Ζειν επικινδύνως
Δεν βάλαμε καπότες στις πίπες. Στο γαμήσι, σαφώς και βάλαμε, αυτό έλειπε. Αλλά και πάλι, ο ΘΕΟΣ έβαλε το χέρι του.
Ζειν επικινδύνως
ε καλα μικρο το κακο...μικρες εννοεις τα 8 ε?αυτες που μενουν σε τσαντηρια μακρυα εκτος απο την μποχα ειδατε τι επαθε ο Γκλετσος! στο παρελθον γνωρισα 2 πολυ ομορφες μεναν Κορδελιο σε σπιτι πηρα την μια ηξερε να πηδηχτει και τα εκανε σχεδον ολα το μονο κακο ειναι οτι ψαχνονται για γαμο απο μικρες
ε αν στα 6 ενηλικιωνοντε και βγαινουν στο μεροκαματο φαναρια κτλ τοτε 8 ειναι καλα, ηλικιες σκυλου εχουνε 1 χρονος μας 7 δικα τουςε καλα μικρο το κακο...μικρες εννοεις τα 8 ε?
ε αν στα 6 ενηλικιωνοντε και βγαινουν στο μεροκαματο φαναρια κτλ τοτε 8 ειναι καλα, ηλικιες σκυλου εχουνε 1 χρονος μας 7 δικα τους
ας την επλενε με TIDE δεν θα μυριζε!αν εχει να πλυθει κανα μηνα φυσικο ειναι να βρωμαγε!δεν γνωριζω καποιον που να εχει παει με γυφτισα ομως γνωριζω ενα παλικαριπου μου ειπε οτι ενω πηγαινε να κανει γλυφομουνι σε μια κοπελια το αιδιο της μυριζε σαν χαλασμενη μουσταρδα...
Ρε παιδιά , εγώ θέλω να πηδήξω μια Εσκιμώα , τι να κάνω;
Κανα μηνα καλα ειναι κανα 6μηνο τι γινεται το καλοκαιρι πλενονται μεσα στη θαλασσαας την επλενε με TIDE δεν θα μυριζε!αν εχει να πλυθει κανα μηνα φυσικο ειναι να βρωμαγε!
Κανα μηνα καλα ειναι κανα 6μηνο τι γινεται το καλοκαιρι πλενονται μεσα στη θαλασσα
μηπως πρεπει να πας στο θρεντ- επαληθευση ονειρων..Καλημέρα αδέλφια, με γύφτισσα δεν έχω πάει, θα σας πω όμως μια ιστορια εμπειρια.
Πιτσιρικάς 1973 με 74 παραθέρίζα οικογενειακός στην παραλία του Φάλαρι στην Μανωλάδα.
Εκεί στήναν και μερικά τσαντήρια γύφτοι, που δούλευαν στα χωράφια. Καποιο μεσημέρι ειχαν μαζευτει κάτω από τα δεντρα διαφορες παρέες και δίπλα τους γύφτοι. Καποιοι Μανωλαδίτες που τους γνώριζαν είπαν να κάνουνε πλάκα και πρότυναν σ'ένα γερόγυφτο και την γριά του έναντι αμοιβής, ( πάνω από 60 και οι δυο τους) να γαμηθούνε και να τους πάρουν μάτι. Εδιωξαν εμας τους μικρούς και το πανηγυρι ξεκίνισε.
Περίεργος πάντα εγώ, γκαβατσόθηκα κοντα και πήρα μάτι. Ηταν η πρώτη φορά που έβλεπα ερωτική πράξη και λιγο μικρος να to εκτιμήσω όπως τώρα.
Η μνήμη μου είναι καλή όμως και ο δίσκος τότε ήταν άγραφος, όποτε μπορω να πω ότι έγινε της πουτάνας. Ο γύφτος αν και βαρύς στο σωμα μεταμορφόθικε σε ακροβάτη και η γρια τα έδωσε όλα. Τι τσιμπούκια, ισπανικές, βρομόλογα, διάφορες στάσεις ( Κολίατσου, Σονια κλπ), η κουλούρι και απόλα. Οσο τους παρότρηναν από την ομοίγυρη τοσο αυτοί τα δείναν όλα. Στο τέλος τα αρπάζανε τα φράγκα και κεράσανε μπύρες.
Αρα εσύ που έχεις πάρει θα μας πείς λεπτομέρειες και που την βρήκες???να σταματησω δηλαδη τις προφυλαξεις