Νέα

Έχει κάνει κανείς περιτομή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aetos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
3
Πόντοι
0
Ναι στην διαρκεια του σεξ προφανως.

• Like
Αντιδράσεις: IOS13

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Μπορεί κάποιος που έκανε την επέμβαση να ενημερώσει αν είδε διαφορά στη διάρκεια του sex?
Κάπου διάβασα ότι η πίεση που ασκείται από το πετσάκι στο κεφάλι μπορεί να ευθύνεται για πρόωρο τελείωμα...
Εμένα μου κόπηκε λίγο ο χαλινός κατά τη διάρκεια έντονου σεξ. Σιγά σιγά κόπηκε τελειως και το πετσακι είναι μόνιμα μαζεμένο. Πρακτικά σα να έχω κάνει περιτομή. Καμία διαφορά. Η αίσθηση και η διάρκεια παραμένουν ίδια.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.738
Πόντοι
1.056
Εμένα μου κόπηκε λίγο ο χαλινός κατά τη διάρκεια έντονου σεξ. Σιγά σιγά κόπηκε τελειως και το πετσακι είναι μόνιμα μαζεμένο. Πρακτικά σα να έχω κάνει περιτομή. Καμία διαφορά. Η αίσθηση και η διάρκεια παραμένουν ίδια.
Έτσι ακριβώς είναι και εμένα

• Like

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.774
Πόντοι
3.506
Aκριβώς τα ίδια. Το έπαθα απο μικρός. Με τη διαφορά που με την πάροδο του χρόνου, το εντελώς γυμνό πουτσοκέφαλο, αναισθητοποιείται σχετικά περισσότερο και κρατάς κάπως πιο πολύ. Σε μένα τουλάχιστον έτσι λειτούργησε.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Aκριβώς τα ίδια. Το έπαθα απο μικρός. Με τη διαφορά που με την πάροδο του χρόνου, το εντελώς γυμνό πουτσοκέφαλο, αναισθητοποιείται σχετικά περισσότερο και κρατάς κάπως πιο πολύ. Σε μένα τουλάχιστον έτσι λειτούργησε.
Ανάλογα με την περίπτωση πιστεύω. Λογικό να μη λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σε όλους.

• Like

Kwtsos29

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
125
Πόντοι
1
Καλησπέρα. 20η μέρα μετα απ περιτομη και οι καυλες εχουν βαρεσει κοκκινο. Αν μαλακιστω θα υπαρξει θεμα;

KGS_Dive

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Πετσάκι update!
1 χρόνο μετά....
Συναγωνιστές, τα πράγματα πάνε περίφημα! Θα προσπαθήσω να καλύψω τις συχνές απορίες που ενδέχεται να έχει κάποιος ο οποίος δεν ξέρει αν θέλει ή πρέπει να κάνει τη συγκεκριμένη εγχείρηση.
1η απορία: Γιατί να το κάνω; ΑΠ: Προσωπικά το έκανα για λόγους υγείας, καθώς είχα στένωση. Τί είναι η στένωση; Η αδυναμία να εμφανισθεί πλήρως (ή σχεδόν πλήρως) το κεφαλάκι. Συγκεκριμένα δεν μου κατέβαινε ούτε μέχρι τα μισά. Αφόρητος πόνος και μου έπεφτε μετά!
2η απορία: Πονάει; ΑΠ: Υπάρχουν 2 είδη εγχείρησης, με νυστέρι και με λέιζερ. Ουσιαστικά είναι το ίδιο (και στις 2 περιπτώσεις με νυστέρι θα κοπεί το πετσάκι) αλλά με το λέιζερ θα στο κάψει γύρω γύρω για να μειωθούν τα ράμματα που θα σου κάνει. Πιο αναλυτικά έχω γράψει την εμπειρία κανά 2 σελίδες παλαιότερα.
3η απορία: Πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω; ΑΠ: 40 μέρες είχε πει ο γιατρός. Κάποιοι έχουν κάνει ατομική εξάσκηση και νωρίτερα απλά ενδέχεται να ανοίξουν τα ράμματα και να ματώσει. Υπομονή!
4η απορία: Πώς είναι μετά την εγχείρηση; (Ενσωματώνω ερωτήσεις αισθητικής και επιδόσεων) ΑΠ: Όλα είναι έξοχα. Κανένας πόνος ή ενόχληση με το κεφαλάκι που είναι συνεχώς εκτεθειμένο, (χαριτολογώντας ένας φίλος που είχε κάνει την εγχείρηση μου είχε πει ότι "θα το βαράς στο τοίχο και δεν θα νιώθεις τίποτα"!, ειλικρινά το δοκίμασα!!), στύση το ίδιο με πριν, αίσθηση στο σεξ φυσιολογική (όχι, δεν είναι κούτσουρο, μια χαρά το νιώθω το μουνάκι/κωλαράκι), εκσπερμάτωση φυσιολογική και μπορώ να πω ότι υπάρχει μια αυξημένη χρονική διάρκεια στην ερωτική πράξη. Από θέμα αισθητικής, μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζει λίγο τις δεσποινίδες το παρουσιαστικό (μεγάλη η χαρά τους να το αρπάξουν και να το γλύφουν σαν παγωτό χωνάκι)!

