seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Μην πυροβολείτε τον πιανίστα!! Αυτό το auto complete έχει καταστρέψει τον Μπαμπινιώτη. Μια χαρά τα γράφει το κορίτσιη κριτική θηλυκό οι κριτικες
Μην πυροβολείτε τον πιανίστα!! Αυτό το auto complete έχει καταστρέψει τον Μπαμπινιώτη. Μια χαρά τα γράφει το κορίτσιη κριτική θηλυκό οι κριτικες
Tυπε πρωτον το κοριτσι δεν παιζει πιανο αλλα φλαουτο και τρομπονι πολυ καλα .Δευτερον για μας το κανω και για μενα να μαθουμε να γραφουμε σωστα και να ομιλουμε σωστα το τελειοτερο συστημα επικοινωνιας πανω στον κοσμο που ειναι ο λογος αυτος ευθυνεται που ο ανθρωπος εχει φτασει εδω που εχει φτασει , αυτος ενεργοποιει την σκεψη .Επισης ενυπωση μου εχει κανει ο Σωκρατης οταν εκανε στον Κρατυλο ετυμολογικη αναλυση την λεξη Απολλων μια απο τις ετυμολογιες της λεξεως λεει για την λεξη Απολλων στο Α που ειναι θετικο προσημο και δεν ειναι στερητικο σημαινει ομου ετσι ομου και πολος που σημαινει ομοπολων ο ιδιος πολος αρα Απολλων με δυο λ δεν ειπε με ενα εδωσε σημασια στην οθογραφια . ΑυταΜην πυροβολείτε τον πιανίστα!! Αυτό το auto complete έχει καταστρέψει τον Μπαμπινιώτη. Μια χαρά τα γράφει το κορίτσι
το καθαρμα..... ειναι για πολλες φαπεςΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.
ΟΣΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΗΝΙΩΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ VIBER ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ 30-40€ Η ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ.
ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ.
Στεναχωριέμαι πολύ γιατί είδατε όλοι πόσο πολύ προσπαθώ να είμαι ευγενική και πόσο προσπαθώ να απαντάω σε όλους ...
Δεν νομίζω να υπάρχει έστω ένας εδώ η στο πμ η στο Viber που δεν του απάντησα.
Δεν νομίζω να υπήρξε ένας που να περασε μαζί μου και να μην έκατσα τουλάχιστον 10 λεπτά παραπάνω μαζί του..
Στείλτε μου στο 6946606966 στο viber και θα δείτε ότι είναι ψεύτης.
Αν δεν σταματήσει θα τα ανεβάσω όλα εδώ .
Δεν θέλω να το πάω έτσι με ανάγκασε.
Καλημέρα στους υπόλοιπους!!!
Φιλιά πολλά και σας περιμένω!!!
Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
...θυμάσαι, ε;μόνη μου εναντίον της "αφρόκρεμας του βόθρου"..χαχαχαχα!!Τι εποχές ...ευτυχώς, τους πήρε το ρεμα γρήγορα( αφού διαψεύστηκαν πανηγυρικά..!)Κοριτσάκι μου, σιγά μην χαλαστεις από κάθε παράσιτο που θα βρίσκεται μπροστά σου!! Μάλλον πρέπει να σου δώσει μαθήματα αποπαρασιτισμου η Τζοανα "σεξυ Τζο" όταν ξεκίνησε η κοπέλα δέχθηκε εδώ τεράστια εκστρατεία λάσπης αλλά με την σωστή διαχείριση, και δουλειά έχει η κοπέλα και σωστούς πελάτες που την αγαπάνε. Επίσης όλοι όσοι πάτε με την κοπέλα, γράψτε κάποια ειλικρινή κριτική, δεν κοστίζει τίποτα, και βοηθάει την κοπέλα να αποφύγει τέτοιους τύπους, αφού δεν έχει ανάγκη κανέναν. Καλή χρονιά να έχεις κοριτσάκι μου και να χαμογελάς γιατί κάνει καλό σε όσους σε αγαπούν και κακό σε όσους σε μισούν.
