Νέα

Έχει κάνει κανείς περιτομή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μάγκες αν δεν έχετε θέμα με μολύνσεις ή θέμα υγείας, γνώμη μου είναι να μην κάνετε επέμβαση στον χαλινό ή περιτομή (ακόμα χειρότερα). Έγω έκανα επέμβαση  αφαίρεσης χαλινού (λόγω συχνών ερεθισμών , πρηξιμάτων κ μολύνσεων μετά το σεξ  που εμφανίστηκαν στα πρώτα άντα) και όλα πήγανε μια χαρά. Σεξ μπόρεσα να κάνω μετά από  45 ημέρες περίπου, ύστερα από επέμβαση με λέιζερ. Για νυστέρι ούτε καν θα τόλμαγα να αφήσω να μπει στο σημείο . Και μόνο σαν ιδέα με φρίκαρε.

Ο χαλινός είναι η κλειτορίδα του άνδρα, είναι πολλές απολήξεις νεύρων μαζεμένες εκεί και χάνεις κάποιες από τις αισθήσεις σου στο σεξ,  όταν τον αφαιρείς.

Δεν το μετάνοιωσα, δεν γινόταν αλλιώς, αποδίδω καλύτερα , οι μολύνσεις και οι ερεθισμοί εξαφανίστηκαν πλέον,ενώ έχω μεγαλύτερες αντοχές στο σέξ, απλά χάνεται κατά 50% θα έλεγα   η ασύγκριτη αίσθηση που νοιώθεις στην εκσπερμάτωση . Αυτό είναι καλό να το λάβετε υπόψιν σας.

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Θέλω να σας πω ότι η περιτομή κάνει τεράστια διαφορά για τη γυναίκα τόσο στην αίσθηση κατά τη διάρκεία του σεξ, αλλά και της πίπας. Δυστυχώς όμως είστε δυσεύρετοι. Δεν είμαστε ούτε Αμερικάνοι ούτε Εβραίοι που το κάνουν κατά κόρον.

afros92

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2017
Like
11
Πόντοι
0
Έχει κοπεί σε κανέναν σας ο χαλινός με φυσικό τρόπο; Και αν ναι, χρειάστηκε να κάνετε κάτι μετά;

Δεν πιστεύω ότι έχω θέμα αλλά έχει τραυματιστεί λίγο ο χαλινός πάνω στο γαμήσι και έχει μια μικρή ουλή με αποτέλεσμα να τσούζει κατά την διείσδυση εδώ και 20 μέρες. Πήγα και σε ανδρολόγο που το είδε και μου είπε ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μου έδωσε μια αλοιφή να βάζω για να επουλωθεί η ουλή και αν δεν γίνει αυτό τότε να πάω να αφαιρέσουμε τον χαλινό (μου είπε ότι θα το κάνει με μια μέθοδο που το "καίει" αντί να τον κόβει και δεν θέλει ράμματα). Μου είπε επίσης ότι είναι λίγο βραχύς και ότι είμαι στα όρια ώστε να μην χρειάζομαι επέμβαση αλλιώς θα έπρεπε να τον αφαιρέσω έτσι κι αλλιώς.

Το θέμα είναι ότι συνεχίζοντας να γαμάω κανονικά, παρατηρώ ότι στην ουλή αρχίζει να λεπταίνει το πετσάκι (σαν ένα σχοινί που το τραβάς και αρχίζει και κόβεται και γίνεται πιο λεπτό μέχρι να κοπεί τελείως). Για αυτό σκέφτομαι ότι αν συνεχίσω θα κοπεί μόνος του κάποια στιγμή και δεν αξίζει να μπλέκω με επεμβάσεις από την στιγμή που δεν έχω πρόβλημα στο σεξ πέρα από το τσούξιμο όταν μπαίνω και τρίβεται η ουλή. Ρώτησα τον γιατρό τι θα γίνει αν κοπεί μόνος του ο χαλινός και μου είπε ότι συνήθως δεν χρειάζεται κάτι γιατί τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η φύση, αλλά ρωτάω και εδώ για να δω αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Μάγκες αν δεν έχετε θέμα με μολύνσεις ή θέμα υγείας, γνώμη μου είναι να μην κάνετε επέμβαση στον χαλινό ή περιτομή (ακόμα χειρότερα). Έγω έκανα επέμβαση  αφαίρεσης χαλινού (λόγω συχνών ερεθισμών , πρηξιμάτων κ μολύνσεων μετά το σεξ  που εμφανίστηκαν στα πρώτα άντα) και όλα πήγανε μια χαρά. Σεξ μπόρεσα να κάνω μετά από  45 ημέρες περίπου, ύστερα από επέμβαση με λέιζερ. Για νυστέρι ούτε καν θα τόλμαγα να αφήσω να μπει στο σημείο . Και μόνο σαν ιδέα με φρίκαρε.

Ο χαλινός είναι η κλειτορίδα του άνδρα, είναι πολλές απολήξεις νεύρων μαζεμένες εκεί και χάνεις κάποιες από τις αισθήσεις σου στο σεξ,  όταν τον αφαιρείς.

Δεν το μετάνοιωσα, δεν γινόταν αλλιώς, αποδίδω καλύτερα , οι μολύνσεις και οι ερεθισμοί εξαφανίστηκαν πλέον,ενώ έχω μεγαλύτερες αντοχές στο σέξ, απλά χάνεται κατά 50% θα έλεγα   η ασύγκριτη αίσθηση που νοιώθεις στην εκσπερμάτωση . Αυτό είναι καλό να το λάβετε υπόψιν σας.

Επειδή έχουν γραφεί κάποιες ανακρίβειες. Μιλάω μόνο για την περίπτωση που κάποιος έχει φίμωση (το κεφάλι είναι μόνιμα καλυμμένο) και όχι για κάποιον που ενδεχομένως προχώρησε σε αυτήν την επέμβαση για "αισθητικούς λόγους".

- Αν κάποιος έχει φίμωση, η περιτομή είναι μονόδρομος. Όσο το καθυστερεί, τόσο περισσότερο εγκληματεί εις βάρος του εαυτού του

- Δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί ο χαλινός σε περίπτωση περιτομής

- Συνήθως η φίμωση συνοδεύεται με υπερευαισθησία στην βάλανο, κοινώς και μόνο η απλή επαφή στο κεφάλι προκαλεί πολύ πόνο. Καμία σχέση η αίσθηση στην βάλανο πριν και μετά (μετά πολύ καλύτερη γιατί έχει φύγει ο πόνος)

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Θέλω να σας πω ότι η περιτομή κάνει τεράστια διαφορά για τη γυναίκα τόσο στην αίσθηση κατά τη διάρκεία του σεξ, αλλά και της πίπας. Δυστυχώς όμως είστε δυσεύρετοι. Δεν είμαστε ούτε Αμερικάνοι ούτε Εβραίοι που το κάνουν κατά κόρον.

Δε μας ενδιαφέρει τι σας κάνει διαφορά, και αν έχετε τέτοια γούστα, ευτυχώς ή δυστυχώς, έχουμε γεμίσει λαθρομετανάστες μουσουλμάνους να βρείτε την αίσθηση που κάνει τη διαφορα!
Εμπρός!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Θέλω να σας πω ότι η περιτομή κάνει τεράστια διαφορά για τη γυναίκα τόσο στην αίσθηση κατά τη διάρκεία του σεξ, αλλά και της πίπας.

Τί εννοείς γράφοντας διαφορά, και μάλιστα τεράστια;

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Στην πολλά κορίτσια των οίκων ανοχής με ρωτούσαν αν έχω κάνει περιτομή κάτι που δεν θυμόμουν να έχω κάνει ρώτησα και τους γονείς μου μήπως έγινε σε μικρή ηλικία και ήταν αρνητικοί το ίδιο με ρώτησε αργότερα και γιατρός στο στρατό όταν του είπαν ότι δεν έχω κάνει μου εξήγησε ότι μπορεί να συμβεί από βίαια αποκόλληση του δέρματος απο τη βαλανο κατά τη σεξουαλική πράξη ή τον αυνανισμό.

Επισκέπτης
παιδες χαιρετω.. επειδη και εγω εχω βραχυ χαλινο και θελω να τον αφαιρεσω αλλα επειδη φοβαμαι τα λειζερ επεμβασεις και απο αυτα που διαβαζω πως χανεις σε αισθηση κ.λπ και τα σχετικα το αφηνω συνεχως πισω. εχω ερωτηση λοιπον.. σε ορισμενους αποτι ξερω δεν κοβεται ποτε (αυτοι που εχουν βραχυ χαλινο). σε αλλοθς ομως αποσω γνωριζω κοβεται.. θελω ν μ πειτε σε οσους εχει κοπει αν κοπηκε αμεσως οταν πρωτοειχατε επαφη, αν πονουσε κλπ. εγω δεν εχω και πολλες επαφες συνεπως δεν εχει κοπει και οταν εχω επαφη δεν μπορω να δωσω ενταση γιατι ποναω (εκτος τ οτι τελειωνω αμεσως) ετσι ωστε να κοπει. γιαυτο ρωταω μηπως καποιοσ μπορει ν με διαφωτισει μηπως και το αφησω ετσι.. ν περιμενω μηπως κοπει φυσιολογικα η κατι τετοιο.. ευχαριστω

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
παιδες χαιρετω.. επειδη και εγω εχω βραχυ χαλινο και θελω να τον αφαιρεσω αλλα επειδη φοβαμαι τα λειζερ επεμβασεις και απο αυτα που διαβαζω πως χανεις σε αισθηση κ.λπ και τα σχετικα το αφηνω συνεχως πισω. εχω ερωτηση λοιπον.. σε ορισμενους αποτι ξερω δεν κοβεται ποτε (αυτοι που εχουν βραχυ χαλινο). σε αλλοθς ομως αποσω γνωριζω κοβεται.. θελω ν μ πειτε σε οσους εχει κοπει αν κοπηκε αμεσως οταν πρωτοειχατε επαφη, αν πονουσε κλπ. εγω δεν εχω και πολλες επαφες συνεπως δεν εχει κοπει και οταν εχω επαφη δεν μπορω να δωσω ενταση γιατι ποναω (εκτος τ οτι τελειωνω αμεσως) ετσι ωστε να κοπει. γιαυτο ρωταω μηπως καποιοσ μπορει ν με διαφωτισει μηπως και το αφησω ετσι.. ν περιμενω μηπως κοπει φυσιολογικα η κατι τετοιο.. ευχαριστω
Φιλος θα σε πω την δικεια μου ιστορια.Σε ηλικεια 15 χρονων το 1995 τα ειχα με ενα γκομενακι παρθενα αυτη παρθενος και γω με ταρχηδια πρισμενα απο της γκαβλες και της χιλιαδες τσοντες σε περιοδικα και βιντεοκασσετες ηθελα σαν τρελος να γαμησω οπως και ολοι μας αλωστε.Το γκομενακι δεν καθοταν με τιποτα και τελικα οταν εδεσε το γλυκο απο την γκαβλα κλπ που να παει το μυαλο σε καποτες και εγκυμοσυνες τον εβαλα χωρις τιποτα και κατευθειαν με την μια και αρχισα να την γαμαω.Με πονεσε λιγο οταν μπηκα αλλα ειπα απο το μουνι θα ειναι που ηταν η αλλη παρθενα και διαφορες τετοιες μαλακιες.Εκει λοιπον που την γαμουσα ο πουτσος μου ειχε γεμησει αιμα μεχρι και στην κοιλια μου ειχα εβγαλε πολυ αιμα η καργιολα και γω καμαρωνα σα γυφτικο σκεπαρνι που της πηρα την παρθενια.Τελικα εχυσα πανω στον καναπε που την γαμουσα και πηγα στο μπανιο να πλυθω.Αφου πλυθηκα σκουπιστηκα κλπ ηταν και αργα πηγα για υπνο και οταν πηγα για κατουρημα το βρακι ειχε αιματα και λεω καλα ρε πουστη μου αφου σκουπιστηκα και πως βλεπω τον πουτσο μου απο κατω ο χαλινος ειχε σκιστει λιγο δεν ειχε κοπει αλλα που να ξερω εγω τοτε τι ειναι χαλινος κλπ.Τελικα μετα απο κανα δυο μερες η πληγη εκλεισε αλλα καθε φορα που γαμουσα το γομενακι ανοιγε ξανα και με πονουσε μεχρι που ειπα δεν μπορει να ειναι φυσιολογικο αυτο και ψαχτηκα για ουρολογο να παω να με δει και ειχα την εντυπωση πως θα με δει θα με δωσει καμια μαλακια να βαζω να με περασει και ολα καλα.

