Νέα

«Εχάθεν η Σμύρνη κι ολάκερη η Ιωνία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι οκ...για τηλεοραση μιλαμε...μαρκετινγκ...χεστηκε ο μπομπολας για τις γεωπολιτικες βλεψεις της τουρκιας...φτηνο σηριαλ θελει με μηδενικο σχεδον κοστος με πολυ τηλεθεαση και πολλες διαφημισεις...και το εχει...γιαυτο ακριβως και τα δειχνουν...

Αλλο τι κανει ο μπομπολας, αλλο τι κανει ο μεσος ελληνας, αλλο τι μπορει να κανει η Τουρκια γενικα.
Η οποια ως οικονομικα και κοινωνια και χωρα εχει " κρατισμο" και συγκεντρωτισμο και οτι γινεται δε ξεφεγυει απο την υψηλη εποπτεια του κρατους. Επομενως υπαρχει σχεδιασμος. Δε γινεται τυχαια τιποτα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.416
Πόντοι
456
Μονο στο μαλι διαφερουμε πολυ ξανθο αλλα ολα διορθωνονται

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αλλο τι κανει ο μπομπολας, αλλο τι κανει ο μεσος ελληνας, αλλο τι μπορει να κανει η Τουρκια γενικα.
Η οποια ως οικονομικα και κοινωνια και χωρα εχει " κρατισμο" και συγκεντρωτισμο και οτι γινεται δε ξεφεγυει απο την υψηλη εποπτεια του κρατους. Επομενως υπαρχει σχεδιασμος. Δε γινεται τυχαια τιποτα.

και γιατι θα πρεπει να με ενδιαφερει τι κανει η καθε τουρκια και οχι τι κανει η ελλαδα? δηλαδη θελουν οι σκοπιανοι να λεγονται μακεδονες...κακοι σκοπιανοι...αλητες σκοπιανοι...ηθελε ο κεμαλ να κανει εθνοκαθαρση...κακε κεμαλ...κοπριτη...εσφαξες τον κοσμακη...ως ποτε θα με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι και οχι εγω ή εμεις? αν θα πρεπε να εχεις "προβλημα" με καποιον (εγω βλεπω αλλα προβληματα, οχι το συγκεκριμενο) θα επρεπε να εχεις με τον ελληνικο πληθυσμο και οχι με τους τουρκους...αυτοι καλα κανουν στην τελικη...μαγκες ειναι και εξυπνοι εφοσον το πανε ετσι οπως το θετεις το ζητημα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μονο στο μαλι διαφερουμε πολυ ξανθο αλλα ολα διορθωνονται

ε και στο υψος λιγο αλλα ο προκρουστης να ναι καλα...σ' ολα τα υπολοιπα παιδι μου ταλε κουαλε...εφτυσε ο φριτς και βγηκε ο δημητρακης ο πορνομεταναστης σου λεω...

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι οκ...για τηλεοραση μιλαμε...μαρκετινγκ...χεστηκε ο μπομπολας για τις γεωπολιτικες βλεψεις της τουρκιας...φτηνο σηριαλ θελει με μηδενικο σχεδον κοστος με πολυ τηλεθεαση και πολλες διαφημισεις...και το εχει...γιαυτο ακριβως και τα δειχνουν...

μην είσαι τόσο σίγουρη, για αυτόν και πολλούς άλλους ομοίους του (εγχώρια φίδια γαρ)...
αυτοί κοιτάζουν και προβλέπουν λίγο πιο μακρυά από εσένα και εμένα.
σήμερα οι σειρές, αύριο τα λιμάνια, οι κατασκευές, οι αποκρατικοποιήσεις κλπ.

σε κάθε περίπτωση είναι "εισβολή" και κακώς την θεωρούμε τόσο αθώα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και γιατι θα πρεπει να με ενδιαφερει τι κανει η καθε τουρκια και οχι τι κανει η ελλαδα? δηλαδη θελουν οι σκοπιανοι να λεγονται μακεδονες...κακοι σκοπιανοι...αλητες σκοπιανοι...ηθελε ο κεμαλ να κανει εθνοκαθαρση...κακε κεμαλ...κοπριτη...εσφαξες τον κοσμακη...ως ποτε θα με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι και οχι εγω ή εμεις? αν θα πρεπε να εχεις "προβλημα" με καποιον (εγω βλεπω αλλα προβληματα, οχι το συγκεκριμενο) θα επρεπε να εχεις με τον ελληνικο πληθυσμο και οχι με τους τουρκους...αυτοι καλα κανουν στην τελικη...μαγκες ειναι και εξυπνοι εφοσον το πανε ετσι οπως το θετεις το ζητημα...

Διοτι αν οι αλλοι κανουν πραγματα εναντιον σου σε επηρεαζουν . Εγω στο κατω κατω λεω πως ειναι η κατασταση και επισης λεω πως δεν ειναι ιδιο το ενδιαφερον αν δειχνει μεξινανικα με τουρκικα.
Δε λεω για εισβολη και κακους κλπ. Λεω απλα πως με την Τουρκια, λογω ενος συγκεκριμενου ιστορικου και πολιτικου πλαισιου υπαρχει και μια καποια καχυποψια ρε παιδακι μου. Που κυμαινεται απο ελαφρια, εως και υστεριες κλπ.
Δεν ειπα οτι ειναι ξεκαθαρη και ευθεια απειλη, ουτε οτι θα ριξουν πυρηνικες βομβες , η θα στειλουν ορδες να μας σφαξουν...
Λογω των σηριαλ επαναλαμβανω. Το βλεπω στη σωστη του διασταση. Τοσο οσο, ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο ομως.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
τι γελας ρε? εγω οσο το συζηταμε με τη χελγκα νιωθω μια ταυτιση...νομιζω θα μπορουσα να βλεπω ολη μερα γερμανικα και σουηδικα σηριαλ...να νιωθω ρε παιδι μου οτι οπου οσλο βαλε αθηνα... :grin: :grin:

η μεταγλωττιση ειναι καλη αμα εχεις κατεβασει πολλα ξιδια και θες να γελασεις μεχρι να μεινεις στον τοπο...

χαχαχαχαχα χελγκα  :2funny:
κ να εμφανίζονται τπτ στραπ ον ξέρω γω συγκοπή οι θείτσες  :2funny:

για το όνομα τ λουιζ φερναντο ντε λα βέγκα γαμούσαν αλήθεια  :rockon:
πακίτα κ παολίνα είναι τα φέιβοριτ  :rockon:

Αμα το χεις δινεις ρεσιταλ :2funny:

:2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΔΕΝ είναι γλώσσα αυτό.
Ειναι συνυασμός αναρθρων μογγολικών κραυγών.

γαμουν τα τουρκικα :birdman:

μην είσαι τόσο σίγουρη, για αυτόν και πολλούς άλλους ομοίους του (εγχώρια φίδια γαρ)...
αυτοί κοιτάζουν και προβλέπουν λίγο πιο μακρυά από εσένα και εμένα.
σήμερα οι σειρές, αύριο τα λιμάνια, οι κατασκευές, οι αποκρατικοποιήσεις κλπ.

σε κάθε περίπτωση είναι "εισβολή" και κακώς την θεωρούμε τόσο αθώα.
Διοτι αν οι αλλοι κανουν πραγματα εναντιον σου σε επηρεαζουν

εγω το μονο που θα προσθεσω σε ολα αυτα ειναι οτι απο αμπελοφιλοσοφιες και συζητησεις του καφενειου εχω χορτασει...προσωπικα με ενδιαφερουν αλλα πραγματα που τα θεωρω πιο ζωτικα απο το αν κυκλοφορουν τα τουρκικα σηριαλ...και τα οποια πραγματα εαν ηταν διαφορετικα τωρα δε θα μιλαγαμε καν για την υπαρξη τουρκικων σηριαλ και αποχαυνωμενου λαου...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Διοτι αν οι αλλοι κανουν πραγματα εναντιον σου σε επηρεαζουν . Εγω στο κατω κατω λεω πως ειναι η κατασταση και επισης λεω πως δεν ειναι ιδιο το ενδιαφερον αν δειχνει μεξινανικα με τουρκικα.
Δε λεω για εισβολη και κακους κλπ. Λεω απλα πως με την Τουρκια, λογω ενος συγκεκριμενου ιστορικου και πολιτικου πλαισιου υπαρχει και μια καποια καχυποψια ρε παιδακι μου. Που κυμαινεται απο ελαφρια, εως και υστεριες κλπ.
Δεν ειπα οτι ειναι ξεκαθαρη και ευθεια απειλη, ουτε οτι θα ριξουν πυρηνικες βομβες , η θα στειλουν ορδες να μας σφαξουν...
Λογω των σηριαλ επαναλαμβανω. Το βλεπω στη σωστη του διασταση. Τοσο οσο, ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο ομως.

δε διαφωνω... :)
απλα σου ειπα και πριν με ενδιαφερουν αλλα θεματα..και με ενδιαφερουν τοσα πολλα αλλα θεματα που το αν παιζει ο σουλειμαν μου ειναι αδιαφορο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δε διαφωνω... :)
απλα σου ειπα και πριν με ενδιαφερουν αλλα θεματα..και με ενδιαφερουν τοσα πολλα αλλα θεματα που το αν παιζει ο σουλειμαν μου ειναι αδιαφορο...

Μπραβο σου. Εγω απλα απαντησα στην ερωτηση γιατι δεν ειναι ιδια η αντιμετωπιση των τουρκικων με τα μεξικανκα. Και προσπαθησα να δωσω μια σαφη και τεκμηριωμενη απαντηση , γιατι πιστευω αντικειμενικα οτι ο κοσμος ασχολειται με αυτο το θεμα...
Καλως, κακως, σε τοσο βαθμο, ειναι αλλο θεμα, οπως και αλλο τι πιστευω εγω προσωπικα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πολλες λεξεις της γλωσσας αυτη τις χρησιμοποιουμε και μεις εκτος αν κανω λαθος ;)
ετερον εκάτερον
ποιός σου είπε ότι ο νεοελληνας εχει επηρεαστεί περισσότερο απο τον περικλή και όχι τον μουσταφά κεμάλ;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ετερον εκάτερον
ποιός σου είπε ότι ο νεοελληνας εχει επηρεαστεί περισσότερο απο τον περικλή και όχι τον μουσταφά κεμάλ;

αφου η κουλτουρα και η νοοτροπια μας δεν εχουν καμια σχεση με τους γειτονες...ελα αφου το λυσαμε το θεμα τωρα...φριτς και χελγκα...μη μας βαζεις παλι να σκεφτομαστε...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.416
Πόντοι
456
ετερον εκάτερον

Για γλωσσα μιλησα μιας και ειπες οτι ειναι αναρθρες κραυγες

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.416
Πόντοι
456
αφου η κουλτουρα και η νοοτροπια μας δεν εχουν καμια σχεση με τους γειτονες...ελα αφου το λυσαμε το θεμα τωρα...φριτς και χελγκα...μη μας βαζεις παλι να σκεφτομαστε...

Και βεβαια το λυσαμε περσινα ξυνα σταφυλια :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom