El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.663
- Πόντοι
- 736
Ευχαριστώ για την πρότασή σου..Ξυστα μέχρι να ματώσουν κόκκινο θα ναι πάλι!
Ευχαριστώ για την πρότασή σου..Ξυστα μέχρι να ματώσουν κόκκινο θα ναι πάλι!
Την έχει κάνει την κίνηση εκεί που πρέπει για καρτέλα από την αρχή.Καρτέλα κριτικών γιατί δε ζητάς να ανοίξεις ; Θέλω να σου γράψω από όταν σε γνώρισα το αξίζεις
Το ξέρω αυτό φίλε μου το ξέρω καιρό . Όμως ξέρω συγκεκριμένη κοπέλα που έκανε τη ίδια κίνηση τη περασμένη βδομάδα και άνοιξε ήδη νήμα και η Dyana που είναι παλιότερη δε έχει ανοίξει ακόμα . Μου κάνει εντύπωσηΤην έχει κάνει την κίνηση εκεί που πρέπει για καρτέλα από την αρχή.
Μήν σου κάνει τίποτα εντύπωσηΤο ξέρω αυτό φίλε μου το ξέρω καιρό . Όμως ξέρω συγκεκριμένη κοπέλα που έκανε τη ίδια κίνηση τη περασμένη βδομάδα και άνοιξε ήδη νήμα και η Dyana που είναι παλιότερη δε έχει ανοίξει ακόμα . Μου κάνει εντύπωση
Γιατι νευρα ρε συ Dyana?Επίσης να ενημερώσω μια αλλαγή!
Απο δω και μπρος οι μέρες και ωρες εργασίας θα είναι :
Δευτέρα: ΡΕΠΟ
Τρίτη: ΡΕΠΟ
Τετάρτη: 13:00-01:00
Πέμπτη: 13:00-01:00
Παρασκευή: 13:00-01:00
Σάββατο: 13:00-01:00
Κυριακή : 13:00-01:00
6946606966
Δεν έχω νεύρα εγωωωωωωωωωΓιατι νευρα ρε συ Dyana?
Τι εγινε??
Περιμένω να κάνω και κάτι άλλο μαζί με την καρτέλα εγώ είναι η περίπτωση μου λίγο ιδιαίτερη!!Το ξέρω αυτό φίλε μου το ξέρω καιρό . Όμως ξέρω συγκεκριμένη κοπέλα που έκανε τη ίδια κίνηση τη περασμένη βδομάδα και άνοιξε ήδη νήμα και η Dyana που είναι παλιότερη δε έχει ανοίξει ακόμα . Μου κάνει εντύπωση
Σαν τι ρε συ Dyana????Δεν έχω νεύρα εγωωωωωωωωω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περιμένω να κάνω και κάτι άλλο μαζί με την καρτέλα εγώ είναι η περίπτωση μου λίγο ιδιαίτερη!!
Αααααα δεν λεωωωωωωωωΣαν τι ρε συ Dyana????
Θα εχει και δρακους????
Aναμενουμε τοτε την εκπληξη!!!!!!!!!!!Αααααα δεν λεωωωωωωωω
Καλά, μιλάμε φοβερό!!!!!Is Your Girl.....
D Y A N A
6 9 4 6 6 0 6 9 6 6
Ο κουβάς χαλάει... Το πηγάδι δεν παθαίνει τίποτα!Ε είπαμε πηγάδι πηγάδι θέλει και μια συντήρηση
Aναμενουμε τοτε την εκπληξη!!!!!!!!!!!
Έμφραγμα το στήσιμο6946606966
Viber only!!
D Y A N A
Απίστευτη6946606966
Viber only!!
D Y A N A
Τέλειο στήσιμο6946606966
Viber only!!
D Y A N A