Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οι περισσότερες ρουμάνες είναι τσιγγάνες.αν και μ'ένα δεν με χαλάει αυτό.στη φυλης σπανια μπορει να πετυχεις και καμια γυφτησα απο Ελλαδα.γιατι απο Ρουμανια ειναι γεματο
στη φυλης σπανια μπορει να πετυχεις και καμια γυφτησα απο Ελλαδα.γιατι απο Ρουμανια ειναι γεματο
Ακουστε μαγκες!Πριν 2 καλοκαιρια,εκανα ελεγχο στα χωραφια.Και καθως πηγαινα ρολλαριστος με το πετρελαιο(φορτηγακι) μπανιζω σε ενα χωραφι 2-3 φορτηγα-μεζονετες με γυφτους.Ηταν μεσημερι και οι γυφτοι ειχαν βγει παγανια,και οπως παω απο την πισω μερια,ηταν ενα θεομουνο ψιλολιγνο,και ειχαι το λαστιχο στα χερια και εκανε μπανιο...Σταματαω και μολις με βλεπει χαμογελαει και μου λεει "τι θες?",της λεω πως αμα βαλει το λαστιχο αναμεσα στα σκελια με το παγωμενο νερο,θα καβλωσει....Το βαζει και αρχιζει να ανατριχιαζει!!!Της λεω να παμε βολτα,και μου λεει ναι.Την βαζω να αδειασει ολο το tide πανω της για να πλυθει,και μετα τη φορτωνω.Την παω σε κατι πλατανια απο κατω,και αρχιζει να χαζογελαει.Το ματι της συνεχεια σε κατι κερματα που ειχα πανω στο ταμπλο.Της λεω τα θελεις? Μου λεει ναι.Τα βαζω λοιπον πανω στο καυλι μου που ηταν πυραυλος,και λεω"παρτα".Το κλαρινο που ακολουθησε δεν περιγραφεται....το πισωκολλητο πανω στην καροτσα,απο αλλο πλανητη!!!Οταν ελεγε οχι οχι ηθελε και περισσοτερο η καργιολα....μετα απο κανα δυωρο την αμολαω στα χωραφια,και λεω μιση ντροπη δικια μου......
τελικα πρεπει να ανοιξουμε και νεο θρεντ με καταυλισμους γυφτων αφου αμα πας ολο και κατι θα βρεις να μαμησεις..
Την βαζω να αδειασει ολο το tide πανω της για να πλυθει
Πέστα ρε ΒΡΑΣΙΔΑ...Λίγοι θα έχουν πάρει γύφτισσα και ακόμη πιο λίγοι θα το παραδεχτούνΚαι να εχει παρει καποιος σιγα μην το παραδεχτει.![]()
Πέστα ρε ΒΡΑΣΙΔΑ...Λίγοι θα έχουν πάρει γύφτισσα και ακόμη πιο λίγοι θα το παραδεχτούν![]()
![]()
![]()
Όταν υπηρετούσα στο Μεσολόγγι ( έφεδρος Αξιωματικός ) πρός το σπίτι που έμενα συναντούσα πάντα μια τσιγγάνα κουκλάρα - τέλεια - καύλα η οποία ήταν κωφάλαλη .Ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι σεξουαλικό .Μιά μέρα μου ζήτησε τσιγάρο και με νοήματα ανταλάξαμε χαιρετισμό. Έκτοτε όταν με έβλεπε μου χαμογελούσε και ότν δεν υπήρχε κανείς άλλος μου πέταγε φιλιά. Να μην τα πολυ λέω ένα απόγευμα ήρθε στο σπίτι και μου ζήτησε αν έχω ένα ψαλίδι ....ε.... με πλάκωσε στα φιλιά χάδια κ.λ.π
επί 3 μήνες σχεδόν κάθε μέρα κάναμε σεξ
Πιο καθαρή και πιό σεξουαλική γυναίκα δεν έχω γνωρίσει , δυστυχώς ξαφνικά χάθηκε
το λέω με νοσταλγία
σχεδόν την είχα ερωτευθεί , τι σχεδόν μάλλον
ήταν πολυ αγαπισάρικο άτομο
Τελικά Δεν είναι όλοι οι γύφτοι - τσιγγάνοι Βρώμικοι , κάγγουρες Υπάρχουν σίγουρα και άνθρωποι με περιεχόμενο έστω και σεξουαλικό .
Καλή χρονιά συναγωνιστές
Καλό μουνί στον Πούστο μας - ας είναι και κόλος