Είναι πολύ καλή κοπέλα και ήδη ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου χωρίς να έχει τίποτα απολύτως να κερδίσει από εμένα και αυτό την τιμά και λέει πολλά για τον χαρακτήρα της!Κοριτσάκι μου, σιγά μην χαλαστεις από κάθε παράσιτο που θα βρίσκεται μπροστά σου!! Μάλλον πρέπει να σου δώσει μαθήματα αποπαρασιτισμου η Τζοανα "σεξυ Τζο" όταν ξεκίνησε η κοπέλα δέχθηκε εδώ τεράστια εκστρατεία λάσπης αλλά με την σωστή διαχείριση, και δουλειά έχει η κοπέλα και σωστούς πελάτες που την αγαπάνε. Επίσης όλοι όσοι πάτε με την κοπέλα, γράψτε κάποια ειλικρινή κριτική, δεν κοστίζει τίποτα, και βοηθάει την κοπέλα να αποφύγει τέτοιους τύπους, αφού δεν έχει ανάγκη κανέναν. Καλή χρονιά να έχεις κοριτσάκι μου και να χαμογελάς γιατί κάνει καλό σε όσους σε αγαπούν και κακό σε όσους σε μισούν.
Δυστυχώς τα έχω ζήσει στο 10πλασιο,γι αυτο σου μιλήσα,κι επίσης ήθελα να τσεκάρω 2 πράγματα...κι εσύ είσαι γλυκο κορίτσι,ευγενικό..να προσέχεις και να περνάς όμορφα μεσα απο τα ραντεβού σου!Είναι πολύ καλή κοπέλα και ήδη ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου χωρίς να έχει τίποτα απολύτως να κερδίσει από εμένα και αυτό την τιμά και λέει πολλά για τον χαρακτήρα της!
Και την ευχαριστώ πολύ!!
Ναι, βρε, συμφωνώ απόλυτα, πλάκα κάνω. Καλή χρονιά.Tυπε πρωτον το κοριτσι δεν παιζει πιανο αλλα φλαουτο και τρομπονι πολυ καλα .Δευτερον για μας το κανω και για μενα να μαθουμε να γραφουμε σωστα και να ομιλουμε σωστα το τελειοτερο συστημα επικοινωνιας πανω στον κοσμο που ειναι ο λογος αυτος ευθυνεται που ο ανθρωπος εχει φτασει εδω που εχει φτασει , αυτος ενεργοποιει την σκεψη .Επισης ενυπωση μου εχει κανει ο Σωκρατης οταν εκανε στον Κρατυλο ετυμολογικη αναλυση την λεξη Απολλων μια απο τις ετυμολογιες της λεξεως λεει για την λεξη Απολλων στο Α που ειναι θετικο προσημο και δεν ειναι στερητικο σημαινει ομου ετσι ομου και πολος που σημαινει ομοπολων ο ιδιος πολος αρα Απολλων με δυο λ δεν ειπε με ενα εδωσε σημασια στην οθογραφια . Αυτα
,,,, πες τα φίλε ,,,, φαντάσου τώρα αυτοί να κάνουν σοβαρή σχέση στην ζωή τους,το λιγότερο που θα αντιμετωπίσει η σχέση τους είναι το ξύλο και η ανθρώπινη ταπείνωση.Ένα πράγμα δε θα τελειώσει ποτέ!!!
Τα μουνόπανα!!!!!
Η ντροπή των γαμιάδων είστε μερικοί
Η μονη σωστη καταθεση σε μια κοπελα ειναι στο στομαεχω αρκετα να καταθεσω για την κοπελα αλλα μονον εαν ερωτηθω
.........................................................................................................
Μασάζ προστάτη : ΝΑΙ
Δηλαδή κάνεις ασάλιωτο μασάζ προστάτη...............................................................................................................................
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ RIMJOB-ANAL ΟΥΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ.
Εσύ όσο πας και βελτιώνεσαι!!!_________VIBER ONLY________
6946606966
Όνομα : Dyana
Εθνικότητα : Ρωσσία
Φύλο : Γυναίκα
Ύψος : 158 cm
Βάρος : 62 kg
Μαλλιά : Ξανθά
Μάτια : πρασινα
Στήθος : 85/A
Παπουτσιού : 37
Τελείως ξυρισμένη
Ζώδιο : Δίδυμος
Κάπνισμα : Μη καπνίστρια
Γλώσσες : Ελληνικά,Ρωσσικα
Προσανατολισμός : Ετεροφυλόφιλη
Συναντιέται με : Άντρες
Εμπειρία Φιλενάδας : ✓
Στοματικό χωρίς προφυλακτικό ✓
Εκσπερμάτωση στο σώμα (εκτός πρόσωπο)✓
Εκσπερμάτωση στο στόμα ✓
Απεριόριστες εκτονωσεις την ώρα ✓
Γαλλικό φιλί ✓
Μασάζ προστάτη ✓
Αυτοικανοποίηση/ Αυνανισμός ✓
Στάση 69 ✓
Μασάζ (χαλαρωτικό,body to body) ✓
Πολύωρες συναντήσεις ✓
Εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ ✓
XX- ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ RIMJOB-ANALSEX ΟΥΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ.-ΧΧ
Ωράριο:
13:00 εως 01:00
( Αν για κάποιον πελάτη υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για διαφορετική ώρα το συζητάμε πάντα)
Τα πιο εύκολα ξενοδοχεία για εμένα να σας εξυπηρετησω είναι Bill και Prive.
Πάρ όλα αυτά έρχομαι σε όλη την Αθήνα σε σπίτια-ξενοδοχεια-airbnb.
Στα προγράμματα μου δεν υπάρχει έξτρα χρέωση σε τίποτα είναι όλα στην τιμή των 100€.
Σας παρακαλώ πολύ να σέβεστε όταν κάτι σας λέω ότι δεν το κάνω,εάν είπα όχι την πρώτη φορά δεν θα αλλάξει ούτε με την δεύτερη ούτε με την τρίτη....
Δεν υπαρχει έξτρα χρέωση για περιοχές πχ Σκαραμαγκά Γλυφάδα Βούλα κλπ.
Έξτρα χρέωση υπάρχει μόνο σε περίπτωση που κάποιος μου πει πχ έλα Πάτρα τότε αυτό θα γίνει μόνο με κατάθεση των μεταφορικών μπροστά και τα υπόλοιπα από κοντά.
Θα ήθελα πάντα στο κλείσιμο ενός ραντεβού να μου αναφέρετε αν έχω την δυνατότητα να σας στείλω ένα μήνυμα 2 ώρες πριν το ραντεβού ώστε να μου επιβεβαιώνετε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι από μεριάς σας.
Ποτέ δεν στέλνω μήνυμα πρώτη και για κανέναν λόγο γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στο σπίτι κανενός.
Επικοινωνία μόνο μέσω μηνυμάτων μόνο μέσω VIBER.
-ΜΗΝΥΜΑΤΑ VIBER OXI ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ-
!!!!!!!!6946606966!!!!!!!!!!
μπορει να καταγονται απο την κρητηΤυπε γι εμας το κανω γιατι βλεπω συναγωνιστες να το γραφουν ετσι κρητικη αντι κριτικη
αφού σου αρέσει να γαμιέσαι, παίρνεις και λεφτά, μη το κουράζεις. 50 καλά.Βέβαια θέλω την γνώμη για αυτό ρώτησα!!
Δεν στο είπα με νεύρα ρώτησα μήπως είναι κάτι που δεν σκέφτηκα!
Όλες τις γνώμες θέλω!!