AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.549
- Πόντοι
- 4.496
Από αλήτες άλλο τίποτα, δυστυχώς και εδώ μέσα.
Από αλήτες άλλο τίποτα, δυστυχώς και εδώ μέσα.
Ποσό ταυτίζομαι μαζί σου συναγωνιστή.....
Καλά θά πάει καί αυτό.
Η μόνη μλκ είναι που κάθεται η κοπέλα κ ασχολειτε με τους μλκς κ δε τα γράφει στο μουνι της όπως τοοοοοσες άλλες κ μετά θα έχετε να λέτε δικαίως..αν κ τελικά μερικοί όπως βλέπουμε πάντα κ παντού θα βρίσκουν κάποιο πρόβλημαΠάντως να πω κι εγώ με την σειρά μου πως αν έχει γίνει μαλακια πρέπει να ξεκαθαριστεί δεν είναι αστεία πράγματα αυτά
Καλό θα ήταν περισσότερο για την κοπέλα νά μήν δοθεί συνέχεια, την κατάληξη αν συνεχιστεί αυτή ή κουβέντα την ξέρουμε λίγο πολύ ποια θά είναι.Ποσό ταυτίζομαι μαζί σου συναγωνιστή
Εγώ μιλάω γενικότερα δεν κατηγορώ κανέναν συγκεκριμέναΗ μόνη μλκ είναι που κάθεται η κοπέλα κ ασχολειτε με τους μλκς κ δε τα γράφει στο μουνι της όπως τοοοοοσες άλλες κ μετά θα έχετε να λέτε δικαίως..αν κ τελικά μερικοί όπως βλέπουμε πάντα κ παντού θα βρίσκουν κάποιο πρόβλημα
Συμφωνώ απόλυταΚαλό θα ήταν περισσότερο για την κοπέλα νά μήν δοθεί συνέχεια, την κατάληξη αν συνεχιστεί αυτή ή κουβέντα την ξέρουμε λίγο πολύ ποια θά είναι.
Ή Dyana έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι τώρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αποδείξει κάτι.
Για εμένα αν ισχύουν μπλόκ διαγραφή καί τέλος.
Κ εγώ γενικότερα το είπα..Εγώ μιλάω γενικότερα δεν κατηγορώ κανέναν συγκεκριμένα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συμφωνώ απόλυτα
Μην ακούς και μην στεναχωριέσαι για τίποτα. Είσαι υπέροχη σε όλα...
Κορίτσι μου πες μου σε παρακαλώ... Συναντηθηκες με τον σαλαμινιωτη έστω και μια φορά?ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.
ΟΣΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΗΝΙΩΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ VIBER ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ 30-40€ Η ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ.
ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ.
Στεναχωριέμαι πολύ γιατί είδατε όλοι πόσο πολύ προσπαθώ να είμαι ευγενική και πόσο προσπαθώ να απαντάω σε όλους ...
Δεν νομίζω να υπάρχει έστω ένας εδώ η στο πμ η στο Viber που δεν του απάντησα.
Δεν νομίζω να υπήρξε ένας που να περασε μαζί μου και να μην έκατσα τουλάχιστον 10 λεπτά παραπάνω μαζί του..
Στείλτε μου στο 6946606966 στο viber και θα δείτε ότι είναι ψεύτης.
Αν δεν σταματήσει θα τα ανεβάσω όλα εδώ .
Δεν θέλω να το πάω έτσι με ανάγκασε.
Καλημέρα στους υπόλοιπους!!!
Φιλιά πολλά και σας περιμένω!!!
Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
ΠΟΤΕ.Κορίτσι μου πες μου σε παρακαλώ... Συναντηθηκες με τον σαλαμινιωτη έστω και μια φορά?
Έχω λόγο που ρωτάω
Ναι και μου λέει σου έβαλα κρητική θα μου κάνεις ραντεβού δωρεαν τώρα....μου αρεσει που ανεβασε και κρητικη
Και στενοχωριεσαι για τέτοιον μπινε? Προχώρα κοριτσαρα κ γράψε το μαλακά στο μουνι σου...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.
ΟΣΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΗΝΙΩΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ VIBER ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ 30-40€ Η ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ.
ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ.
Στεναχωριέμαι πολύ γιατί είδατε όλοι πόσο πολύ προσπαθώ να είμαι ευγενική και πόσο προσπαθώ να απαντάω σε όλους ...
Δεν νομίζω να υπάρχει έστω ένας εδώ η στο πμ η στο Viber που δεν του απάντησα.
Δεν νομίζω να υπήρξε ένας που να περασε μαζί μου και να μην έκατσα τουλάχιστον 10 λεπτά παραπάνω μαζί του..
Στείλτε μου στο 6946606966 στο viber και θα δείτε ότι είναι ψεύτης.
Αν δεν σταματήσει θα τα ανεβάσω όλα εδώ .
Δεν θέλω να το πάω έτσι με ανάγκασε.
Καλημέρα στους υπόλοιπους!!!
Φιλιά πολλά και σας περιμένω!!!
Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ,ΕΣΥ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥΝαι και μου λέει σου έβαλα κρητική θα μου κάνεις ραντεβού δωρεαν τώρα....
Ότι έχει πει ή Dyana ισχύει.αρχισαν τα οργανα κι εδω.
τι πρωτοτυπο.
Ντιανα αν ισχυουν βγαλτα ολα στη φορα.
μονο με ξεβρακωμα καταλαβαινουν ορισμενοι.
βγαλτα ολα.