Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.753
- Πόντοι
- 5.646
Σέξυ Τζο φίλε μου... πολύ καλή επιλογή...
στο 80αρι ειναι η τζο?Σέξυ Τζο φίλε μου... πολύ καλή επιλογή..
Ναι... δυναμίτης..στο 80αρι ειναι η τζο?
Ναι φίλε, εκτός από Αντριάννα, στο ΙΚΑ. Με συνταγή ΕΟΠΥΥ για έξτρα έκπτωση. Και δώρο κολονοσκόπηση...Καλησπέρα σε όλους
Χρειάζομαι τα φώτα σας!
Έχουμε πληροφορίες για κορίτσια που να κάνουν άνετο anal χωρίς περιορισμούς και να μην κοστίζουν πάνω από 140€/ώρα? Γενικά κορίτσια που να το χαίρονται το πισω γέμισμα. Toys, gapes κλπ ακόμα καλύτερα!
Υπάρχει σχετικό thread αλλά έχει σταματήσει χρόνια να ανανεώνεται. Ευχαριστώ!
Ε καλά οι γνώμες διίστανται... ειδικά σε ό,τι αφορά το πρόσωπο για εμένα δεν αξίζει.Σέξυ Τζο φίλε μου... πολύ καλή επιλογή...
τι θες να πεις τύπε?Έχει γίνει vip λέει πλέον και θέλει να έχει εκλεκτό κόσμο. Πριν κάνα χρόνο τέτοιο καιρό δεν το είχε στα 80;
Με όλο το σεβασμό ,θα μου επιτρέψετε μια διόρθωση να κάνω για να μην υπάρξει παραπλάνηση στις πληροφορίες ,οι γνώμες ΔΕΝ διίστανται ως προς υπηρεσίες μου,διότι οι 200 και κριτικές μου, επιβεβαιώνουν ότι είναι άψογες οι υπηρεσίες μου και ότι γράφω στις αγγελίες, το προσφέρω στο έπακρο.Ε καλά οι γνώμες διίστανται... ειδικά σε ό,τι αφορά το πρόσωπο για εμένα δεν αξίζει.
Πάντως jo στο θέμα του bou έχει ένα δίκιο ....είναι σημαντικό εργαλείο διαφήμισης σας ...διεύρυνε τον κύκλο πελατών σας με την επακόλουθη αύξηση της τιμής ....καμιά σχέση με κάτι παρακμιακά σάιτ αγγελιών που μόνο εκεί είχατε αγγελία πριν ....Με όλο το σεβασμό ,θα μου επιτρέψετε μια διόρθωση να κάνω για να μην υπάρξει παραπλάνηση στις πληροφορίες ,οι γνώμες ΔΕΝ διίστανται ως προς υπηρεσίες μου,διότι οι 200 και κριτικές μου, επιβεβαιώνουν ότι είναι άψογες οι υπηρεσίες μου και ότι γράφω στις αγγελίες, το προσφέρω στο έπακρο.
Όσο για πρόσωπό μου,απολύτως σεβαστό να μην αρέσει σε όλους(άσχημη δεν μ έχουν πει φυσικά ποτέ)εκεί δεν έχω τπτ να προσθέσω, είναι θέμα γούστου,αλλοίμονο!
Αγαπητε φιλε, θα ελεγα οτι οσων αφορα τις υπηρεσιες της, οι γνωμες δεν διιστανται καθολου!! Οσων συναγωνιστων εχω διαβασει κριτικες και σχολια ολοι λενε οτι ειναι κορυφαια..!! Τωρα οσων αφορα το προσωπο, ενταξει γουστα ειναι αυτα, εσενα δεν σου αρεσει, σε αλλους οπως και σε εμενα, αρεσει και μαλιστα πολυ!!Ε καλά οι γνώμες διίστανται... ειδικά σε ό,τι αφορά το πρόσωπο για εμένα δεν αξίζει.
Εγώ έγραψα ακριβώς ότι μου έγραψε εκείνη, τώρα τι θέλει να πει ρώτησε την να μάθεις τύπε. Πάντως ότι έχει ανεβάσει πολύ την τιμή της τον τελευταίο καιρό κάτι δείχνει νομίζω, και χωρίς να είναι σε γραφείο ή να είναι κανένα πιπίνι ώστε να δικαιολογεί την αύξηση κάπωςτι θες να πεις τύπε?
ότι ο κόσμος του μπου δεν είναι εκλεκτός?
Διάβασες την επικεφαλίδα...ρε φίλε... δυνατό αναλ κάτω από 140??Ε καλά οι γνώμες διίστανται... ειδικά σε ό,τι αφορά το πρόσωπο για εμένα δεν αξίζει.
Διάβασες την επικεφαλίδα...ρε φίλε... δυνατό αναλ κάτω από 140??
Δεν γράφει πουθενά όμορφες ... άσχημες...τπτ.. οπότε ήταν λίγο άκυρο το σχόλιο σου ..
Δεν τον ακυρωσαμε...απλά είπα ότι δεν έγραψε κάνεις για ομορφιά...το αν είναι ωραία η όχι... είναι άλλο θέμα... σόρρυ κ όλας...Γιατί ακυρώνεται τον συναγωνιστή... την γνώμη του είπε
Γιατί θεωρήσατε ότι δεν λεει την αλήθεια...
Από εκεί και πέρα ας αποφασίσει ο καθένας που θα δώσει τα λεφτά του...
Δεν τον ακυρωσαμε...απλά είπα ότι δεν έγραψε κάνεις για ομορφιά...το αν είναι ωραία η όχι... είναι άλλο θέμα... σόρρυ κ όλας...
Έχετε απόλυτο δίκιο σε κάποια σημεία, αλλά πριν πάρετε τόσο σοβαρά τον ρόλο κριτή,θα έπρεπε να διαβάσετε ποστ μου...έκανα τον διαχωρισμό υπηρεσιών μου που είναι καταγεγραμμένες άριστες, και το θέμα εμφάνισης που δεν πήρα καθόλου θεση καθ ότι υποκειμενικη...αλλα για να τα λέμε και με τ όνομα τους, οκ πληρώνετε για εμφάνιση υπηρεσίες συμπεριφορά, για κάποιους έχω το πακέτο όλο γι άλλους μπορεί οχι, τι πρεμούρα σας έπιασε και το τραβάτε τόσο,ν αποδείξετε τι;Δεν σας κανω προσπεράστε, κάνω σε άλλους όμως και γνώμη δεν θα τους αλλάξετε..Δεν καταλαβαίνω πως προσεγγίζετε το θέμα...
Αν ψάχναμε για καθαρίστρια ... τότε δεν έχει σημασία η ομορφιά...
Αν μιλάμε για εργαζόμενη... τότε έχει σημασία και η ομορφια
και οι υπηρεσίες και η συμπεριφορά...
Αυτό πληρώνουμε ... αυτό απαιτούμε...!