dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.036
- Πόντοι
- 22.886
Εδώ σου βγάζω το καπέλοΜε ΜΕΓΑΛΗ μου χαρά κάνω ραντεβού και με ΑΜΕΑ!!
ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ
Μπράβο σου
Εδώ σου βγάζω το καπέλοΜε ΜΕΓΑΛΗ μου χαρά κάνω ραντεβού και με ΑΜΕΑ!!
ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!Θα σας ειδοποιήσουμε!!!!!
ωπ....εβαλε κώλο η μπέμπαΜόλις συνηδιτοποιησα ότι στο πρόγραμμα μου ξέχασα να γράψω κάτι πολύ σημαντικό!!!
Έρχεται ενημερωμένο το πρόγραμμα.
Δυστυχώς Όχι... Έβαλε παροχές και σε ΑΜΕΑωπ....εβαλε κώλο η μπέμπα
ε τώρα θα κλείσω και γώ .
Ναι μπράβο της εννοείται, αλλά ΑΜΕΑ, δύσκολα, πολύ δύσκολα, μπορούν εκτός σπιτιού.Ενα μπραβο στη ντιανα που σκέφτηκε και τους Αμεα
Ναι μωρό μου είπα εγώ ότι δεν πάω σε σπίτια?Ναι μπράβο της εννοείται, αλλά ΑΜΕΑ, δύσκολα, πολύ δύσκολα, μπορούν εκτός σπιτιού.
ΑΝ η κοπέλα πηγαίνει μόνο σε ξενοδοχείο, πολύ δύσκολα να συναντήσει - συνευρεθεί, με τους συνανθρώπους μας, που έχουν θέματα αισθητικής και ειδικά κινητικής αναπηρίας.
Ναι μωρό μου είπα εγώ ότι δεν πάω σε σπίτια?
Βέβαια στο σπίτι τους!!
Αν και υπάρχουν περιπτώσεις που οι γονείς τους τους πάνε παντού!!
Καλημέρα!!!
αυτό σημαίνει ότι σκεφτεται την αδυναμία των συνανθρώπωνΔυστυχώς Όχι... Έβαλε παροχές και σε ΑΜΕΑ
εχω αρκετα να καταθεσω για την κοπελα αλλα μονον εαν ερωτηθωΕνα μεγαλο μπραβο σου Ντιανα
Για πες λίγα λόγιαεχω αρκετα να καταθεσω για την κοπελα αλλα μονον εαν ερωτηθω
....συμπληρωματικα της κριτικης που ανεβασες παραπισω?!?!?! Για 'πεςεχω αρκετα να καταθεσω για την κοπελα αλλα μονον εαν ερωτηθω
Μπλε για ακα μουνι, πορτοκαλί με ανθραξ ακα γκροβερ. Μέσα έπεσες αρχηγέ!Τσ τσ τσ
Είσαι νέα ακόμη .
Fanta μπλέ είναι το φάρμακο του bou
Ξανά σκέψου το καλύτερα…θα υπαρξει καρτελα κριτικων για την κοπελα ή θα πρεπει να διαβασουμε 40 σελιδες για να βρουμε 2-3 κριτικες?
Καλημέρα!!Dyana πας μόνο σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία;