You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δυνατος υπολογιστής για παιχνίδια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα boca21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
1600-1800e πιστεύω είσαι τζετ,άριστα 10.Δεν νομιζω να θελουν να με διαφωτισουν πιο πολυ θα ελεγα να μου πιασουν τον κολο .Ποσο θα μου βγει το μαλλι για ενα καλο μηχανημα ?
Τέτοια θα σου δείξουν αν πεις για παιχνίδια...ακριβώς έτσι τον αγόρασα κ εγώ πριν 5-6 χρόνια κ δεν έχω παράπονο.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
1600-1800e πιστεύω είσαι τζετ,άριστα 10.
Τέτοια θα σου δείξουν αν πεις για παιχνίδια...ακριβώς έτσι τον αγόρασα κ εγώ πριν 5-6 χρόνια κ δεν έχω παράπονο.
εσυ και μ ενα νετμπουκ των 300 ευρω μπορεις να ποσταρεις ολη μερα
γιατιμπήκες σε τετοια εξοδα???
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γιατί πριν 5-6 χρονάκια έπαιζα σαν τρελός games...εσυ και μ ενα νετμπουκ των 300 ευρω μπορεις να ποσταρεις ολη μερα
γιατιμπήκες σε τετοια εξοδα???
Τώρα αν ξανα θελήσω ίσως έχω πρόβλημα που πάλιωσε...
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Γιατί πριν 5-6 χρονάκια έπαιζα σαν τρελός games...
Τώρα αν ξανα θελήσω ίσως έχω πρόβλημα που πάλιωσε...
οκ μπιρντμαν _|_
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα παιδες θα ηθελα ενα γερο μηχανημα να σηκωνει δυνατα games με πολλες απαιτησεις , επειδη δεν εχω και πολλες γνωσεις και δεν θελω να πεταξω τζαμπα λεφτα για να αγορασω ετοιμο υπολογιστη.Δωστε μου τα φωτα σας.
γιατι δεν παιρνεις ενα PS3?
Οντως περιμενα απο τσολια να μου δωσει καμια ιδεα γιατι το κατεχει οι απο κανεναν boldetroll.Μην γινεσαι κακος με τον παπατρολ ειναι καλη ψυχηεχουμε δυνατους παιχτες εδω μονο κανε λιγο υπομονη μεχρι το μεσημερακι και θα εισαι ετοιμος.
*και μην δινεις σημασια στον παπαζολη.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Θες κάρτα γραφικών...ήχου...μητρική...επεξεργαστή κ θες να'ναι κ κάτω από χιλιάρικο;;;Με ξενερωσες ασχημα το χιλιαρικο αλλα παιζει να γινει διαστημικο το μηχανημα.Νιο εχω αφησει 50 κατω απο το πληκτρολογιο σου παρτες.
Άλλο τίποτα;;;
Να σου κάνει κ καμιά η πωλήτρια μήπως;;;
Γιατι φιλος ειμαι λατρης των strategy games και το ps3 δεν ενδεικνύεται για τετοιου ειδους gamesγιατι δεν παιρνεις ενα PS3?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δεν το κατέχει(με προγραμματισμό ασχολείται) κ έχει πάει φαντάρος...θα περιμένεις πολύ...Οντως περιμενα απο τσολια να μου δωσει καμια ιδεα γιατι το κατεχει οι απο κανεναν boldetroll.Μην γινεσαι κακος με τον παπατρολ ειναι καλη ψυχη
Εεε ο τσολιάς παίζει κ να φανεί όπου να'ναι...είναι βραδινός τύπος.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πόσα λεφτά δίνεις;
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Κοίτα τα strategy games είναι κάπως πιο εύκολα...ειδικά αν αρκεστείς κ στα διαχρονικά: Αge of Empire,Rome κτλ...Γιατι φιλος ειμαι λατρης των strategy games και το ps3 δεν ενδεικνύεται για τετοιου ειδους games
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Δεν νομιζω να θελουν να με διαφωτισουν πιο πολυ θα ελεγα να μου πιασουν τον κολο .Ποσο θα μου βγει το μαλλι για ενα καλο μηχανημα ?
Κάνε μία βόλτα στήν Cosmodata στό κεντρικό, γενικά σέ μαγαζιά μέ γκάμα μέν αλλά όχι super market, καί μέ παλιούς υπαλλήλους πού ξέρουν λεπτομερώς pc hardware. Σκέψου μέγιστο προϋπολογισμό σου, θέστον από τήν αρχή, καί ζήτα μέγιστη απόδοση/τιμή γιά gaming.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Γιατι φιλος ειμαι λατρης των strategy games και το ps3 δεν ενδεικνύεται για τετοιου ειδους games
Eχουν τοσο μεγαλες απαιτησεις σε γραφικά αυτα? δεν το ξερα....
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
οθόνη πληκτρολόγιο ποντίκι κουτί(το κουτί μόνο όχι το περιεχόμενο) μαζί στην τιμή;Δινω μεχρι 950 αντε και χιλιαρικο το πολυ μετα βγαινω εκτος budget
έχεις περιορισμένο χώρο εκεί που θα το βάλεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226