φιλε περιτομη εκανες η εγχειρηση ανοιχτης καρδιας, ολα αυτα που σου εκαναν ειναι μαλλον εφε για να δικαιολογησουν τα λεφτα που εδωσες, διαβαζω για πεταλουδα και καροτσακι και γελαω, εκανα και γω πριν λιγα χρονια, πηγα στο ιατρειο κατεβασα τη βερμουδα ανεβασα λιγο τη μπλουζα και σε 15' ειχα τελειωσει,30 περιπου ραμματα, αντιβιωση και ενα χαπι για το πονο, τα σημαδια απο ραμματα εκαναν τουλαχιστον 2,3 χρονια για να φυγουν στη περιπτωση μου, η εγχειρηση με laser ειναι καλυτερη λυση απο το νυστερι που εκανα εγω
Και μενα έτσι ήταν η εμπειρία. Το έκανα χωρίς να έχω θέμα γιατί γούσταρα απλά. Ξάπλα στο κρεβάτι, εγώ είχα βγάλει τα ρούχα σε μια καρέκλα, και σε 25 λεπτά έτοιμος. Πήγα δουλειά ίδιο βράδυ.
Με τοπική το έκανα. Δε καταλαβα τίποτα. Μου έδωσε και ένα χαπάκι πριν και την είχα ακούσει.
Νυστέρι, κανένα σημάδι τώρα. Φύγαν όλα στο τρίμηνο. Είναι και τι τυπο δέρματος έχεις.
Ολική περιτομή. Πάντα έξω το κεφάλι. Στις 2-3 μέρες συνηθίζεις. Αμα σου αφήσει πέτσα και τη μια το σκεπάζει την άλλη όχι μου πε δε συνηθίζεις ποτε και λέει πολλοί επιστρέφουν για να το κουρέψουν όλο.
Όποιος θέλει γιατρό στείλτε pm ή skype να τα πούμε εκεί.