Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 812K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το παιζει δυσκολος μπιλυ

>:( >:( >:( :grin: :grin: :grin: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

511_1000.jpg

512_1000.jpg

523_1000.jpg

:erection: :erection: :erection: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μην μας καυλωνεις μυστη μπιλυ.... :S :wanker: :wanker:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ έχω κάνει τους περισσότερους ακα κρεμπιέδες με γύφτισσες(ρουμάνες-βουλγάρες) :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Η μόνη ράτσα που είναι τόσο ρομαντική μαζί μου  :wanker: :wanker:
δε με λες κωστακη ρουμανες βουλγαρες εχει διαφορα ? ρουμανες δεν εχω δει βουλγαρες δε με πολυαρεσουν εχω παει βουλγαρια κ ειδα  :S
απο χαρακτηρα τι λεει ?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε μάγκες έχω μια απορία να μου λύσετε εσεις οι γυφτοκαταδρομείς:Οι Ρουμάνες οι γύφτισσες είναι σκούρες κι αυτές σαν τις δικές μας ή έχουν λευκό δέρμα;Κι επίσης ντύνονται κι αυτές με τσεμπέρια και φούστες κλαρωτές σαν τις δικές μας;
Πριν καμια εβδομάδα βγαίνω από τον Ηλεκτρικό στη Βικτώρια και στις σκάλες πιο μπροστά μου είναι 2 τύπισσες κάτασπρες, που έκαναν μπαμ για ξένες, μαυρομάλλες και φορούσαν μαντήλες κόκκινες με χρυσά σιρίτια και φούστες κλαρωτές λουλουδάτες.Έκαναν μπαμ για γύφτισσες αλλά ήταν σαν το γάλα.Εν τω μεταξύ η μια ήταν πιο μεγάλη και η άλλη κοντά στα 35-40.Στο μυαλό μου πήγε ότι θα μπορούσε να είναι η μάνα και η γιαγια καμιας τσούρκας και ήρθαν από Ρουμανία να τη δουν.Αλλά τόσο πολύ ασπρίλα ρε παιδί μου;;;; :think: :think: :think: :think: :think:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ρε μάγκες έχω μια απορία να μου λύσετε εσεις οι γυφτοκαταδρομείς:Οι Ρουμάνες οι γύφτισσες είναι σκούρες κι αυτές σαν τις δικές μας ή έχουν λευκό δέρμα;Κι επίσης ντύνονται κι αυτές με τσεμπέρια και φούστες κλαρωτές σαν τις δικές μας;
Πριν καμια εβδομάδα βγαίνω από τον Ηλεκτρικό στη Βικτώρια και στις σκάλες πιο μπροστά μου είναι 2 τύπισσες κάτασπρες, που έκαναν μπαμ για ξένες, μαυρομάλλες και φορούσαν μαντήλες κόκκινες με χρυσά σιρίτια και φούστες κλαρωτές λουλουδάτες.Έκαναν μπαμ για γύφτισσες αλλά ήταν σαν το γάλα.Εν τω μεταξύ η μια ήταν πιο μεγάλη και η άλλη κοντά στα 35-40.Στο μυαλό μου πήγε ότι θα μπορούσε να είναι η μάνα και η γιαγια καμιας τσούρκας και ήρθαν από Ρουμανία να τη δουν.Αλλά τόσο πολύ ασπρίλα ρε παιδί μου;;;; :think: :think: :think: :think: :think:
μπορει να ταν σουηδογυφτισσες τυπε,σαν τον ταμτακο

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.926
Πόντοι
34.538
Μπορει μικρες να πεσαν μεσα σε κανενα βαρελι με χλωρινη!!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μυστη οι περισσοτερες γυφτισες εχουν το χαρακτηριστικο σκατι χρωμα που εχουμε τοσο μεγαλη αναγκη  :wanker: και κανουν μπαμ απο χιλιομετρα :wanker:
Αλλα ειναι και μερικες που δεν φαινονται... Οπως πχ η Χριστινα Κου που ειναι καραγυφταριο του κερατα αλλα εχει σχετικα λευκη επιδερμιδα και δε φαινεται...

Κομπρίτο σου λέω για το λευκό το σλάβικο όχι απλά λίγο ξασπρίσαμε...Υπάρχει περίπτωση να είναι καμια παραδοσιακή στολη ή μόδα το κόκκινο το τσεμπέρι και η κλαρωτή η φούστα πουθενά σε σλαβοχώρες;Γιατί και οι τσούρκες που έχω δει με τα πολιτικά όλο κάτι λουλουδάτα κολάν φοράνε.Είναι μόδα αυτό το λουλουδάτο το κολάν ή το φοράνε μόνο τσούρκες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom