CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.939
- Πόντοι
- 2.536
Δεν ντρέπεσαι ρε να γελάς με τα φυσικά ελαττώματα του κόσμου; ΓαϊδούριΕλπίζω τουλάχιστον να είναι "Υφαντής"
(Και επειδή πάλι δεν θα με καταλαβαίνεις
Δεν ντρέπεσαι ρε να γελάς με τα φυσικά ελαττώματα του κόσμου; ΓαϊδούριΕλπίζω τουλάχιστον να είναι "Υφαντής"
(Και επειδή πάλι δεν θα με καταλαβαίνεις
Πρώτον, δεν γελάω με το φυσικό "ελάττωμα" κάποιου. Πιθανά, να γελούσα με την αντίληψή του πάνω σε κάποιο θέμα που αφορά σε ένα φυσικό χαρακτηριστικό του.Δεν ντρέπεσαι ρε να γελάς με τα φυσικά ελαττώματα του κόσμου; Γαϊδούρι
Χαζοχαρούμενε φίλε μου, γι' αυτό εσύ θα μείνεις ένας μούτσος του γλυκού νερού ενώ εγώ έγινα Πρώτος.Πρώτον, δεν γελάω με το φυσικό "ελάττωμα" κάποιου. Πιθανά, να γελούσα με την αντίληψή του πάνω σε κάποιο θέμα που αφορά σε ένα φυσικό χαρακτηριστικό του.
Και δεύτερον, γελάω μαζί σου.
Πρώτε, πρόσεχε μήπως δεν σου βγει το sudoku και μέσα στα νεύρα σου, ρίξεις το τάνκερ πάνω στην ΠατούλαιναΧαζοχαρούμενε φίλε μου, γι' αυτό εσύ θα μείνεις ένας μούτσος του γλυκού νερού ενώ εγώ έγινα Πρώτος.
Κάνουν περιτομή οι πορνοσταρ ? για πιο λογο?
Για να παίξουν σε εβραϊκή τσόντα
Αφού είναι από χώρες που τον κόβουν,λογικό δεν είναι?Δεν ξέρω,πάντως οι πιο πολλοί 'κομμένοι' είναι.
οι κορυφαιες θηλυκες πορνοσταρ παντως δηλωσαν οτι πρωκτικα καλυτερα τις γαμανε και αισθανονται αυτους που δεν εχουν κανει περιτομη... και οτι παιζει το ρολο στην αρχικη αντισταση το πετσακι που παλινδρομιζει σαν ελατηριο ενω στον περιτομημενο ειναι ενα ξερο αγγουρι χωρις μπαλαντζο...Ή για να γίνεις πορνοσταρ
τυπε την τιμη να παρεις κωλο δε στην εκαναν?Ένας γαμιάς μια γκόμενάς μου είχε κάνει περιτομή και είχε δημιουργήσει υπαρξιακό στη γκόμενά μου καθώς αναρρωτιόταν γιατί δυσκολεύεται να χύσει.
Τη συμβούλευσα να του δώσει κώλο και το αποτέλεσμα θα την ενθουσιάσει.
Πράγματι μου είπε ότι της έκανε τα ρούχα κατάλευκα
Και της απλαντησα:τη συμβουλή που σου δωσα τη συνιστούν 29 κατασκευαστές καυλιών.
Το πόσο με εκτίμησαν δε λέγεται
Είχα την τιμή να τους παντρέψω
Τι μούτσος όμως ;Χαζοχαρούμενε φίλε μου, γι' αυτό εσύ θα μείνεις ένας μούτσος του γλυκού νερού ενώ εγώ έγινα Πρώτος.
Τι μπουστοάβαταρ ειναι αυτο μαν?Τι μούτσος όμως ;
Παίζει ρόλο.
Α,οκ...
Ξέχασες κάποιον....Τι ωραίος θα ήταν ο κόσμος σε ένα θρεντ το πουλί ο Λάκης μας ο pussy wagon o.px75 kαι ο Ζαν
Ε μιλάμε για υπερπρωταθλητες ...σίγουρα κ πολλοι ακόμα μπορούν να μπουνΞέχασες κάποιον....
Whois με πουλί το εποςΕ μιλάμε για υπερπρωταθλητες ...σίγουρα κ πολλοι ακόμα μπορούν να μπουν
Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή της διοίκησης να τους μπαναρει