Ελπίζω να κάλυψα ένα μέρος των αποριών σας. Ό,τι άλλη απορία έχετε, με χαρά να παραθέσω προσωπικές εμπειρίες/ απόψεις που ενδέχεται να βοηθήσουν.

Κουνουπίδι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Κριτικές
5
Like
885
Πόντοι
361
Αμα κόβεται σιγα σιγα ο χαλινος κανει ινωματα δηλαδη επούλωση αλλα ειναι πιο σκληρό απ το δέρμα με μεγαλύτερο πρόβλημα. Η καλυτερη λύση είναι ραντεβού στο ιατρείο ενος γιατρού που είναι σε δημόσιο νοσοκομείο εγώ ειχα παει στο λαικο και με 150 ευρώ κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.210
Πόντοι
2.356
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα (περιτομή Ιησού Χριστού) επαναφέρω το θέμα. Η άποψή μου είναι να κόψετε το πετσάκι σας, για λόγους υγιεινής κυρίως, αλλά και για αισθητικούς. Επίσης, επειδή είναι σχετικά σπάνιο στην Ελλάδα, οι γκόμενες το λατρεύουν!

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.066
Πόντοι
3.506
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα (περιτομή Ιησού Χριστού) επαναφέρω το θέμα. Η άποψή μου είναι να κόψετε το πετσάκι σας, για λόγους υγιεινής κυρίως, αλλά και για αισθητικούς. Επίσης, επειδή είναι σχετικά σπάνιο στην Ελλάδα, οι γκόμενες το λατρεύουν!

Αυτη μια μερα μεχρι και πουλακι θα σε βαλει να κοψεις. Να μου το θυμηθεις!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.210
Πόντοι
2.356
images (1) (12).jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κλαιωωω!

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056
Αν δεν εχεις πρόβλημα φίμωσης για πιο λόγο να κάνεις περιτομή? Μονο αν υπάρχει ιατρικός λόγος αλλιώς ειναι άχρηστο!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.044
Πόντοι
2.356
χωρις να εχω κανει περιτομη. επειδη ειχα βραχυ χαλινο και τον ειχα κοψει 2 φορες με νυστερι λογω αφορητου πονου στη στυση (αλλα και στυση ΠΕΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ) . το νυστερι δεν διορθωνει το αισθητικο αποτελεσμα (πχ μπορει να φαινεται κατι στο εργαλειο σαν εξογκωματα, κρεατοελιες) το λειζερ ειναι αλφαδι...

η αισθηση ειναι οντως στο χαλινο και οχι στο κεφαλακι οπως αυθαιρετα νομιζουν οι περισσοτεροι... η απωλεια του με εκανε πιο αναισθητο (και πολυ πιο διαρκη) αλλα η στυση ΠΕΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που προκαλουνταν νωριτερα απο το ζορι του πεους να τεντωσει τερμα 100% πλεον δεν πετυχαινεται! (προφανως η αντισταση του χαλινου βοηθουσε στη στυση αλλα τι να το κανεις αν πονας!)

φυσικα σε καμια περιπτωση δεν εννοουμε απωλεια στυσης! ολα μια χαρα ειναι. αλλα αν κοψεις χαλινο (και διορθωσεις και τις ατελειες με λειζερ) εχεις απωλεια ευαισθησιας σιγουρα...

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
εχω κάνει περιτομή ολική με νυστέρι λόγω φιμωσης σε μεγαλη ηλικια.... αν δεν συντρεχει ιατρικος λογος γιατι να το κανει κανεις..υπαρχει μια μικρή διαφοράσ την αίσθηση προς τα κάτω αλλά ολα οκ

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.217
Πόντοι
2.536
Έχω ένα φιλαράκι που του έκαναν περιτομή όταν ήταν παιδί. Υποστηρίζει ότι μεγαλώνοντας του έγινε πολύ χονδρή και κοντή. Περισσότερο σαν παριζάκι ή σαν μελιτζάνα πάρα σαν χωριάτικο λουκάνικο και αυτό τον δυσκόλεψε στην αισθηματική του ζωή (π.χ. δεν του δίνουν κώλο εύκολα)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Περισσότερο σαν παριζάκι ή σαν μελιτζάνα πάρα σαν χωριάτικο λουκάνικο και αυτό τον δυσκόλεψε στην αισθηματική του ζωή (π.χ. δεν του δίνουν κώλο εύκολα)
Ελπίζω τουλάχιστον να είναι "Υφαντής":2funny::2funny::2funny:

(Και επειδή πάλι δεν θα με καταλαβαίνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom