Και πώς θα του το πεί αν βρωμάει;
στα ισα...με απολυτο αλλα οχι προσβλητικο τονο....
καποιοι ειναι μαλωμενοι με το σαπουνι....
π,χ πηγαινε να κανεις ενα ντουζακι αν θελεις..σου λεει εκανα....δε πειραζει κανε ακομα ενα....κι οταν εχει μπει πλεον στο μπανιο κι ακουγονται τα νερα..του λες ..βαλε και σαπουνι ετσι?
Ετυχε να με περιμενει καποιος 20 λ στο δωματιο πριν φτασω κι οταν φτασαμε στα προκαταρκτικα πλησιασα και το πουτσοκεφαλο μυριζε απο ενα μετρο μακρυα ...μαλλον δεν τον επλενε ποτε ξεπλενοταν μονο οταν κατουρουσε....
Για ποιο λογο να ανεχτω εγω εναν τετοιο ανθρωπο..για τα 80 που θα μου δωσει ?προτιμω να τα χασω πραγματικα
Η σου ερχεται ο αλλος καλοκαιριατικα πεντακαθαρος κατα τ αλλα ..μοσχομυριστος και τριζατος κατω που ειναι και το πιο σημαντικο...αλλα με 15 ποντους τριχα στη μασχαλη ..την οποια δεν ειχε σαπουνισει ....μιλαμε για αφορητη μυρωδια..εκει εκανα υπομονη αλλα δε ξαναπηγα μαζι του...οταν χτυπουσε το τηλ...μου ερχοταν ξανα εκεινη η απαισια τσικνα στη μυτη
Μου εχει τυχει επισης πελατης που επιτηδες εβγαζε το προφυλακτικο.....στην 5η προσπαθεια εντος 10 λ πηρα τα χρηματα μου κι εφυγα ..και μαλιστα λυπηθηκα γιατι ηταν πολυ ενδιαφερον ατομο..που ειχα να πω πολλα εκτος απο το να κανω σεξ
Εχω αποριψει δευτερο ραντεβου με καποιους που ηταν πανω απο 22-23 εκ...για ευνοητους λογους
Επισης εχω φυγει απο διαμερισμα που με το που μπηκα στις 8,30 το πρωι μου προτεινε να με κερασει και το κερασμα δεν αφορουσε καφε η χυμο...ηταν δε τοσο φτιαγμενος ντουντουλο τελειως ..που δε θυμοταν που ειχε βαλει τα λεφτα ...στη φορμα?στο τζην?στην καταψυξη?..ναι εψαξε κι εκει....Του λεω στην κρεβατοκαμαρα θα τα εβαλες δες κατω απο τα μαξιλαρια...και πηρα τις γοβες μου στο χερι και εφυγα οσο πιο γρηγορα μπορουσα..
Εχω αποριψει σταθερο πελατη πιτσιρικα λογω μεθης...μια βραδυα εψαχνε μετο κλειδι στο χερι ολο τον πρωτο οροφο στο Ανδρομεδα τυφλα ητανε ..το διορθωσε ομως γιατι με γουσταρε ..βρισκομαστε πλεον πριν βγει με τα φιλαρακια του κι οχι μετα ..
Ολοι αυτοι οι λογοι ειναι σημαντικοι για μενα...Αφορουν την υγεια μου τη σωματικη μου ακαιρεοτητα αλλα και την ψυχικη μου υγεια που δε τη χαλαω για ολα τα λεφτα του κοσμου
ΝΑΙ λοιπον εχουμε κι εμεις το δικαιωμα να λεμε ΟΧΙ..γιατι και ψυχη εχουμε και προσωπικοτητα