Τελικα πηγα στον γιατρο ενα αλανι γαμησε τα και αφου με ειδε με ειπε δεν ειναι τιποτα μια απλη επεμβαση ειναι αλλα πρεπει να παω αυριο στην κλινικη που χειρουργει και πως ολο αυτο κοστιζει 100 χιλιαρικα τοτε.Μιλαμε εγω παγωσα και απο την επεμβαση που με ειπε και απο το ποσο και ευτυχως ειχα φραγκα μαζεμενα γιατι ηθελα να παρω καινουργιο ενισχυτη για την κιθαρα γιατι ντρεπομουνα να πω στους δεικους μου το προβλημα μου.Τελικα πηγα με εκανε την επενβαση εκοψε τον χαλινο με εραψε τον πουτσο σε κεινο το σημειο σαν κοκορετσι εμοιαζε ετσι οπως τον εκανε και για ενα μηνα η λιγο παραπανω δεν επρεπε να κανω τιποτα ουτε γκαβλες να εχω γιατι θα εσπαζαν τα ραμμτα ετσι με ειχε πει και γω επειδη χεστηκα πανω μου πραγματικα βυζι κοιταζα και αλαζα μερια. Εβαζα και μπενταντιν πρωι βραδυ μεχρι που επεσαν τα ραμματα και ειχε μεινει ενα δυο μικρα που τα εβγαλε ο γιατρος οταν πηγα να με δει και μετα ολα μια χαρα ξεμπερδεψα με τον χαλινο και ολα τζαμι.

Δεν ξερω τι τεχνικες για να το αφαιρεσουν υπαρχουν τωρα που εχει προχωρησει η τεχνολογια και τι τιμες παιζουν αλλα αμα δεν σε κοπει φιλαρακι πανε και κανε την επεμβαση και μην ακους μαλακιες πως χανεις την αισθηση κλπ εγω παντως τετοιο θεμα δεν εχω.Καλητερα να το κανεις εσυ με επεμβαση αν δεν κοπει παρα να κοπει λιγο οπως σε μενα και μετα απο δυο μερες να ειναι μια χαρα και μετα με το παραμικρο να ανοιγει ξανα και να τυρανιεσαι.

ΤΑΚΑΜΑΜ

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
ξερει κανεις κανεναν καλο κι εμπειρο γιατρο για ν κανω περιτομη?Να μην μου αφησει σημαδια,ουλες και να μην φαινεται ασχημα μετα??

mick11

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
44
Like
1.819
Πόντοι
2.391
Εγώ φιλαράκι εκεί το έκανα το έψαξα αρκετά
Είναι από τους καλύτερους

teo_k

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Κριτικές
2
Like
159
Πόντοι
0
στο γαμησι πανω κερδίζουμε τιποτα ? παει πιο γρηγορα μεσα δηλαδή ? τα πεταει με πιο πολύ φόρα ? τι ακριβως γινετε ?

αμα αλλαξω γνωμη ή δεν αρεσει στη γυναικα μου ξαναμπαινει ?

Τα περισσότερα είναι μιας χρήσης αλλά υπάρχουν και μερικά που μπορείς να τα βάζεις και να τα βγάζεις όπως η εξάτμιση του κριπτον!!!!!

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς στεροειδης αλοιφή αντί για περιτομή?? Αν ναι ποια χρησιμοποιησατε???

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Αντιθετως το MALE GENITAL MUTILATION ειναι μοδα στην Αμερικη να γινεται σε απροστατευτα μωρα. Με δικαιολογιες της πουτσας του τυπου καλυτερη υγιεινη. :jerking: Ντροπη για τα double standards σας κυριες και κυριοι. Δειχνουν ποιοι ειστε. Δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις ιατρικης αναγκης λογω φιμωσης κλπ εννοειται.

Στην αμερικη γινεται μοδα η περιτομη λογω και της επιρροης των εβραιων. Επειδη οι ιδιοι κανουν υποχρεωτικα "εχει περάσει" οτι πρεπει να γινεται "και καλα για λογους υγιεινης" σε ολους.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς στεροειδης αλοιφή αντί για περιτομή?? Αν ναι ποια χρησιμοποιησατε???
καλημέρα ... Ξανά ανεβάζω το θέμα ψηλά για την ερώτηση που έκανα μήπως..και.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς στεροειδης αλοιφή αντί για περιτομή?? Αν ναι ποια χρησιμοποιησατε??? Σόρρυ για το σπαμ... Αλλά ξανά ανεβάζω το νήμα μήπως το δεί κάποιος και ξέρει να. Απαντήσει...

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Τι ψάχνεις να μάθεις;; Αν και έχουν περάσει χρόνια κάποια που είχα δοκιμάσει τίποτα μην το καθυστερείς

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Δεν ξέρω ακριβώς το πρόβλημα σου καταρχήν μην δοκιμάζεις τίποτα αν δεν στο έχει δώσει γιατρός είναι πολύ ευεσθητο σημείο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom