komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Περιμενουμε λεπτομερειες συναγωνιστη οταν με το καλο διεκπερεωσεις την υποθεση κρατα μας ενημερους
Χυστες μου εψές ενωρίς το απόγευμα εις το Φάληρον και πέριξ του Καραισκακίου έπαιξα δυνατά με κορασίδα ρομά, κούκλα εξ όψεως και με πολύ δυνατό καλπμιρατέρ, περί των 22-25 Μαΐων, και το σημαντικότερον ΧΩΡΙΣ περίεργη εσάνς... Αναμείνατε δια την δέουσα περιγραφή εντός ολίγων ημερών που θα ξαναβρεθούμε καθότι μέχρι τότε η δεοντολογία λέει να κρατήσω την εχεμύθεια ως ένα βαθμό...
την ψωνισες απο τα τσαντηρια που εχει εκει κοντα τυπε;
Μάλλον αν και δεν είναι σίγουρο γιατί ήταν κάπως πιο καλοντυμένη...
λες να τα ειχε κλεψει τα ρουχα απο κανενα μαγαζι εκει κοντα τυπε; :S :S :S
Χυστες μου εψές ενωρίς το απόγευμα εις το Φάληρον και πέριξ του Καραισκακίου έπαιξα δυνατά με κορασίδα ρομά, κούκλα εξ όψεως και με πολύ δυνατό καλπμιρατέρ, περί των 22-25 Μαΐων, και το σημαντικότερον ΧΩΡΙΣ περίεργη εσάνς... Αναμείνατε δια την δέουσα περιγραφή εντός ολίγων ημερών που θα ξαναβρεθούμε καθότι μέχρι τότε η δεοντολογία λέει να κρατήσω την εχεμύθεια ως ένα βαθμό...
kolofardos την πήδηξες? κανά τσιμπούκι τπτ
Προσεξε μην σου ρθει στο ραντεβου μαζι με το σοι...Οχι πήδημα... Έπαιξε μια φάση καλή μέσα στο αυτοκίνητο και κόψαμε για να μην γίνουμε θέαμα με την διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουμε μόλις μπορέσω να βρω λίγο χρόνο και μπορέσουμε να πάμε κάπου καλύτερα... Μιλάμε στο τηλ πάντως οπότε ΜΑΛΛΟΝ εξακολουθεί να γουστάρει...
Παρε τηλ εδώ για σιγουρια...Έχεις δικιο... Δυστυχώς λογο φυλής υπάρχει παντα αυτος ο κίνδυνος... Λαμβάνω παντα τις απαραίτητες προφυλαξεις σε τέτοιες περιπτώσεις...
τι ρομα γαμω το ξεσταυρι μου?γυφτισσα του κερατα ειναι.Ρομα και αρχιδια...Χυστες μου εψές ενωρίς το απόγευμα εις το Φάληρον και πέριξ του Καραισκακίου έπαιξα δυνατά με κορασίδα ρομά, κούκλα εξ όψεως και με πολύ δυνατό καλπμιρατέρ, περί των 22-25 Μαΐων, και το σημαντικότερον ΧΩΡΙΣ περίεργη εσάνς... Αναμείνατε δια την δέουσα περιγραφή εντός ολίγων ημερών που θα ξαναβρεθούμε καθότι μέχρι τότε η δεοντολογία λέει να κρατήσω την εχεμύθεια ως ένα βαθμό...
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑ μου θύμισες το ανέκδοτο τι gay ρε... Βρωμόπουστας είσαι...τι ρομα γαμω το ξεσταυρι μου?γυφτισσα του κερατα ειναι.Ρομα και αρχιδια...
Ρε μυστες, οι μισες πουτανες γυφτισες ειναι... Ειδικα απ τις ρουμανες που βλεπετε, το 70%+ ειναι τσιγγανες.
Για να απαντησω στο ερωτημα του θεματος, εχω παει με αμετρητες γυφτισες και μαλιστα τις εχω και τεραστια αναγκη!
Μακραν τα πιο ρομαντικα κοριτσια...
το παιζει δυσκολος μπιλυΡε μαλέα @kostakis_ss,ανέβασε κανά γιουφτάκι...ναούμε.....