Πετσάκι update!
1 χρόνο μετά....
Συναγωνιστές, τα πράγματα πάνε περίφημα! Θα προσπαθήσω να καλύψω τις συχνές απορίες που ενδέχεται να έχει κάποιος ο οποίος δεν ξέρει αν θέλει ή πρέπει να κάνει τη συγκεκριμένη εγχείρηση.
1η απορία: Γιατί να το κάνω; ΑΠ: Προσωπικά το έκανα για λόγους υγείας, καθώς είχα στένωση. Τί είναι η στένωση; Η αδυναμία να εμφανισθεί πλήρως (ή σχεδόν πλήρως) το κεφαλάκι. Συγκεκριμένα δεν μου κατέβαινε ούτε μέχρι τα μισά. Αφόρητος πόνος και μου έπεφτε μετά!
2η απορία: Πονάει; ΑΠ: Υπάρχουν 2 είδη εγχείρησης, με νυστέρι και με λέιζερ. Ουσιαστικά είναι το ίδιο (και στις 2 περιπτώσεις με νυστέρι θα κοπεί το πετσάκι) αλλά με το λέιζερ θα στο κάψει γύρω γύρω για να μειωθούν τα ράμματα που θα σου κάνει. Πιο αναλυτικά έχω γράψει την εμπειρία κανά 2 σελίδες παλαιότερα.
3η απορία: Πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω; ΑΠ: 40 μέρες είχε πει ο γιατρός. Κάποιοι έχουν κάνει ατομική εξάσκηση και νωρίτερα απλά ενδέχεται να ανοίξουν τα ράμματα και να ματώσει. Υπομονή!
4η απορία: Πώς είναι μετά την εγχείρηση; (Ενσωματώνω ερωτήσεις αισθητικής και επιδόσεων) ΑΠ: Όλα είναι έξοχα. Κανένας πόνος ή ενόχληση με το κεφαλάκι που είναι συνεχώς εκτεθειμένο, (χαριτολογώντας ένας φίλος που είχε κάνει την εγχείρηση μου είχε πει ότι "θα το βαράς στο τοίχο και δεν θα νιώθεις τίποτα"!, ειλικρινά το δοκίμασα!!), στύση το ίδιο με πριν, αίσθηση στο σεξ φυσιολογική (όχι, δεν είναι κούτσουρο, μια χαρά το νιώθω το μουνάκι/κωλαράκι), εκσπερμάτωση φυσιολογική και μπορώ να πω ότι υπάρχει μια αυξημένη χρονική διάρκεια στην ερωτική πράξη. Από θέμα αισθητικής, μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζει λίγο τις δεσποινίδες το παρουσιαστικό (μεγάλη η χαρά τους να το αρπάξουν και να το γλύφουν σαν παγωτό χωνάκι)!
Ελπίζω να κάλυψα ένα μέρος των αποριών σας. Ό,τι άλλη απορία έχετε, με χαρά να παραθέσω προσωπικές εμπειρίες/ απόψεις που ενδέχεται να βοηθήσουν.