gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.289
- Πόντοι
- 2.256
Το έκανα στα 11-12, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι όταν τον είδα μετά την ανάνηψη έκανα εμετό και ο πόνος ήταν μεγάλος όταν μου σηκωνόταν!!!
Και όταν δε ήσουν σε στυση δε προσπαθούσες να το αποκαλύψεις??Δεν κατέβαινε ποτέ και για κανέναν λόγο. Ηταν μονιμως κρυμμένο. Μια φορά πήρε την πρωτοβουλία να κατέβει (αν θυμάμαι καλά οταν έβγαλα το προφυλακτικο το κατάλαβα) και η εμπειρια ηταν δυσάρεστη. Παραφίμωση οπως είπα που ευτυχώς υποχώρησε μετά. Αυτο ομως με κινητοποίησε να κάνω την περιτομή. Το φοβόμουν δεν θα πω ψέματα. Αλλά είχα να επιλέξω, ή να ζω με τον φόβο μην το ξαναπάθω και αυτη την φορά δεν υποχωρήσει και τρεχω στα επειγοντα ή να κανω την περιτομή και να ζω σαν άνθρωπος για το υπόλοιπο της ζωής μου. Επέλεξα το δεύτερο και ησύχασα.
Είχα φίμωση κάπου 10χρονών, δεν έκανα τίποτα και μετά κάπου στα 11+ που'χα ανακαλύψει τη μαλακία έστρωσε μόνο του επειδή το'χα κάνει λάστιχο.
Όχι γιατί πονούσα οταν πηγαινα να το κατεβάσωΚαι όταν δε ήσουν σε στυση δε προσπαθούσες να το αποκαλύψεις??
Φιλε μου οταν λες αναισθητος εννοεις με την κακη εννοια; Εχει σταματησει να ειναι τοσο ευχαριστο το σεξ και να ερεθιζεται η βαλανος;Έκανα περιτομή γύρω στα 30. Απλή μέθη, άκουγα τα πάντα στο χειρουργείο, είχε γέλιο με τις μαλακίες που έλεγαν μεταξύ τους και μετά από μια ώρα αφότου τελείωσε, έφυγα από την κλινική. Περίπου μία εβδομάδα τον βάφτιζα σε χαμομήλι και μετά από καμιά 20αρια μέρες έπεσαν μόνα τους τα ράμματα. Σεξ μετά από περίπου 40 ημέρες, αρκετά χαλαρά στην αρχή γιατί είναι λίγο κάπως, αλλά μετά δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Δεν μεγαλώνει εννοείται, αλλά μετά από χρόνια πλέον έχει γίνει αναίσθητος.... Χαχαχαχχ
το θεμα ειναι αν εχει γινει σε πολυ μικρη ηλικια , δεν θυμασαι την αισθηση πριν και μετα την περιτομη.Εχω κανει ναι , σε παρα πολυ μικρη ηλικια λογω φιμωσης και στην ουσια ζω με αυτην σχεδον ολη μου τη ζωη !!!
Οσον αφορα το τριψιμο της βαλανου με το εσωρουχο μην σας ανησυχει απο ενα σημειο και μετα ουτε που θα το σκεφτεστε γιατι θα το εχετε συνηθισει . Τωρα οσον αφορα την εκσπερματωση κατα τη διαρκεια του σεξ προσωπικα αλλες φορες τελειωνω πιο γρηγορα αλλες πιο αργα δεν μπορει να το προβλεψει κανεις αυτο μετα το χειρουργιο μην σας αγχωνουν τετοια αν χρειαζεται να κανετε την επεμβαση μην το αμελησετε .
Τελος θελω να θεσω ενα προσωπικο ερωτημα σε οσους εχουν κανει και αυτοι περιτομη , σημαδια απο τα ραμματα εχετε ή μονο σε εμενα κανουν μπαμ ??
Το αντίθετο, όταν μια γυναίκα βλέπει πουλι "περιτομιασμενο" το ελέγχει καλυτερα για καθαριότητα κι επίσης δυσκολα να μην καθαριστεί καλά.Άπειρες γκόμενες και από διάφορες κουλτούρες λατρεύουν το πετσάκι και μου έχουν εξομολογηθεί πως η περιτομή τις ξενερώνει γιατί νιώθουν πως αυτό το καυλί έχει πρόβλημα ή κάτι δεν πάει καλά. Επιπλέον από τη φύση τους ασχολούνται παραπάνω γιατί εκεί έχουμε και πλήθος νευρικών απολήξεων.
Όλοι με φίμωση γεννιούνται η οποία φεύγει από μόνη της στα 12-13 έτη όταν αρχίσουν οι σηκωμάρες.
Δυστυχώς οι παιδίατροι τραβολογάνε το πουτσόδερμα από τη νηπιακή ηλικία προσπαθώντας να δημιουργήσουν τραυματισμούς και συμφύσεις για να κάνεις αργότερα περιτομή.
Μν γραφεις τετοια γιατι θελω να κανω περιτομη!!Να προσθέσουμε ότι μόλις κόψετε το πετσάκι θα χαθεί όλη η αίσθηση στη μαλακία. Δεν θα μπορείτε να τον παίξετε. Μετά θα πρέπει να έχετε σίγουρη τρύπα σαν τους μουσουλμάνους ή θα παλεύετε με φτύσιμο στην παλαμη και τα fleshlight.
να βρεις κανενα βαρβατο αγορι να σε ξαλαφρωνειΜν γραφεις τετοια γιατι θελω να κανω περιτομη!!
Για καντο πιο ψιλα!!!
Τι εννοεις?
Εγω και αν δωσω καμια πιο ωραια αισθανομαι οταν ειναι εξω το κεφαλι!
Δν τελει αγκορι!!να βρεις κανενα βαρβατο αγορι να σε ξαλαφρωνει
σε λαθος μαγαζι εισαι θα στρειψεις στο δευτερο στενο δεξια πρωτη πορτα αριστερα και εφτασεςΔν τελει αγκορι!!
Κοριτσι τελει.