Νέα

Έχει δικαίωμα ιερόδουλη να απορρίψει πελάτη από την εμφάνιση του;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Συν οτι στις νοσοκομες ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ το εισοδημα τους....γιατι συμπληρωνουν φορολογικη δηλωση εισοδηματος.....
Δεν γνωριζω, ΑΝ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ .....ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ;;;
Γνωριζει κανεις......ΑΝ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ;;
ε;;;
ε;;;
ε;;;
Μαθανε οι περισσοτερες στο  ευκολο και ατσαλακωτο χρημα τους τοσους αγαπουληδες σημερινους πελατες του αγοραιου ΣΕΞ......και εχουν ξεφυγει οι εννοιες.
Σοβαρευτειτε......που καθεστε(ποιος το ανοιξε το θρεντ)...ΑΝ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ!
ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.......
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΑΥΤΑ!
ΕΙΠΑΜΕ...ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ.....ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΑ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ... ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ...ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ......ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ!

Σε ολο το υπολοιπο εν μερει συμφωνώ.

Αλλα ευκολο και ατσαλακωτο χρήμα ??

Μονο ανετη και ατσαλακωτη δεν αφηνει κσποια μια βαρδια με 25 - 30 γαμησια.

Για αυτο και οι περισσοτερες μετα απο καποια χρονια βαρανε μπιελα.

Προσωπικα δεν μου εχει τυχει, αλλα το να με απεριπτε μια επαγγελματιας
απλά Θα με προβληματιζε ως προς το λογο για τον οποιο το κανει.

Σε καμμια περιπτωση ομως δεν θα επεμενα.

Δεν παρακαλαω γκομενες, επαγγελματιες θα παρακαλεσω ??

Ολοι συτοι που πσρακαλάνε επαγγελματιες ειναι τραγικα θλιβερα ναυάγια.

Ενας απο τους λογους που οι επαγγελνατιες υπαρχουν ειναι για να μην παρακαλαμε γκομενες. Θα παρακαλαμε και τις επαγγελματιες ??

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
[xhamster][/xhamster]Ολοι εχουμε δικαιωμα επιλογης, εμεις γιατι να διαλεγουμε με ποια θα παμε και συχνα κραζουμε οτι ειναι σαυρα,
γκιλφ, ορκα κλπ?
Μπορει στους αντρες να χρειαζεται να τους "σηκωθει" για να πηδηξουν σε αντιθεση με τις γυναικες,
αλλα δεν σημαινει και ολοι μεσα επειδη πληρωνουν, καμια φορα δε φτανει μονο η υγιεινη...
Εχετε σκεφτει ποσες φορες παραπονουμαστε οτι ειναι κομοδινο, οτι δεν το 'χει.. κλπ?
No means No... ουτε εμενα θα μου αρεσε να φαω πορτα οπουδηποτε αλλα συμβαινουν,
υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες και προχωραμε παακατω.
Αλλο η περιθαλψη οταν ειναι καποιος βρωμικος ή πεντασχημος απο τη νοσοκομα και αλλο να τον φιλαει,
να πηδιουντε και να εχει την απαιτηση να το κανει καλα και με παθος!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κανένα φάουλ, και η ψυχολογική ανάγκη άπτεται στη ψυχική υγεία.. Χωρίς τη πορνεια οι επιπτώσεις στη κοινωνία και τους ανθρώπους θα είναι τεράστιες.. Θα αυξηθούν τα διαζύγια, οι εκτρώσεις, οι βιαστές, οι ψυχολογικά αννισοροποι και ασθενείς.. κτλ κτλ
πες το στους νομοθετες, σε καμμια χωρα του κοσμου δεν αναγνωρίζεται η αναγκη για σεξ ως πραγματικη αναγκη.
σου λεει είναι διασκεδαση, όπως δεν είμαι υποχρεωμενος να σου παρεχω τηλεοραση για να διασκεδαζεις ετσι δεν είμαι υποχρεωμενος να σου παρεχω και αυτην την διασκεδαση.

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Συν οτι στις νοσοκομες ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ το εισοδημα τους....γιατι συμπληρωνουν φορολογικη δηλωση εισοδηματος.....
Δεν γνωριζω, ΑΝ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ .....ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ;;;
Γνωριζει κανεις......ΑΝ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ;;
ε;;;
ε;;;
ε;;;
Μαθανε οι περισσοτερες στο ευκολο και ατσαλακωτο χρημα με τους τοσους αγαπουληδες σημερινους πελατες του αγοραιου ΣΕΞ......και εχουν ξεφυγει οι εννοιες.
Σοβαρευτειτε......που καθεστε(ποιος το ανοιξε το θρεντ)...ΑΝ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ!
ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.......
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΑΥΤΑ!
ΕΙΠΑΜΕ...ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ.....ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΩΤΑ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ... ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ...ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ......ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ!

Τυπε χαλάρωσε, εγώ άνοιξα το θέμα, δεν άνοιξε για να λύσουμε το μείζων πρόβλημα της πορνείας.. οι περιπτώσεις που κάποια ιεροδουλη δε δέχεται κάποιον είναι απειροελάχιστες.. καμία υποτίμηση στους εαυτούς μας.. Το συγκεκριμένο νημα το άνοιξα με αφορμή ένα περιστατικό που κάποια ιεροδουλη δεν ήθελε να πάει δωμάτιο με κάποιον... Στο Bou μοιραζόμαστε τις οποιες εμπειρίες μας από το αγοραίο σεξ.. ακόμα και τις φαιδρες, τις αστείες, τις πιο σοβαρές κτλ... Κανενα αισχος λοιπόν..

Αν η πορνεια υπόκεινται σε φορολογία δε συγχέεται με το συγκεκριμένο νημα.. είναι άλλη κουβέντα..

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Εμείς πληρώνουμε τύπε.
Δε φτανει ρε φιλε, σορρυ αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και καλυτερα να φαω πορτα αν δε με γουσταρει
καποια παρα να ειναι κομοδινο και πεταξω τα λεφτα μου.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δε φτανει ρε φιλε, σορρυ αλλα αυτη ειναι η αποψη μου και καλυτερα να φαω πορτα αν δε με γουσταρει
καποια παρα να ειναι κομοδινο και πεταξω τα λεφτα μου.

Δεν αντιλέγω, άλλωστε οι πιθανότητες να φας πόρτα είναι μικροσκοπικές. Αλλά όχι και "γιατί διαλέγουμε και κράζουμε".

kvnstantikos167

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
Να εισαστε δικαιοι και να γραφονται ΟΛΑ!!!.......
για παρτε ΤΟ αλλιως το θεματακι......
πηγαινετε σ΄ενα ντελο(ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΓΧΕΙ;;;)...ειτε μπουρδελο, ειτε στουντιο...και τα δυο αυτα μπουρδελα ειναι στην ουσια.....
και οταν εμφανιστει η ιεροδουλη στο σαλονι ΚΑΙ δεν την κανετε κεφι στην εμφανιση της.....ΜΙΑΣ και στις φωτο που ειδατε στο ιντερνετ ηταν ομορφουλα......ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΑΖΟΛΑ.....ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.....
ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ .....ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Η ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ...
ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΩ;;
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.....ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ....ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΥΓΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ(ΕΙΠΑΜΕ ΚΩΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ)....
ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ(ΟΧΙ ΟΛΕΣ...ΔΕΝ ΤΙΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ)...ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..χαχαχα!!!
Το εχουν ΑΥΤΟ το δικαιωμα.....ορισμενες ιεροδουλες...ειτε τσατσαδες.....ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ......ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΒΟΙΛΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ;;;
Σας ρωτω....το εχουν ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ;;
ε;;

Αλλα  ΚΑΠΟΙΟΙ απο σας ....τους απασχολει.....ΑΝ θα εγκρινει Η ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ την εμφανιση τους;;
Τι να πω;;;
Και θεματα συμπεριφορας προς τον πελατη....τα παραβλεπουν ορισμενοι...
Λυπαμαι πραγματικα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι σχεση εχει ρε κωστα με το θεμα περι αρνησης συνεύρεσης το ότι μια ασχημη πουτανα μπορει να μην εχει και τροπους όταν εμεις την απορρίπτουμε?

kvnstantikos167

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
Να δωσω απαντηση στο αντικειμενο του συγκεκριμενου θρεντ....

ΕΓΩ θα γραψω...οτι ΤΟ εχει ΤΟ δικαιωμα ΑΓΡΑΦΑ... η καθε ιεροδουλη!

Φυσικα, ΑΝ δεν της αρεσει η επιλογη που επελεξε για να βγαζει χρηματα....ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΚΑΛΕΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΤΩΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ... ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΡΑΦΟ ΟΜΩΣ....ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΛΟΣ), ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΣΕΞ....ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΛΟΓΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.....ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ...ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!...
Καλη σας συνεχεια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω δεν καταλαβα γιατι τα παιρνει τοσο επιθετικα και αγανακτεί ο κωστας.
ναι δικαίωμα της είναι να απορριπτει 1 στους 100 πελατες που δεν γουσταρει.
και δικαίωμα μας και το κανουμε είναι να γραφουμε και εμεις αν φυγουμε απογοητευμενοι ή προσβεβλημένοι από καποιο μπουρδελο.
ε και? γιατι γραφεις κεφαλαια σαν να φωνάζεις?
την απορια εξεφρασε ο νηματοθετης προς συζητηση αν είναι σωστο αυτό που εκανε η πουτανα και τελικα κατοπιν συζητησης και αφου ανατρεξαμε στους νομους και στους νομικους το συμπερασμα είναι το ιδιο.
και εχει δικαίωμα να το κανει τυπικα και νομικα.
και ηθικα και πρακτικα καλα κανει και το κανει παρα να κανει αγγαρεια μεσα στο δωματιο και να φαει τζαμπα τα λεφτα του πελατη.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Oικονομική συναλλαγή είναι η πορνεία .Μας νοικιάζει το κορμί της για τα Χ€.Όπως όμως απορρίπτουμε οι πελάτες κάποια που δεν μας αρέσει έτσι θεωρώ ότι έχουν και αυτές το δικαίωμα.
Και λετε ότι ο παππους μπορει να βρωμαγε κλπ.Λές και μόνο αυτό μπορεί να ήταν το πρόβλημα.Το  να την χτύπαγε το αποκλείουμε;Να ήταν βίαιος κατά την συνουσία;Να ζήταγε κάτι που δεν γούσταρε η κοπέλα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
και βεβαια εχει δικαίωμα να απορριψει πελατη αφου ολες οι κορασιδες βρίσκονται με την θεληση τους στα μπουρδελα και κανουν οικονομικη συναλλαγη με το κορμι τους, αμα ηταν εξαναγκασμενες να τους παιρνουν ολους τοτε μαλλον θα ηταν κλειδωμενη σε κανα μποντρουμι δεμενη με αλυσιδες αλλα αυτο δεν ειναι οκονομικη συναλλαγη.

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Η πορνεία δεν υπόκεινται σε νόμους όπως ας πούμε άλλα επαγγέλματα.. δηλαδή δε παρεμβαίνει το κράτος ξεκάθαρα ότι προκύπτει συναλλαγή πελάτη εργαζόμενης...

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό βέβαια..

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Κατ εμε καμμια ιεροδουλη δεν εχει το δικαιωμα (αν ειναι επαγγελματιας) να αρνηθει συνευρεση λογω εμφανισης (αν δεν ειναι , μπορει να κανει οτι της κατεβει) Αλλα αυτο θα εχει συνεπειες γι αυτην  .

Εχει ομως δικαιωμα να ΔΙΑΚΟΨΕΙ ...

1. Οταν υπαρχουν εντονα σημαδια καποιας ασθενειας ... μυκητιασεις σταφυλοκοκου και αλλα υπεροχα... η εντονης βρωμας απο απλυσια
2. Οταν ο πελατης ειναι υπερ του δεοντος βιαιος με το σωμα της
3. Οταν επιβαλλει την χρηση ναρκωτικων και αλλων ουσιων κατα την διαρκεια του ραντεβου (αυτος μπορει να κανει οτι θελει για προσωπικη του χρηση)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Κατ εμε καμμια ιεροδουλη δεν εχει το δικαιωμα (αν ειναι επαγγελματιας) να αρνηθει συνευρεση λογω εμφανισης (αν δεν ειναι , μπορει να κανει οτι της κατεβει) Αλλα αυτο θα εχει συνεπειες γι αυτην  .

Εχει ομως δικαιωμα να ΔΙΑΚΟΨΕΙ ...

1. Οταν υπαρχουν εντονα σημαδια καποιας ασθενειας ... μυκητιασεις σταφυλοκοκου και αλλα υπεροχα... η εντονης βρωμας απο απλυσια
2. Οταν ο πελατης ειναι υπερ του δεοντος βιαιος με το σωμα της
3. Οταν επιβαλλει την χρηση ναρκωτικων και αλλων ουσιων κατα την διαρκεια του ραντεβου (αυτος μπορει να κανει οτι θελει για προσωπικη του χρηση)

εάν δηλαδή μια κοπελα αντικρισει στο σαλονι πελατη μεθυσμενο η να εχει παρει τη δοση του η να βρωμάει από τα 3 μετρα η να εχει περιεργα εμφανη σημαδια δε μπορει να τον διωξει εξ αρχης ?? πρεπει να τον βαλει πρωτα δωματιο και μετα να διακοψει ?

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Προσωπικά όταν ήμουν 20 ετών μια ιερόδουλη με έδιωξε επειδή επέμενα να τη γαμισω από κωλο.. επειδή στην αρχή γελαγε το πήρα κι εγώ αστείο και επέμενα.. εκεί που της έλεγα κάτσε να στο βάλω και χαχαχα ξαφνικά πεταγετε επάνω και τσιριζει "σου πα δε κάνω κωλο".. καπάκια χτύπησε η πόρτα και ρωτσγε η τσατσά αν είναι όλα καλά? Σηκώθηκε έφυγε η κοπέλα και γω αμήχανος.. επειδή γελαγε επέμενα να τη πάρω από κωλο αλλά ξαφνικά στραβωσε άσχημα.. έχουν περασει 15 χρόνια από τότε το σκέφτομαι και γελάω..  :grin:

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
εάν δηλαδή μια κοπελα αντικρισει στο σαλονι πελατη μεθυσμενο η να εχει παρει τη δοση του η να βρωμάει από τα 3 μετρα η να εχει περιεργα εμφανη σημαδια δε μπορει να τον διωξει εξ αρχης ?? πρεπει να τον βαλει πρωτα δωματιο και μετα να αρνηθεί ?
Υπαρχουν μερικες μη εμφανεις περιπτωσεις γιαβρι μου ..Πιστεψε με  ;)

Εννοειται στην περιπτωση που αναφερεις οτι πρεπει να τον διωξει

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Προσωπικά όταν ήμουν 20 ετών μια ιερόδουλη με έδιωξε επειδή επέμενα να τη γαμισω από κωλο.. επειδή στην αρχή γελαγε το πήρα κι εγώ αστείο και επέμενα.. εκεί που της έλεγα κάτσε να στο βάλω και χαχαχα ξαφνικά πεταγετε επάνω και τσιριζει "σου πα δε κάνω κωλο".. καπάκια χτύπησε η πόρτα και ρωτσγε η τσατσά αν είναι όλα καλά? Σηκώθηκε έφυγε η κοπέλα και γω αμήχανος.. επειδή γελαγε επέμενα να τη πάρω από κωλο αλλά ξαφνικά στραβωσε άσχημα.. έχουν περασει 15 χρόνια από τότε το σκέφτομαι και γελάω..  :grin:
ατυχης στιγμη ..

Καλημερα κυριε νηματοθετα  :rose:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom