kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυποςkostakis_ss
πωωωωω ρε πουστη μου,οταν ακουω μαλακιες σπυρακια βγαζω,ακου εκε ''παρε με απο τον κωλο να μην χασω την παρθενια μου'' αυτες τις μαλακιες τις ακουγαμε και τις πιστευαμε το 1985...Ειναι αληθινο;; αν ναι να παμε και εμεις..
προτου αρχισει το μπλα μπλα σας λεω οτι εφαγα 2 χρονια με τσιγγανα και εμαθα πολλα...
πες τι απορια εχεις
χχαχαχα ωραιος, ερχοταν καθημερινα σε ενα μερος που δουλευα,ολο την πειραζα αλλα ενα χρονο δεν την επειθα με τιποτα να παμε για καφε,μεχρι τοτε την εβλεπα με τα φουστανια που φορανε αλλα ειχε τελειο προσωπο,μια μερα σκαει μυτη με τζινακι και κολλητη μπλουζα και επαθα κοκομπλοκο με ππηρε χαμπαρι η ρουφιανα και με λεει τι επαθες?
την λεω ''πουλακι μου εισαι πανεμορφη'' τεσπα εσπασε ο παγος και ο φοβος βγηκαμε για καφε και ολα αρχισανε καπως ετσι,
πηδιουντε απο μικρες ηλικιες,σε αυτους δεν υπαρχει ταμπου σχετικα με το ποσο χρονων ειναι,κλεβονται μεταξυ τους πολυ συχνα και ευκολα,ειδικα αμα ειναι απο διαφορετικες φυλες,αμα δεν ειναι βαπτισμενες εχουν μια ελαφρια μυρωδια και θελει τακτικο μπανιο,ειδα πολυ ομορφια παντως εχουνε κοριτσια που ειναι φωτια ειδικα αν σε καπιον αρεσουν οι μελαμψες
μισο να στειλω φωτο αλλα θα κρυψω το προσωπο
Η γνωστη θεωρια οτι οι αβαπτιστοι μυριζουν ασχημα?χχαχαχα ωραιος, ερχοταν καθημερινα σε ενα μερος που δουλευα,ολο την πειραζα αλλα ενα χρονο δεν την επειθα με τιποτα να παμε για καφε,μεχρι τοτε την εβλεπα με τα φουστανια που φορανε αλλα ειχε τελειο προσωπο,μια μερα σκαει μυτη με τζινακι και κολλητη μπλουζα και επαθα κοκομπλοκο με ππηρε χαμπαρι η ρουφιανα και με λεει τι επαθες?
την λεω ''πουλακι μου εισαι πανεμορφη'' τεσπα εσπασε ο παγος και ο φοβος βγηκαμε για καφε και ολα αρχισανε καπως ετσι,
πηδιουντε απο μικρες ηλικιες,σε αυτους δεν υπαρχει ταμπου σχετικα με το ποσο χρονων ειναι,κλεβονται μεταξυ τους πολυ συχνα και ευκολα,ειδικα αμα ειναι απο διαφορετικες φυλες,αμα δεν ειναι βαπτισμενες εχουν μια ελαφρια μυρωδια και θελει τακτικο μπανιο,ειδα πολυ ομορφια παντως εχουνε κοριτσια που ειναι φωτια ειδικα αν σε καπιον αρεσουν οι μελαμψες
μισο να στειλω φωτο αλλα θα κρυψω το προσωπο
αρχισα να το πιστευω απο τωτε,και η πλακα ειναι οτι το λενε και οι ιδιοι,υπαρχουν ιστοριες για παιδακια που μυριζανε και τα βαπτισανε και σταματησε η μυροδια... τι να πω