόθικε σε ακροβάτη και η γρια τα έδωσε όλα. Τι τσιμπούκια, ισπανικές, βρομόλογα, διάφορες στάσεις ( Κολίατσου, Σονια κλπ), η κουλούρι και απόλα. Οσο τους παρότρηναν από την ομοίγυρη τοσο αυτοί τα δείναν όλα. Στο τέλος τα αρπάζανε τα φράγκα και κεράσανε μπύρες.
μηπως πρεπει να πας στο θρεντ- επαληθευση ονειρων..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μηπως πρεπει να πας στο θρεντ- επαληθευση ονειρων
Λες, μαλλον, παντος εγω αυτα ειδα αυτα λεω

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Απαιχτες οι πιτσιρικες τους αλλα θελουν ενα μπανακι πρωτα και απο την αλλη φοβασαι μην σου την πεσουν αυτοι που παντα τις συνοδευουν  και φυγεις δαρμενος και αφραγκος μετα.

OP
OP
T

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Διαβάζοντας όλες τις απαντήσεις είδα ότι κάποιοι κατά τύχη βρήκαν,οι άλλοι που έχετε πάρει γιατί δεν δίνετε περισσότερες λεπτομέρειες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom