Νέα

Δύτης δεχεται ερωτική επίθεση απο δελφίνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
το μουνι και το δελφινι

να ησυχασω δε μ αφηνει... :)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τα δελφίνια είναι γνωστοί ξαναμμένοι, το ξέρει αυτό
όποιος έβλεπε ντοκιμαντέρ στο σκάι, ούτε οι χελώνε,
τα φύκια και η άμμος(!) δεν γλυτώνουν την ορμή τους.
Για αυτό δεν χαϊδεύουμε ποτέ δελφίνι, μπορεί να θελήσει
να ζευγαρώσει.....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και μένα στο στρατό ένας αδέσποτος γερμανικός ποιμενικός, με τον οποίο γίναμε φίλοι (τον τάιζα corn flakes τον φουκαρά) μου πήδηξε μια δυο φορές το πόδι.

Πάντως ήμασταν τόσο φίλοι που σκηνοθετούσα με κάποια φαντάρια επεισόδια οτι μαλώναμε και τους γάβγιζε απειλητικά. Με προστάτευε, με είχε δει γκόμενο (χμ, ή.. μάλλον γκόμενα).

Μια μέρα με ακολούθησε στην αναφορά, φανταστείτε αναφορά, όλοι στην τσίτα και έρχεται και ένας σκύλος, τον βλέπει τρελαμμένος διοικητής, ταγματάρχης Πεζικού, μου λέει: " ο φίλος σου"

Μια μέρα μας λέει βάλτε τον σε ένα ΡΕΟ και διώξτε τον, τον πήγαν κάπου και ο σκύλος ξαναγύρισε στο στρατόπεδο (και σε μένα  :-*)

Ήταν μια σύντομη ερωτική ιστορία από τον ελληνικό στρατό, κάτι σαν μια άλλη "Ευδοκία" του Δαμιανού.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Και μένα στο στρατό ένας αδέσποτος γερμανικός ποιμενικός, με τον οποίο γίναμε φίλοι (τον τάιζα corn flakes τον φουκαρά) μου πήδηξε μια δυο φορές το πόδι.

Πάντως ήμασταν τόσο φίλοι που σκηνοθετούσα με κάποια φαντάρια επεισόδια οτι μαλώναμε και τους γάβγιζε απειλητικά. Με προστάτευε, με είχε δει γκόμενο (χμ, ή.. μάλλον γκόμενα).

Μια μέρα με ακολούθησε στην αναφορά, φανταστείτε αναφορά, όλοι στην τσίτα και έρχεται και ένας σκύλος, τον βλέπει τρελαμμένος διοικητής, ταγματάρχης Πεζικού, μου λέει: " ο φίλος σου"

Μια μέρα μας λέει βάλτε τον σε ένα ΡΕΟ και διώξτε τον, τον πήγαν κάπου και ο σκύλος ξαναγύρισε στο στρατόπεδο (και σε μένα  :-*)

Ήταν μια σύντομη ερωτική ιστορία από τον ελληνικό στρατό, κάτι σαν μια άλλη "Ευδοκία" του Δαμιανού.

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Gamidis

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειδικα με τους σκυλους ειναι συχνο αυτο.εχουν πραγματι την ταση να ερωτευονται τα αφεντικα τους

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Να σε παντρεψουν θελαν οι αλλοι με την 16χρονη,
ο σκυλος στο στρατο σε βατευε... εισαι γλυκοτσουτσουνος τελικα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

οτι να ναι

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Γιατι το λες αυτο;
Ειδικα η συγκριση με τν "Ευδοκια" εμενα με αγγιξε :'(

Θα παρεις το σαπιο το σωμα σου να ερθεις για προπονηση;

αυτος δεν ειχε ανοιξει θρεντ με την σουζανα?

τι προπονηση?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Καλα θυμασαι.

Με τους μπαλαρινους του βαζελου :grin:

ακομα τον χαριση εχουν?

τραβαω ζορια δεν εχω πολυ χρονο κ ειμαι κ 100 κιλα τωρα λυκαβητο κ μπασκετακι δεν βγαζω
θα ξεκινησω ζεσταμα κ θα φτασω μεχρι τον συνδεσμο κ θα αραξω για μπαφους με τα ρουχλες

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ακομα τον χαριση εχουν?

τραβαω ζορια δεν εχω πολυ χρονο κ ειμαι κ 100 κιλα τωρα λυκαβητο κ μπασκετακι δεν βγαζω
θα ξεκινησω ζεσταμα κ θα φτασω μεχρι τον συνδεσμο κ θα αραξω για μπαφους με τα ρουχλες
Τωρα που θα ξαναγινει η Λεωφορος εδρα, θα γνωρισει δοξες το τμημα... :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα δελφίνια είναι γνωστοί ξαναμμένοι, το ξέρει αυτό
όποιος έβλεπε ντοκιμαντέρ στο σκάι, ούτε οι χελώνε,
τα φύκια και η άμμος(!) δεν γλυτώνουν την ορμή τους.
Για αυτό δεν χαϊδεύουμε ποτέ δελφίνι, μπορεί να θελήσει
να ζευγαρώσει.....

Αμα θελησει να ζευγαρωσει θα φαει μια σφαλιαρα
και θα παει απο εκει που ηρθε... σιγα ρε μαλακα μην φοβηθω το κακο δελφινι
που θελει να μας γαμησει επειδη δεν του καθονται οι δελφινιιδες ας παει σε κανα μπουρδελο
θαλασσης.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Τωρα που θα ξαναγινει η Λεωφορος εδρα, θα γνωρισει δοξες το τμημα... :rockon:

μαλακια που εχουν τον χαριση ακομα

σε ολους τους αλλους συλλογους αλλαξανε κοατς

τον μπερδεση να φερουν τον πατρινο κ θα κοιμαμαι εκει μεσα στη σαουνα αγκαλια με τα γαντια

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
μαλακια που εχουν τον χαριση ακομα

σε ολους τους αλλους συλλογους αλλαξανε κοατς

τον μπερδεση να φερουν τον πατρινο κ θα κοιμαμαι εκει μεσα στη σαουνα αγκαλια με τα γαντια
Μια χαρα ειναι ο Χαρισης και ο Μανωλης.
Καλα η σαουνα ειναι σαν μπαρακι. Ερχονται και οι δασκαλοι απο την παλη... πως διαολο χωρανε ολοι εκει μεσα; :2funny:

Καλα Μπερδεσης, ειναι εξωπραγματικος... μια φορα μας επαιξε ολους απο ενα γυρο.
Συνολο, 14 γυροι των τριων λεπτων.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
κάπου εκεί θα κολυμπούσε ο λιλάς και θα κάβλωσε το ψάρι και δεν αποκλείεται να το πήρε σπίτι του το δελφίνι ο λιλάς

να περιμένετε βίντεο μέσα στην μπανιέρα

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μια χαρα ειναι ο Χαρισης και ο Μανωλης.
Καλα η σαουνα ειναι σαν μπαρακι. Ερχονται και οι δασκαλοι απο την παλη... πως διαολο χωρανε ολοι εκει μεσα; :2funny:

Καλα Μπερδεσης, ειναι εξωπραγματικος... μια φορα μας επαιξε ολους απο ενα γυρο.
Συνολο, 14 γυροι των τριων λεπτων.

δεν ξερω ειχα χαλαστει γιαυτο ειχα φυγει

τον θυμαμαι αυτον απο την ελληνορωμαικη που λες τον κοντο με την καραφλα εκανε σετακι με τον μανωλη  :dancing:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
δεν ξερω ειχα χαλαστει γιαυτο ειχα φυγει

τον θυμαμαι αυτον απο την ελληνορωμαικη που λες τον κοντο με την καραφλα εκανε σετακι με τον μανωλη  :dancing:
Τι σετακι; Ο κυρ. Μανωλης φανταζει γιγαντας μπροστα τους.

Ελα τουλαχιστον σε κανενα πραβατζη στον Αγ. Κοσμα.
Θα σου πω οταν θα εχει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom