frederkcarlos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ προσωπικά δεν πήρα γύφτισσα καμία φορά. Θα ήταν όμωs ενδιαφέρον, έχει κάτι καλέs γύφτισσεs, αλλά πρέπει να τιs περάσειs πρώτα ένα καλό μπάνιο! Φ. Κ.
Εγώ προσωπικά δεν πήρα γύφτισσα καμία φορά. Θα ήταν όμωs ενδιαφέρον, έχει κάτι καλέs γύφτισσεs, αλλά πρέπει να τιs περάσειs πρώτα ένα καλό μπάνιο! Φ. Κ.
Εγω παιδες πηρα μια τσιγγανα απο πιο καλη φαση. Αυτοι ειναι πιο περηφανοι και αμα τους πεις γυφτους παρεξηγουνται. Παιδια ειχε ενα σπιτι πολυ χλιδατο ο μπαμπας τσιγγανος ειχε 5 μαγαζια αλλα το ντεκορ πολυ γυφτε. Λοιπον δεν ξερω για τις γυφτοπουλες στο χαμαμ αλλα αυτη ειταν καλη και περασαμε ωραια. Αντεχουν και το χυσιμο στη μαπα οπως πρεπει. Οποτε φιλοι σας σηστηνω οπωσδηποτε μια τσιγγανα βυζου και καλη σας διασκεδαση.
Σε μιά παρτούζα στο Bacau της Ρουμανίας 2 εκ τών 5 γυναικών ήταν γύφτισες. Τα κάναν ΟΛΑ. Είχαμε πιεί τα έντερα μας και ενω είχαν πλυθεί επιμελώς στα στιμπούκια δεν βάλαμε καπότες (δεν φτάναν κιόλας, είχαμε πάρει μονο 2 κουτιά από τη SHELL έξω απο το Βουκουρέστι, η παρτούζα δεν ήταν προγραμματισμένη).
Ο ΘΕΟΣ μας βοήθησε και κανείς δεν έπαθε τίποτα (όλοι στην επιστροφή τρεχαμε για εξετάσεις). Μεγάλη τρομάρα πήραμε.
Οι ίδιες, στα πάρκινγκ που κοιμούνται οι νταλικιέρηδες που φορτώνουν στα εργοστασια, κάνουν τσιμπούκια με 5$ (το 2003). Φαντάζομαι τώρα θα έχει πάει 10.
Δεν έχω πάρει γύφτισσα αλλά τώρα που είδα το θέμα θυμήθηκα ένα επεισόδιο του "Πρωταγωνιστές" με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που έλεγε για την ζωή των τσιγγάνων, το είδε κανένας; Εκεί έπαιρνε συνέντευξη από μία ονόματι Μαρία ή οποία ήταν μισή τσιγγάνα-μισή Ελληνίδα. Έμεινα μαλάκας... Εκείνη όχι απλώς την έπαιρνα, την παντρευόμουν κιόλας.
να σταματησω δηλαδη τις προφυλαξειςΕγώ πάντως έχω ακούσει ότι άμα γαμήσεις γύφτισσα μετά δεν αρρωσταίνεις ποτέ
ηταν παραπανω απο θεα...κατι σαν την μερκουρη την τραγουδιαρα...πολυ καυλα λεμε..αλλα θες πολλα κιλα σαπουνι...φιλε μου την ειδα και εγω την ακπομπη και η γκομενα ηταν θεα!
ασχετο: ξερετε γιατι οι γυφτισες πινουν κρυο τσαι?.... γιατι γραφει ice tea (εισαι τεά)