dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.283
Αυτιά μου γιατί κανένας δεν ζητάει??????μαλλον δεν εισαι του λαικου ασματος.... αλλιως θα επρεπε να το υποστηριζεις
Αυτιά μου γιατί κανένας δεν ζητάει??????μαλλον δεν εισαι του λαικου ασματος.... αλλιως θα επρεπε να το υποστηριζεις
δεν ψηνεται με τιποταΑυτά φαντάζομαι είναι για τούς μύστες που θέλουν πίσω πόρτα
Κάτσε θά φωνάξω τον dimigoall έχει τόν τρόπο τού ό μπαγασας καί τίς πείθειδεν ψηνεται με τιποτα
θα ψηθεί αδερφέ..δεν ψηνεται με τιποτα
Η σιγουριά σας μου αρέσει!θα ψηθεί αδερφέ..
αγάλι αγάλι..
Σου βγαζω το καπελο κουκλα μου! Ευγε!!Κάθε μέρα σκέφτομαι το πώς θα βελτιώσω τις υπηρεσίες μου και το πώς θα δώσω την καλύτερη εμπειρία σε κάθε άνθρωπο που με συναντάει.
ετσι σκέφτηκα να δώσω ότι καλύτερο μπορώ και στον τομέα της ασφάλειας .
απο σήμερα σε κάθε μας συνάντηση θα χρησιμοποιούνται μόνο Durex !!
Ευχαριστώ πολύ για όλα!!
!!6946606966!!
και σε μας αρέσει μωρό.Η σιγουριά σας μου αρέσει!
ειδα τωρα τις νεες φωτο με τα γραμματα που εχει το κοριτσι και αυτο που αρχικα νομιζα οτι εγραφε ηταν dyanal0k,και καπως αναθαρρησα,αλλα μετα ειδα καλυτερα οτι ηταν dyana10k και προσγειωθηκα αποτομα.
ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται
ΕμμονικοίΑυτά φαντάζομαι είναι για τούς μύστες που θέλουν πίσω πόρτα
Κάτσε θά φωνάξω τον dimigoall έχει τόν τρόπο τού ό μπαγασας καί τίς πείθει
Ποιός μιλάει;
Τον απαγορευμένο καρπό , ποιος θα τον φάει ?
Λυσσάξατε ρε με το κορίτσι , να του φάτε το γκρόβερ
Μην τους ακούς τους παλιανθρώπους @dyana10k μου , έχουν άγρια γούστα αυτοί , κλασικοί κωλάκιδες του bou
Ακομα δεν ξεκινησες,χορηγους απεκτησες!!!!!Κάθε μέρα σκέφτομαι το πώς θα βελτιώσω τις υπηρεσίες μου και το πώς θα δώσω την καλύτερη εμπειρία σε κάθε άνθρωπο που με συναντάει.
ετσι σκέφτηκα να δώσω ότι καλύτερο μπορώ και στον τομέα της ασφάλειας .
απο σήμερα σε κάθε μας συνάντηση θα χρησιμοποιούνται μόνο Durex !!
Ευχαριστώ πολύ για όλα!!
!!6946606966!!
Πολυ θα το θελα!!!!Ακομα δεν ξεκινησς.χορηγους απεκτησες!!!!!
Για πες!!!!Πολυ θα το θελα!!!!
Ας έρθουν και θα τα βρούμε με τα λεφτάΓια πες!!!!
Βγαλε τιμες,σιγουρα θα πεσουν προτασεις!!!!
Εισαι πολυ καλο παιδι Dyana και με χιουμορ!Ας έρθουν και θα τα βρούμε με τα λεφτά
Ευχαριστώ πολύ καλέ μου να σάι πάντα καλά !!!!!!Εισαι πολυ καλο παιδι Dyana και με χιουμορ!
STAY LIKE THIS!!!!!!!!!
Δηλαδή δεν φτάνει που προσπαθούμε να κάνουμε τη βρώμικη δουλειά,να του ανοίξουμε τον δρόμο,μας τη λέει κι από πανω.Ποιός μιλάει;
Όπου κωλαρακι πρώτος είσαι
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΔηλαδή δεν φτάνει που προσπαθούμε να κάνουμε τη βρώμικη δουλειά,να του ανοίξουμε τον δρόμο,μας τη λέει κι από πανω.
Τσ τσ τσ
Παραδινομαι και δηλώνω ένοχοςΜαζί με τον καινούργιο υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ είμαι έτοιμη να δώσω στην πρώτη γραμμή έναν αγώνα για την πάταξη της εγκληματικότητας!!!!!
Για έκτακτα περιστατικά επικοινωνείτε μόνο με μηνύματα μέσω Viber στο 6946606966!!
Police Officer Dyana