Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για παραδειγματισμο για τυχον επομενους και για να κρυφτει στο λαγουμι του ο υποφαινομενος.Ότι έχει πει ή Dyana ισχύει.
Ποίο τό νόημα όμως νά τό συνέχιση; δεν θά γίνει περισσότερο μπαχαλο;
Σε ευχαριστώ που μου απάντησες... Ο τύπος μου έστειλε στο άσχετο (έτσι ανακάλυψα και το νήμα σου) και μου έλεγε ότι είσαι φοβερή και πως έχει βολευτει με εσένα κτλ κτλ .ΠΟΤΕ.
ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΈΛΑ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ Η 40 ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΠ.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ
εχεις προσωπικη αποψη αγαπητε? επειδη εγω μολις την συναντησα και οτι εγραψα ειναι απο προσωπικη εμπειρια
Ρε για κοίτα κάτι μάγκες όμως που υπάρχουν γύρω μαςΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.
ΟΣΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΗΝΙΩΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ VIBER ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ 30-40€ Η ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ.
ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ.
Στεναχωριέμαι πολύ γιατί είδατε όλοι πόσο πολύ προσπαθώ να είμαι ευγενική και πόσο προσπαθώ να απαντάω σε όλους ...
Δεν νομίζω να υπάρχει έστω ένας εδώ η στο πμ η στο Viber που δεν του απάντησα.
Δεν νομίζω να υπήρξε ένας που να περασε μαζί μου και να μην έκατσα τουλάχιστον 10 λεπτά παραπάνω μαζί του..
Στείλτε μου στο 6946606966 στο viber και θα δείτε ότι είναι ψεύτης.
Αν δεν σταματήσει θα τα ανεβάσω όλα εδώ .
Δεν θέλω να το πάω έτσι με ανάγκασε.
Καλημέρα στους υπόλοιπους!!!
Φιλιά πολλά και σας περιμένω!!!
Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
Αν έρθεις στο viber και σου στείλω ολόκληρη την συνομιλία όπως έστειλα σε πολλούς θα δεις ότι του είπα ότι δεν θέλω ψεύτικες κρητικές κλπ ..Αφου εγραψε ψευτικη κριτικη γιατι δεν το εκραξες ;;;;;
Υποψιν εισαι φρεσκια αρα ξερεις πανω κατω με ποιους συναντηθηκες .
Επρεπε να τον βγαλεις στην σεντρα απο πριν
Αρα αυτη η κριτικη δεν στεκει
Κριτικη για την dayna
Αποφασισα να συναντησω την συγκεκριμενη ειτε επειδη ειναι νεα στον χωρο ειτε γιατι με προσελκυσε η ιδια με τον τροπο που γραφει στο νημα της υποσχομενη ενα αξεχαστο ραντεβου !
Ηρθα ευκολα σε επικοινωνια μαζι της και τελικα κανονισαμε ραντεβουδακι
Ηρθε στο ραντεβου με καλη διαθεση και ωραια ενδυμασια
Ειναι λιγακι μπαμπατσικη αλλα οχι χοντρη με ωραιο προσωπακι
σωματακι καλο δερμα βελουδινο ωραια μουνοχειλα και ρωγιτσα μικρουλα αλλα ευκολοπιπιλιτη
Στα του αγωνα τωρα !
Πιπα πολυ καλη και η πρωτη καταθεση εγινε σε πισωκολλητη σταση
Αρκετα ευγενης και επικοινωνιακη περασα ευχαριστα μαζι της στο ενδιαμεσο που χρειαστηκε για να γεμισω και να ανασυγκροτηθω για την δευτερη εκτονωση που εγινε πανω της μετα απο αλλαγη διαφορων στασεων
Χωρις βιασυνη και χωρις να μου μεταδοσει αγχος κινηθηκαμε σε ρυθμους gfe με αρκετη καυλα χαλαρα διχως να κοιταει το ρολοι
Μου αρεσε η συνεδρεια με την κοπελα και μαλλον θα το επαναλαβω με την πρωτη ευκαιρια
Αυτα τα ολιγα και καλη Πρωτοχρονια να εχουμε !!!!!
Δεν έχεις καθόλου άδικο σέ όλα, όσο για το μπαν πάλι έχεις δίκιο αλλά δεν αξίζει παραπάνω σχολιασμού καί ξέρεις και τόν λόγο.για παραδειγματισμο για τυχον επομενους και για να κρυφτει στο λαγουμι του ο υποφαινομενος.
αν ισχυουν αυτα που λεει μεχρι και μπαν θελει απο τη διοικηση.
η μαλακια του καθενος επιβραβευεται αν τον αφηνεις στο απυροβλητο.
εδω φαγαμε εμεις μπαν ρε σε ενα δυο νηματα για πιο αστεια πραγματα.
Ρε μαλάκες
Παπάρες .
Αφού η τσέπη σας φτάνει μέχρι τα 20-30 €
βολευτήτε στο μετάξι η στην φυλής .
Ακόμη και εσύ που λες ότι είσαι άνεργος και ψάχνεσαι για τζαμπέ , το διαδίκτυο είναι τίγκα στις τσόντες . Αν πετύχει η τύφλα να χει το γαμήσι .
Χφτου μπούστη
πρωτοχρονιάτικα
Θα ξηγηθεί ο Κούλης τύπε bou-pass .Έπρεπε μαζί με το επίδομα ενοικίου,ρεύματος κ θέρμανσης να έπαιζε κ επίδομα πουτανας!η κουπόνια για δελο...
Αλλά για αλλά μια φορά η κυβέρνηση δείχνει το σκληρό της πρόσωπο κ αφήνει τον λαό της να τον παίζει στην οθόνη!
Το ανέκδοτο με το σανίδι το ξέρεις;.."τις παρθένες στους καλύτερους πελάτες...";;;Θα ξηγηθεί ο Κούλης τύπε bou-pass .
Ευρωεκλογές έρχονται ...
μια τυπικη μερα στο μπου,ενα συνηθισμενο απογευμα,καθημερινα πραγματα.
Μαδομουνι
Εεε τι να πω ρε καλέ μου φίλε ....
Έκλαψα ρε μλκ χαχαχαχα.
Μαδομουνι καί νά λείπει ό dimigoall δεν λέει.
Όχι για ρίχτοΤο ανέκδοτο με το σανίδι το ξέρεις;.."τις παρθένες στους καλύτερους πελάτες...";;;
Υπάρχει κολώνια για τά αρχιδια;Εεε τι να πω ρε καλέ μου φίλε ....
Μερικοί , ψωμί τυρί δεν έχουνε , κολώνια για τα αρχίδια ψάχνουνε