alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
γιατί δουλεύει ακόμα?Xristina XXXX Πολύ δυνατό anal
γιατί δουλεύει ακόμα?Xristina XXXX Πολύ δυνατό anal
Κανονικά, χτες της μιλαγαγιατί δουλεύει ακόμα?
οκ απλά είχε εξαφανιστεί εδώ και καιρό και ξεχάστηκε η κοπέλα!Κανονικά, χτες της μιλαγα
Έχει αλλάξει και τηλ ή έχει και δεύτερο τηλ...δεν έχω καταλάβει.. πάντως έχω δύο νούμεραοκ απλά είχε εξαφανιστεί εδώ και καιρό και ξεχάστηκε η κοπέλα!
μηπως δεν μπαινει στο νημα της για να μην της την πεσουνε για την ανατιμηση?οκ απλά είχε εξαφανιστεί εδώ και καιρό και ξεχάστηκε η κοπέλα!
έχει κάνει και ανατίμηση?μηπως δεν μπαινει στο νημα της για να μην της την πεσουνε για την ανατιμηση?
εγω δεν την εχω παρει ποτε.έχει κάνει και ανατίμηση?
Δεν ξέρω αδελφέ μου,έχω πολύ καιρό να την πάρω!
Δεν θυμάμαι αν είχα γράψει και κριτική τότε!
Όντως υπήρξε ανατίμηση.εγω δεν την εχω παρει ποτε.
απλα ειχαν γραψει ετσι στο νημα της και εγινε ως συνηθως πολλη κουβεντα για πολλες σελιδες.
απο κει και μετα ξεχαστηκε.
Εχουμε λινκ για προφίλ?Νάντια και Αρτέμης επίσης!!!
Και οι δύο οι κυρίες έχουνε νήματα. Μπορείς να μπεις να τσεκάρεις!!!Εχουμε λινκ για προφίλ?
Δουλεύει κανονικότατα. Από τα πιο δυνατά anal το Χριστινάκι, χωρίς μα και μου, Ελληνίδα που ιδρώνει τη φανέλα. Την θεωρώ από τις πιο τίμιες και vfm επιλογές.γιατί δουλεύει ακόμα?
LOL κι εγώ "δοκίμασα" μερέντα και δεν την ξαναπήρα, αλλά δεν έδειξε να την πειράζει ιδιαίτερα, μάλλον συμπεριλαμβάνεται στο έξτρα 20αρικο η μερένταΠαίζει μερεντουλα ενίοτε...αλλά κάνει καλό κωλογαμησι
Έχει και στο μεταξι με δέκα, αν δώσει καποιος και κάτι παραπάνω.. τούμπες θα κάνουν.. Από τα 140 πόσα νομιζεις ότι θα μένουν καθαρά στο χέρι της κορασίδας.. Τα 40;; Τα υπόλοιπα φπαΚαλησπέρα σε όλους
Χρειάζομαι τα φώτα σας!
Έχουμε πληροφορίες για κορίτσια που να κάνουν άνετο anal χωρίς περιορισμούς και να μην κοστίζουν πάνω από 140€/ώρα? Γενικά κορίτσια που να το χαίρονται το πισω γέμισμα. Toys, gapes κλπ ακόμα καλύτερα!
Υπάρχει σχετικό thread αλλά έχει σταματήσει χρόνια να ανανεώνεται. Ευχαριστώ!
Μήπως γνωρίζεις το ποσό της ανατίμησης??Όντως υπήρξε ανατίμηση.
Αν θυμάμαι είναι 100 +20 analΜήπως γνωρίζεις το ποσό της ανατίμησης??