Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 769K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
1.433
Πόντοι
206
Δεν είναι εσκορτ,call girl,ούτε δουλεύει σε στούντιο και μπουρδέλο.Δεν πάει καν χοτελ...Ψαχτειτε λίγο ....Ξυστε λίγο την καράφλα !!!!
axaxaxaaxax μασατζού με δικό της χώρο μήπως;;;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.334
Πόντοι
11.146
Οι γύφτισσες ως πρωταρχικό στόχο έχουν την απάτη και την κλεψιά!!! Αν παρ ελπίδα κάποιος δώσει και μια πίπα, να ξέρει πώς το ρίσκο και το τίμημα είναι τεράστιο!!! Ίσως κάποιος να βγάλει κάποιο τυχερό αλλά ο νόμος λέει πως πάνε για να σε κλέψουν!!! Λόγω δουλειάς βλέπω πολλά περιστατικά με γύφτους!
Μ Α Κ Ρ Υ Α!!!!
....ο μονος λογος να πλησιασεις γυφτους, ειναι για τους πατησεις με την νταλικα! Ληξις.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Το πάνε γυρεύοντας στο τέλος όντως να τα βιάζουν και να μην τους πιστεύει κανείς το απόλυτο όπλο έναντι σε αυτού του είδους κακοήθεις είναι το ακόλουθο https://www.amazon.com/Police-Body-Camera-Law-Enforcement/dp/B07B2LV8W3 πολύ απλά καλείς αστυνομία για τα υπόλυπα.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
θέλει προσοχη μαγκες οταν θα πηγαινουμε να μιλήσουμε στο δρομο σε καμια γυφτισσα για πέσιμο και θα πρεπει να χούμε το νου μας αν δε παει καλα οτι μπορει να σε στολισει με διαφορα οπως οτι πας με ανηλικα ,παιδεραστης , βιαστης και γω δε ξερω τι αλλο προκειμενου να της δωσεις χρηματα και της βουλωσεις το στομα ... αυτοι εκμεταλλεύονται το οτι αυτες τις μερες ολοι μιλάνε για την ανήλικη και θα βρουν τροπο να κονομήσουν...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Εκεί στην Πάτρα στην περιβολα, οι ντόπιοι βέβαια τα ξέρουν καλύτερα, συχναζουν οι γύφτοι που έχουν τον καταυλισμό τους σε μία περιοχή που λέγεται ριγανοκαμπος στον Γλαύκο στην έξοδο της περιμετρικής κοντα.
Εκεί είναι το απόλυτο γκέτο στην περιοχή, στον ριγανοκαμπο δεν τολμούν να πάνε ούτε άλλοι γύφτοι από άλλες γειτονικές πόλεις της Αιτωλοακαρνανιας κ της Πελοποννήσου επειδή απλα τους έφαγαν.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Εκεί στην Πάτρα στην περιβολα, οι ντόπιοι βέβαια τα ξέρουν καλύτερα, συχναζουν οι γύφτοι που έχουν τον καταυλισμό τους σε μία περιοχή που λέγεται ριγανοκαμπος στον Γλαύκο στην έξοδο της περιμετρικής κοντα.
Εκεί είναι το απόλυτο γκέτο στην περιοχή, στον ριγανοκαμπο δεν τολμούν να πάνε ούτε άλλοι γύφτοι από άλλες γειτονικές πόλεις της Αιτωλοακαρνανιας κ της Πελοποννήσου επειδή απλα τους έφαγαν.
Εκεί στο ριγανοκαμπο που λες έχω διαβάσει σε sites της Πάτρας ότι παίζουν γυφτισσες που κάνουν πιατσα αλλά ποιος τολμάει να κάνει πέσιμο εκεί όταν οι ίδιοι γυφτοι δε πατάνε και για μας τους Αθηναίους πέφτει λίγο μακρυά
Όποτε ας βολευτούμε με τους καταυλισμούς της Αθήνας να παίξουμε μπαλα !! ( πλακα κάνω )
Μόνο εκτός καταυλισμών παίζουμε !
Αλλά φαντάσου να ήξερες ότι υπάρχουν γυφτοι νταβατζηδες και να μας έσπρωχναν γυφτισσες
Όλη μέρα θα γράφαμε κριτικές για το ποια είναι η καλύτερη τσιγγανα στο σεξ
Ενώ τώρα κάνουμε γυφτορεπορταζ με ρίσκο καμία φορά μηπως και γαμησουμε !

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Original γύφτισσα αλλά δυστυχώς είναι εκτός Ελλάδος …
Από ότι φαίνεται είναι σε κάποια βαλκανική χώρα σίγουρα κάπου θα υπάρχουν αντίστοιχες σε μπουρδέλα θέλει πιστεύω ψάξιμο η δουλειά.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
στη σταση περιμενα λεοφωρειο παραπατω και πεφτω πανω σε μια γκομενα με βλεπει μια γυφτισσα νεα σχετικα και λεει επιτηδες το κανε. ηθελα να ξερα τι ανακατευονται σε ξενες υποθεσεις. τι την νοιαζει αυτη τι κανω εγω. σαν τους τουρκους το καιρο της τουρκοκρατιας που ελεγχανε τον καθε ελληνα χριστιανο αν ειναι τιμιος κι αν φερεται σωστα στους αλλους και τι κανει στη προσωπικη του ζωη. κι αν δεν γουσταρανε αυτα που εκανε ο ελληνας το τιμωρουσαν ή τον σκοτωναν κιολας. κακη φαρα οι γυφτοι ιδιαιτερα οι γυφτισσες:badair:

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Εμπειρια πολλα χρονια πριν..
Σε ταξιδι χρονια πριν στη Βουδαπεστη βολταριζα το βραδυ
και βρεθηκα σε πιατσα..
Μου γιαλισε ενα γυφτακι 18,αντε 20 βαρια βαρια..
Με τα σπαστα Αγγλικα της,κανονιζουμε να παμε σπιτι της..
Λιγο πιο περα λοιπον. ανεβαινουμε κατι εξωτερικες κυκλικες μεταλλικες σκαλες..
Που παμε αναρωτιεμαι,αλλα πιτσιρικας εγω 20-22 με αγνοια κινδυνου!!!

Φτανουμε σπιτι ανοιγει την πορτα,μπαινουμε στο καθιστικο μπροστα,
οπου ηταν ..ο μπαμπας της,η μανα της και το μικρο αδελφακι υποθετω..
Παθαινω ενα σοκ...Απο εδω μου λεει η μικρα και με πηγαινει στο δωματιο..
.Η οικογενεια μεσα στη χαρα...Καλως ηρθε το δολλαριο και ετσι...
Hello ο μπαμπας..και εγω να προσπαθω να κρατηθω απο τα γελια...

Εγινε η δουλεια στο υπνοδωματιο,οχι κατι σουπερ απο οσο θυμαμαι,
πλερωσα και χαιρετησα την οικογενεια,που μεχρι και υποκλισεις μου εκαναν..

Παντως τα νεφρα μου τα εχω ακομα!!!!
Αυτό ξεφεύγει απτην κατηγορία εμπειρίες και περνάει στις επικίνδυνες αποστολές!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Από ότι φαίνεται είναι σε κάποια βαλκανική χώρα σίγουρα κάπου θα υπάρχουν αντίστοιχες σε μπουρδέλα θέλει πιστεύω ψάξιμο η δουλειά.
Τώρα που χειμωνιάζει βρέχει κάνει κρύο και νυχτώνει νωρίς σα να μαζεύονται στα τσαντηρια τους όποτε θελει πολύ περισσότερο ψάξιμο καλοκαίρι έχω παρατηρήσει κυκλοφορούν πολύ περισσότερο τις βλέπεις αράζουν έξω σε πλατείες παγκάκια και αν σου κάτσει η φάση βρίσκεις και καμία καβάτζα να κανείς τη δουλειά σου σε ανοιχτό χώρο χωρίς να πρέπει να τη βάλεις στο αμάξι σου και σου αρπάξει τίποτα(στην καλύτερη ) ή να τρέχεις σε ξενοδοχεία με τη γυφτισσα το μόνο καλό είναι ότι στο ξενοδοχείο την κανείς και το μπανάκι της αλλά μετά δεν έχει βρώμικο σεξ

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Τώρα που χειμωνιάζει βρέχει κάνει κρύο και νυχτώνει νωρίς σα να μαζεύονται στα τσαντηρια τους όποτε θελει πολύ περισσότερο ψάξιμο καλοκαίρι έχω παρατηρήσει κυκλοφορούν πολύ περισσότερο τις βλέπεις αράζουν έξω σε πλατείες παγκάκια και αν σου κάτσει η φάση βρίσκεις και καμία καβάτζα να κανείς τη δουλειά σου σε ανοιχτό χώρο χωρίς να πρέπει να τη βάλεις στο αμάξι σου και σου αρπάξει τίποτα(στην καλύτερη ) ή να τρέχεις σε ξενοδοχεία με τη γυφτισσα το μόνο καλό είναι ότι στο ξενοδοχείο την κανείς και το μπανάκι της αλλά μετά δεν έχει βρώμικο σεξ
Το θέμα είναι να βρούμε κάτι πιο σταθερό δηλαδή σε ποια μπουρδέλα και σε ποιες βάρδιες εργάζονται γιατί αν κοιτάμε μόνο με το κυνήγι πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουμε νηστικοί, όποιος μπορεί ας μας δώσει τα φώτα του.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Εδώ που μένω επαρχία ο δήμαρχος έκανε την μαγκιά και τους έχει τρυπώσει με συμβάσεις στην καθαριότητα. Είναι λοιπόν κάτι μικρές πολύ καλοστεκουμενες σε πόστο οδοκαθαρισμων αυτές πάνε σε χωριά και πιο πολύ λουφαρουν παρά κάνουν δουλειά. Τις έχω πιάσει στην καύλαντα και ανταποκρίνονται αλλά κίνηση δεν κάνω γιατί όλοι ήμαστε γνωστοι και δεν θέλω τίποτα επισκέψεις σε σπίτι και μαγαζί..

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
10.642
Πόντοι
4.696
Εδώ που μένω επαρχία ο δήμαρχος έκανε την μαγκιά και τους έχει τρυπώσει με συμβάσεις στην καθαριότητα. Είναι λοιπόν κάτι μικρές πολύ καλοστεκουμενες σε πόστο οδοκαθαρισμων αυτές πάνε σε χωριά και πιο πολύ λουφαρουν παρά κάνουν δουλειά. Τις έχω πιάσει στην καύλαντα και ανταποκρίνονται αλλά κίνηση δεν κάνω γιατί όλοι ήμαστε γνωστοι και δεν θέλω τίποτα επισκέψεις σε σπίτι και μαγαζί..
Δέν είναι μαγκιά του δημάρχου εκτίουν ποινές από το δικαστήριο σε κοινωνική εργασία από καταδίκες που έχουν.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Δέν είναι μαγκιά του δημάρχου εκτίουν ποινές από το δικαστήριο σε κοινωνική εργασία από καταδίκες που έχουν.
Ανέλυσε το λίγο εάν ξέρεις. Νόμιζα για ψήφους τους έχει χωσει με 3μηνες συμβάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom