Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 774K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Θέμα: Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
Απ.: Ούτε τηλέφωνο.. :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Συναθλητες, μην μπλεκεται τις ορολογιες γιατι αλλο γυφτισα και αλλο τσιγγανα.
το σίγουρο ειναι οτι οποιος θελει να παρει δωρο τοτε να παει με γυφτισα. ερπης, τριχομοναδες, βλενοροια κτλ στο επακρον.
η τσιγγανα δεν διαφερει απο τις αλλες εθνικοτητας πορνιδια ως προς την καθαριοτητα.
προσωπικα εχω παει με τσιγγανακι και οχι μονο μια φορα και μπορω να πω οτι ηταν αψογα.
φυσικα παντα με τις καθιερομενες προφυλαξεις καθωτι δεν ειναι και γκομενες μας, ετσι δεν ειναι παιδες?

Mπασταρδεμένοι είναι τσιγγάνοι-γύφτοι, το λέει και το τραγούδι...

"Κάνε μια βόλτα τσίφτισα, τσιγγανοτούρκογύφτισα...."

Εγώ παίρνω στάνταρ μια γύφτισα στην Ομόνοια με 10 ευρώ  :dancing: ....ακάποτη πίπα, ακάποτο γαμήσι, ακάποτο χύσιμο, γλωσσόφιλα, γλυφοκωλίδια, κλπ.  :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Mπασταρδεμένοι είναι τσιγγάνοι-γύφτοι, το λέει και το τραγούδι...

"Κάνε μια βόλτα τσίφτισα, τσιγγανοτούρκογύφτισα...."

Εγώ παίρνω στάνταρ μια γύφτισα στην Ομόνοια με 10 ευρώ  :dancing: ....ακάποτη πίπα, ακάποτο γαμήσι, ακάποτο χύσιμο, γλωσσόφιλα, γλυφοκωλίδια, κλπ.  :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :think: :think:
Μεγαλε κανε και λιγο κρατει!!
χλωμο το κοβω το σκηνικο!!! ειδικα απο ομονοια!!!!!!!! που σκετη μποχα ειναι και milf.
Να μου ελεγες απο ανω Λιοσια - Καματερο και Φυλης (οχι της Αθηνας) θα το δεχομουν, καθωτι τα τσιγγανο πιπινια που ειναι εκει βγαζουν σκετη φωτια.
απλα προσοχη θελει μην σε μπαγλαρωσουν.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Ειναι μεσα στην τιμη και η μοιρα (ενας Γιωργος και μια Μαρια ειναι στην ζωη σου ) και το κολπο με το χαρτομαντηλο????

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
  Ειναι μεσα στην τιμη και η μοιρα (ενας Γιωργος και μια Μαρια ειναι στην ζωη σου ) και το κολπο με το χαρτομαντηλο????
ΜΑΖΙ με τα αναφερομενα σου μπορει να του δινει και ρεστα για να παρει καμια τσιχλα, ωστα να του φυγει η μποχα απο το στομα..... μπουααααααχαααααα.......

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ονειρο μου να κλεψω γυφτισσα απο πανηγυρι και να την μαμησω στο χιλτον..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Ναι ναι, η τιμή είναι κομπλέ και με extra ball anal. :rockon: :rockon: :rockon:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μερικές γυφτισες κυκλοφορούν στις πιάτσες της θεσσαλονίκης άλλα μιλάμε για τρελή αηδία ρε φίλε.όχι απλά δεν εχω πάρει,σιχαίνομαι απλά να σταματήσω  δίπλα τους.φοβάμαι μήπως οι μουνοψείρες σηκώσουν το αυτοκίνητο μου και φύγουν

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μερικές γυφτισες κυκλοφορούν στις πιάτσες της θεσσαλονίκης άλλα μιλάμε για τρελή αηδία ρε φίλε.όχι απλά δεν εχω πάρει,σιχαίνομαι απλά να σταματήσω  δίπλα τους.φοβάμαι μήπως οι μουνοψείρες σηκώσουν το αυτοκίνητο μου και φύγουν

δικιο εχεις και φαντασου οτι καποιοι αλλοι γλυφουν τα επιμαχα σημεια τους.
ποσοι μποχα να εχουν φαει αραγε?????
και ποσα δωρακια να εχουν λαβει αραγε????
ασε μην την ψαχνεις την δουλεια!!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
δεν ξέρω ρε φίλε,άλλα μιλάμε για τόση αηδία που ξεφεύγει από τα πλαίσια της υποκειμενικότητας του γούστου.από οποία άποψη και αν το δεις είναι εμετικο.περί ορέξεως βέβαια...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και γαμω τα θεματα........!!ακου γουστα...!
να παω με γυφτισα????????
ε οχι ρε πουστη μου δεν με εχω και για πεταμα...!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Οχι, και ουτε προκειται να παω με τσιγγανα.Βρομανε απ την κορφη ως τα νυχια και γενικα δεν μ αρεσουν οι μαυρες.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τι πρέπει τι δεν πρέπει στιγμή δεν σκέφτηκααααααααα
Εγώ μέχρι θανάτου σε ερωτεύτηκααααααααααααααααααααα

Παίδες, το θέμα της καθαριότητας είναι major turn off!!!

¨Ομως, λέγω όμως βλέπονατς τα παρελειπόμενα της ταινίας jackass 2.5 στην Ινδία (από την Πόλη έρχομαι...)
είδα στους δρόμους Ινδές-που ως γνωστόν είναι φυλετικά συγγενείς με τους αθίγγανους ανά την Ευρώπη-
κάποιες των οποίων ήταν καταπληκτικές!!!

Υ.Γ. Υποκλίνομαι στις βουκολικές ιστορίες με βρώμικα γαμήσια στην ελληνική ύπαιθρο

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Τι πρέπει τι δεν πρέπει στιγμή δεν σκέφτηκααααααααα
Εγώ μέχρι θανάτου σε ερωτεύτηκααααααααααααααααααααα

Παίδες, το θέμα της καθαριότητας είναι major turn off!!!

¨Ομως, λέγω όμως βλέπονατς τα παρελειπόμενα της ταινίας jackass 2.5 στην Ινδία (από την Πόλη έρχομαι...)
είδα στους δρόμους Ινδές-που ως γνωστόν είναι φυλετικά συγγενείς με τους αθίγγανους ανά την Ευρώπη-
κάποιες των οποίων ήταν καταπληκτικές!!!

Υ.Γ. Υποκλίνομαι στις βουκολικές ιστορίες με βρώμικα γαμήσια στην ελληνική ύπαιθρο

Που να δεις τις Ινδές που έβλεπα εγώ Λονδίνο....Δε σου συζητάω για όσες δουλεύουν cg κλπ  :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαρεσει που ολοι τις πλενετε πρωτα χαχαχχαχαχ
κατι ρουμανογυφτισες και βουλγαρογυφτισες εχω παει μονο,ετσι λεγαν τουλαχιστον
οντως ειναι καυλιαρες και ανθεκτικες αλλα χοντρες σε τροπους,πχ μια που αυτοπροσδιοριζοταν απο τριπολη μερια,με το που μπαινει στο δωματιο μου λεει γειαααα και βηχει βγαζοντας μια χλεπα που την αμολαει στο πατωμα,γαμηθηκα στο γελιο

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
Τετάρτη, 2/4 πήρα τη Μαρία, μια Βουλγαρογύφτισα στο ΕΤΟΥΑΛ στη Βερανζέρου. Γεματούλα, κοντή με σφιχτή κωλάρα.΄Έχυσα σε 5 λεπτά. Πολύ καύλα. 30 ευρώ.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Και αντε ειδικα αν ειναι πιτσιρικα να ξερεις και ποσο ειναι.Που να μπλεκουμε τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom