dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.283
Να σε δωωωωΕρχεται δευτερο ραντεβουδακι,σε λιγες μερες
Να σε δωωωωΕρχεται δευτερο ραντεβουδακι,σε λιγες μερες
Dyana η Καβλιαρα!!!Πάρτε λίγες μαζεμένες σήμερα που έχω ρεπό!!
!!Dyana!!
Only Viber Messages!
!!6946606966!!
Η υπαρχει πολυ χρημα, η μας δουλευουν τα κουριτσια και καλα ειμαι φιρμα και με παρακαλανε !!! Εγω περνω γραφειο και καθαρισα,παντα διαθεσιμα κοριτσια.Προσφατη συναντηση με την Ντιανα,
Πέρασα 3 μερες στελνωντας μηνυματα σε οποιο στανταρακι εχω και οποια νεα ανεξαρτητη παιζει εδω μεσα , απο πολυ παλιες μεχρι πολυ καινουριες οι χυλοπιτες ηταν πανυγηρικες. Απο αλλου δεν πηρα απαντηση ποτε, αλλες μου ειπαν οτι για τις επομενες 10 μερες ειναι κλειστες κλπ κλπ ε λεω χεστα αμα ειναι να κλεινουμε και ραντεβου για το επομενο μηνα αστα να κρεμασουμε παπουτσια. Στελνω στην Ντιανα μεσημερι και λεω παιζει να χεις ωρα για ραντεβου? απαντηση αμεση ΝΑΙ λεω ωπα δεν μπορει... λεω κατσε να τζογαρω κιαλλο και την ρωταω για βορεια πριαμο μεταμορφωση και κλεισαμε με 2 μυνηματα για 2 ωρες.
Εμφανιση δεν θα σχολιασω οι φωτο ειναι αρκετες για να κρινει ο καθενας αναλογα τα γουστα του.
Προθυμη στο φουλ σε τυπο γκεισας , οτι θες οπως το θες με κεφι λαχταρα και καβλα να παρεις την μεγιστη απολαυση, πολυ καλο σοσιαλ χωρις ιστοριες με δρακους ενας νορμαλ ανθρωπος ρε παιδι μου, πιπα ή μαλον πιπαρα εξαιρετικη με πολυ παιχνιδι με την γλωσσα ( βοηθαει και το σκουλαρικι αρκετα)
Δεν θα πω αλλα για μενα αξιζει 100% και αν παραμεινει ευκολη στο κλεισιμο ραντεβου θα γινει στανταρακι
Φιλε οι ανεξαρτητες δεν λειτουργουν επαγγελματικα οσο τακτικος πελατης και αν εισαι! Οπως τα λες για τις γραφειατες, εγω ρισκαρω με αυτες θελω νεα κοριτσα ,οι φολες ειναι σ το προγραμα ,εδω μας φολιαζει η γυναικα μας χεχεχεΕχεις απολυτο δικιο φιλε 90% τοις εκατο απο γραφειο περνω αλλα επειδη γενικα ειμαι του να εχω στανταρακια αν περναω καλα και οι γραφειατες ερχονται φευγουν ξαναρχονται ή δεν ξαναρχονται ποτε γιαυτο κανω και τισ προσπαθειες μου και στα ανεξαρτητα αλλα ματαια
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύDyana η Καβλιαρα!!!
Αεροδιαδρομος για να προσγειωθεί πολύ σπέρμα η πλατουλα σου σε αυτή τη στάσηΈνα τρελό Σαββατοκύριακο έρχεται...!!!
Ο,τι και να κάνετε να περάσετε όμορφα!!
Να ξεχάσετε τα προβλήματα σας και να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς γιατί το αξίζετε!!!
Όποιος δεν ξέρει τι να κάνει να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα ας μου στείλει ένα μήνυμα!
Έχω την λύση σίγουρα!!!
Να αφιερώσω εγώ χρόνο σε εσάς,γιατί το αξίζετε!!
!!6946606966!!
Επικοινωνία μόνο μέσω μηνυμάτων,μόνο μέσω Viber.
- ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός στις εκτονωσεις!!
- ΔΕΝ υπάρχουν extra χρεώσεις!!
- Ότι γίνει είναι μέσα στην τιμή των 100€/ώρα.
- ΔΕΝ υπάρχει extra χρέωση για ραντεβού αργά το βράδυ!!!
- ΔΕΝ υπάρχει extra χρέωση για μακρινά ραντεβού ή είναι Γλυφάδα,ή είναι Κηφισιά ή είναι Σκαραμαγκά!
6946606966
DYANA
Blowjob Killer
Dyana την επομενη φορα σε τετοια καρεκλα θα ειναι η συναντηση μας!D y a n a
Viber only!!
6946606966
Το δικό σου κορίτσι!!
Ότι θέλει το αγόρι μου...!!!!Dyana την επομενη φορα σε τετοια καρεκλα θα ειναι η συναντηση μας!
Για γυναικολογικη εξεταση!
Απαλλαξου από τα περιττά ρούχα κοπέλα μου όμορφη. Για εξέταση έχεις πάειD y a n a
Viber only!!
6946606966
Το δικό σου κορίτσι!!
Xaxaxaxa πολύ καλόΑπαλλαξου από τα περιττά ρούχα κοπέλα μου όμορφη. Για εξέταση έχεις πάει
Πάρε μια ακροβατική για τα καλά σου λόγια!Εσύ το χεις κάνει επιστήμη το πράγμα δεν αστειεύεσαι...