Επισκέπτης
δε διαφωνω...
απλα σου ειπα και πριν με ενδιαφερουν αλλα θεματα..και με ενδιαφερουν τοσα πολλα αλλα θεματα...
για πες κανένα
δε διαφωνω...
απλα σου ειπα και πριν με ενδιαφερουν αλλα θεματα..και με ενδιαφερουν τοσα πολλα αλλα θεματα...
για πες κανένα
σαφώς και είναιΓια γλωσσα μιλησα μιας και ειπες οτι ειναι αναρθρες κραυγες
παιδεια...και δεν αναφερομαι στην εκπαιδευση
που θα δινες προτεραιότητα;
μεγαλη συζητηση πας να ανοιξεις...
στην εγκεφαλικη αποχαυνωση θα εδινα προτεραιοτητα
η συζήτηση μπορεί να μικρύνει με 2-3 λέξεις κλειδιά.
πως θα πολεμούσες την αποχαύνωση; τι θα δίδασκες περισσότερο;
ξεκινάς απο γλώσσες που δεν παραπέμπουν σε μογγολικές κοινωνικές δομές κατ αρχάς.....
η συζήτηση μπορεί να μικρύνει με 2-3 λέξεις κλειδιά.
πως θα πολεμούσες την αποχαύνωση; τι θα δίδασκες περισσότερο;
σου ειπα και πριν δεν αναφερομαι στην εκπαιδευση...η παιδεια ειναι ενα πολυ ευρυτερο κομματι το οποιο ξεκιναει απο αλλου...στην κατασταση που εχει φτασει ο νεοελληνας δεν ξερω αν υπαρχει γυρισμος για να ειμαι ειλικρινης
μπουαααχαχαχαχαχαχαχαα δοκιμασμένες οθωμανικές πρακτικέςπάντα υπάρχει λύση...
μία εξ αυτών είναι και ο Γενιτσαρισμός
να σταλεί όλη η τωρινή γενιά παιδιών σε οικογένεις του Βορρά, ώστε να μη διδαχθούν τη νοοτροπία των γονιών τους που ανήκουν στην ακατανόμαστη γενιά του Πολυτεχνείου
ξεκινάς απο γλώσσες
μπουαααχαχαχαχαχαχαχαα δοκιμασμένες οθωμανικές πρακτικές
κακώς.τύπε θα διαφωνήσω ελαφρώς μαζί σου.
Η γλώσσα δεν είναι αυτή καθ αυτή γνώση, αλλά τρόπος επικοινωνίας, δίχως να θέλω να μειώσω τη σημασία της
μη λησμονείς ότι αυτή η νοοτροπία καλλιεργήθηκε κατά την οθωμανική αυτοκρατορια.όμως λίαν αναγκαίες
ήδη η νεότερη γενιά έχει δηλητηριαστεί από την ηλίθια νοοτροπία του ξερόλα-τεμπέλη-λαμόγιου γονιού-καθηγητή-θείου του της γενιάς που κατέστρεψε τη χώρα.
Το μόνο που θα μας σώσει είναι να σταλεί όλη η γενιά σε προοδευμένες χώρες του Βορρά για να μάθουν πρώτα απ όλα πως να συμβιώνουν προσφέροντας και όχι πως να παρασιτούν κοροιδεύοντας
Περσονάκο ,πολύ καλή ανάλυση της Τουρκικης γλώσσας !
(Δεν πιστεύω να είσαι προκατειλημμένος επειδη... είσαι Κύπριος ! )
Επίτρεψε μου να προσθέσω και αναφορά από το βιβλίο του Nicholas Negroponte
"Being Digital " ,"Turkish is a dream-come -true for the Speech Recognition
Programs " .
Οι λέξεις στην Τουρκική γλώσσα αναγνωριζονται πολύ εύκολα από
τα προγράμματα αυτόματης αναγνώρισης φωνής ! Αυτό είναι ένα αντικειμενικό
κριτήριο για την φωνητική απλότητα της Τουρκικής !
Χαρείτε όλοι οι Μπακλαβατζίογλου !
μη λησμονείς ότι αυτή η νοοτροπία καλλιεργήθηκε κατά την οθωμανική αυτοκρατορια.
αλλωστε το χαράτσι είναι πολιτισμικά προιόν αυτής της κληνονομιάς υποκουλτούρας των σελτζούκων τούρκων.
αουγκ μπουμπλε μούμπλε
αμα κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί μια μογγολικής προέλευσης γλώσσα να παράξει πολιτισμό είναι σα να πιστεύουν ότι κατσίκα μπορεί να τεκνοποιήσει άνθρωπο.
συμφωνοι. το ζητημα ειναι πως αναπαραγοντας τουρκικη κουλτουρα πας πισω και οχι μπροσταδεν υποστηρίζω τη νοοτροπία των Τούρκων, μην παρεξηγηθώ
τη δική μας κατακρίνω, άσχετα από που προέρχεται, αν και έχω τις δικές μου θεωρίες για να την εξηγήσω. Επίσης μη ρίχνουμε όλο το βάρος στην Τουρκοκρατία. Και πριν απ αυτήν στο Βυζάντιο υπήρχαν για αιώνες παρασιτικές νοοτροπίες. Το ξέρεις ότι ο μισός πληθυσμός του Βυζαντίου ήταν κληρικοί, όπως είναι τώρα οι ΔΥ;