DUGUJAU
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Μάγκες αν δεν έχετε θέμα με μολύνσεις ή θέμα υγείας, γνώμη μου είναι να μην κάνετε επέμβαση στον χαλινό ή περιτομή (ακόμα χειρότερα). Έγω έκανα επέμβαση αφαίρεσης χαλινού (λόγω συχνών ερεθισμών , πρηξιμάτων κ μολύνσεων μετά το σεξ που εμφανίστηκαν στα πρώτα άντα) και όλα πήγανε μια χαρά. Σεξ μπόρεσα να κάνω μετά από 45 ημέρες περίπου, ύστερα από επέμβαση με λέιζερ. Για νυστέρι ούτε καν θα τόλμαγα να αφήσω να μπει στο σημείο . Και μόνο σαν ιδέα με φρίκαρε.
Ο χαλινός είναι η κλειτορίδα του άνδρα, είναι πολλές απολήξεις νεύρων μαζεμένες εκεί και χάνεις κάποιες από τις αισθήσεις σου στο σεξ, όταν τον αφαιρείς.
Δεν το μετάνοιωσα, δεν γινόταν αλλιώς, αποδίδω καλύτερα , οι μολύνσεις και οι ερεθισμοί εξαφανίστηκαν πλέον,ενώ έχω μεγαλύτερες αντοχές στο σέξ, απλά χάνεται κατά 50% θα έλεγα η ασύγκριτη αίσθηση που νοιώθεις στην εκσπερμάτωση . Αυτό είναι καλό να το λάβετε υπόψιν σας.
Ο χαλινός είναι η κλειτορίδα του άνδρα, είναι πολλές απολήξεις νεύρων μαζεμένες εκεί και χάνεις κάποιες από τις αισθήσεις σου στο σεξ, όταν τον αφαιρείς.
Δεν το μετάνοιωσα, δεν γινόταν αλλιώς, αποδίδω καλύτερα , οι μολύνσεις και οι ερεθισμοί εξαφανίστηκαν πλέον,ενώ έχω μεγαλύτερες αντοχές στο σέξ, απλά χάνεται κατά 50% θα έλεγα η ασύγκριτη αίσθηση που νοιώθεις στην εκσπερμάτωση . Αυτό είναι καλό να το λάβετε υπόψιν σας.