Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 776K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

frederkcarlos37

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά δεν πήρα γύφτισσα καμία φορά. Θα ήταν όμωs ενδιαφέρον, έχει κάτι καλέs γύφτισσεs, αλλά πρέπει να τιs περάσειs πρώτα ένα καλό μπάνιο! Φ. Κ.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Εγώ προσωπικά δεν πήρα γύφτισσα καμία φορά. Θα ήταν όμωs ενδιαφέρον, έχει κάτι καλέs γύφτισσεs, αλλά πρέπει να τιs περάσειs πρώτα ένα καλό μπάνιο! Φ. Κ.

Και μια καλή απολύμανση χρειάζονται.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.794
Πόντοι
216
Εγω παιδες πηρα μια τσιγγανα απο πιο καλη φαση. Αυτοι ειναι πιο περηφανοι και αμα τους πεις γυφτους παρεξηγουνται. Παιδια ειχε ενα σπιτι πολυ χλιδατο ο μπαμπας τσιγγανος ειχε 5 μαγαζια αλλα το ντεκορ πολυ γυφτε. Λοιπον δεν ξερω για τις γυφτοπουλες στο χαμαμ αλλα αυτη ειταν καλη και περασαμε ωραια. Αντεχουν και το χυσιμο στη μαπα οπως πρεπει. Οποτε φιλοι σας σηστηνω οπωσδηποτε μια τσιγγανα βυζου και καλη σας διασκεδαση.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Εγω παιδες πηρα μια τσιγγανα απο πιο καλη φαση. Αυτοι ειναι πιο περηφανοι και αμα τους πεις γυφτους παρεξηγουνται. Παιδια ειχε ενα σπιτι πολυ χλιδατο ο μπαμπας τσιγγανος ειχε 5 μαγαζια αλλα το ντεκορ πολυ γυφτε. Λοιπον δεν ξερω για τις γυφτοπουλες στο χαμαμ αλλα αυτη ειταν καλη και περασαμε ωραια. Αντεχουν και το χυσιμο στη μαπα οπως πρεπει. Οποτε φιλοι σας σηστηνω οπωσδηποτε μια τσιγγανα βυζου και καλη σας διασκεδαση.

Ξυρισμένο το είχε? :think:

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
χμμ..πωπω τοσα διαβασα κ μου ρθε ορεξη για γυφτικοπίπινο!
Προβλεπω αν με πλησιασει σε κανα φαναρι κανενα για χαρτομαντηλα κτλ να χωθω κανονικα

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
να πω την αληθεια δε μπορω αν τις ξεχωρισω :(
Οτι να ναι! :d

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Γυφτισσα ελεος. :2funny:

Η βρωμια που εχουν απανω τους και μονο και το περιβαλλον που ζουνε καθημερινα που ειναι φουλ στη μπιχλα αρκει.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Σε μιά παρτούζα στο Bacau της Ρουμανίας 2 εκ τών 5 γυναικών ήταν γύφτισες. Τα κάναν ΟΛΑ. Είχαμε πιεί τα έντερα μας και ενω είχαν πλυθεί επιμελώς στα στιμπούκια δεν βάλαμε καπότες (δεν φτάναν κιόλας, είχαμε πάρει μονο 2 κουτιά από τη SHELL έξω απο το Βουκουρέστι, η παρτούζα δεν ήταν προγραμματισμένη).

Ο ΘΕΟΣ μας βοήθησε και κανείς δεν έπαθε τίποτα (όλοι στην επιστροφή τρεχαμε για εξετάσεις). Μεγάλη τρομάρα πήραμε.

Οι ίδιες, στα πάρκινγκ που κοιμούνται οι νταλικιέρηδες που φορτώνουν στα εργοστασια, κάνουν τσιμπούκια με 5$ (το 2003). Φαντάζομαι τώρα θα έχει πάει 10.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Σε μιά παρτούζα στο Bacau της Ρουμανίας 2 εκ τών 5 γυναικών ήταν γύφτισες. Τα κάναν ΟΛΑ. Είχαμε πιεί τα έντερα μας και ενω είχαν πλυθεί επιμελώς στα στιμπούκια δεν βάλαμε καπότες (δεν φτάναν κιόλας, είχαμε πάρει μονο 2 κουτιά από τη SHELL έξω απο το Βουκουρέστι, η παρτούζα δεν ήταν προγραμματισμένη).

Ο ΘΕΟΣ μας βοήθησε και κανείς δεν έπαθε τίποτα (όλοι στην επιστροφή τρεχαμε για εξετάσεις). Μεγάλη τρομάρα πήραμε.

Οι ίδιες, στα πάρκινγκ που κοιμούνται οι νταλικιέρηδες που φορτώνουν στα εργοστασια, κάνουν τσιμπούκια με 5$ (το 2003). Φαντάζομαι τώρα θα έχει πάει 10.

Ζειν επικινδύνως

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Δεν έχω πάρει γύφτισσα αλλά τώρα που είδα το θέμα θυμήθηκα ένα επεισόδιο του "Πρωταγωνιστές" με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που έλεγε για την ζωή των τσιγγάνων, το είδε κανένας; Εκεί έπαιρνε συνέντευξη από μία ονόματι Μαρία ή οποία ήταν μισή τσιγγάνα-μισή Ελληνίδα. Έμεινα μαλάκας... Εκείνη όχι απλώς την έπαιρνα, την παντρευόμουν κιόλας.

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
ειχα παρει μια ουγγαρεζα γυφτισα (κουκλιτσα και τσαχπινα) στην αυστρια

nyo35

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω πάρει γύφτισσα αλλά τώρα που είδα το θέμα θυμήθηκα ένα επεισόδιο του "Πρωταγωνιστές" με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που έλεγε για την ζωή των τσιγγάνων, το είδε κανένας; Εκεί έπαιρνε συνέντευξη από μία ονόματι Μαρία ή οποία ήταν μισή τσιγγάνα-μισή Ελληνίδα. Έμεινα μαλάκας... Εκείνη όχι απλώς την έπαιρνα, την παντρευόμουν κιόλας.

φιλε μου την ειδα και εγω την ακπομπη και η γκομενα ηταν θεα!
ασχετο: ξερετε γιατι οι γυφτισες πινουν κρυο τσαι?.... γιατι γραφει ice tea (εισαι τεά)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ πάντως έχω ακούσει ότι άμα γαμήσεις γύφτισσα μετά δεν αρρωσταίνεις ποτέ  :2funny: :2funny:

tom67

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παιδια εμπλεξα με μια ρουμανα μιση γυφτισα που  ειχε ερθει  για δουλεια στην Ελλαδα και εμεινα μαζι της 10 μηνες. Εγινα λαλακας για παρτη της. Συμβουλη!!!!!! Μην μπλεξετε. ενα και στα γρηγορα και μετα δρομο.........

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου την ειδα και εγω την ακπομπη και η γκομενα ηταν θεα!
ασχετο: ξερετε γιατι οι γυφτισες πινουν κρυο τσαι?.... γιατι γραφει ice tea (εισαι τεά)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ηταν παραπανω απο θεα...κατι σαν την μερκουρη την τραγουδιαρα...πολυ καυλα λεμε..αλλα θες πολλα κιλα σαπουνι...

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Όχι και θα ήθελα να δοκιμάσω

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
οι γυφτισες πηδιουνται υπεροχα παιδες,δηλ η χριστινα στη φυλης
και κατι αλλες που εχω δει και παρει απο τη ρωσια ειναι,μην τρελαθουμε

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αυτες που μενουν σε τσαντηρια μακρυα εκτος απο την μποχα ειδατε τι επαθε ο Γκλετσος! στο παρελθον γνωρισα 2 πολυ ομορφες μεναν Κορδελιο σε σπιτι :) πηρα την μια ηξερε να πηδηχτει και τα εκανε σχεδον ολα το μονο κακο ειναι οτι ψαχνονται για γαμο απο μικρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom