Ggeo88
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 0
Χμμ θα έχουμε πρόβλημα... Τα λεμε inbox η viber τι προτιμάς;Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομίζω σε ερωτεύομαι...
Χμμ θα έχουμε πρόβλημα... Τα λεμε inbox η viber τι προτιμάς;Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομίζω σε ερωτεύομαι...
ViberrrrrΧμμ θα έχουμε πρόβλημα... Τα λεμε inbox η viber τι προτιμάς;
27 σελίδες μπλα μπλα, μηδέν κριτικές, ζητάει 160 ακατέβατα....καλά θα πάει αυτό!ακομα δε ξεκινησε,εχουμε ερωτες
καλα θα παει αυτο...
....100 ζηταει κ εχει ηδη μια κριτικη, αλλωστε χθες ξεκινησε τα ραντεβου απο εδω27 σελίδες μπλα μπλα, μηδέν κριτικές, ζητάει 160 ακατέβατα....καλά θα πάει αυτό!
Έχω ήδη μια κριτική κάνει και ζητάει 100 …27 σελίδες μπλα μπλα, μηδέν κριτικές, ζητάει 160 ακατέβατα....καλά θα πάει αυτό!
Μωρό μου καλημέρα χρόνια πολλά!!27 σελίδες μπλα μπλα, μηδέν κριτικές, ζητάει 160 ακατέβατα....καλά θα πάει αυτό!
Καλημέρα καλέ μου!!Καλημερα και χρονια πολλα.
Διακρινω οτι εχεις κωλαρα.
Το στηθος σου σε τι μεγεθος ειναι;
Ε δε μας το δειχνειςΚαλημέρα καλέ μου!!
Στήθος : 85/Α
Ε δε μας το δειχνεις
Το μισάωρο μπορεί να το βάλει πριν ή μετά από ένα ήδη κλεισμένο μεγαλύτερο ραντεβού.Δεν το είπε για εσένα ό συναγωνιστής.
Γνώμη μου άστο το μισάωρο δεν εξυπηρετεί κανέναν, ούτε εσένα ούτε τόν πελάτη.
Ευχαριστώ μωρό μουΠαιδικο χρωμα νυχιων
Σωστό καί αυτό σέ Στιλ incall έχει μία λογική, αλλά θά δώσει ό άλλος 50 + 25 το ξενοδοχείο για μισή ώρα;Το μισάωρο μπορεί να το βάλει πριν ή μετά από ένα ήδη κλεισμένο μεγαλύτερο ραντεβού.
Γιατί το λες αυτό; Είναι καλύτερα δηλαδή να κάτσει η κοπέλα μία ώρα και ν' ακούει τις παπαριές του καθενός; Άντε σου λέω εγώ ότι έπαιξαν μπαλίτσα μισή ώρα και τελείωσαν. Τι γίνεται στην υπόλοιπη μισή ώρα; Το ότι κάποιοι δεν έχουμε χρόνο για ευνόητους λόγους, δεν το αναφέρω καν...Σωστό καί αυτό σέ Στιλ incall έχει μία λογική, αλλά θά δώσει ό άλλος 50 + 25 το ξενοδοχείο για μισή ώρα;
Τέλος πάντων εκείνη ξέρει αυτή αποφασίζει.
Τής παπαριές θά τής ακούει έτσι κάι αλλιώς από τους περισσότερους.Γιατί το λες αυτό; Είναι καλύτερα δηλαδή να κάτσει η κοπέλα μία ώρα και ν' ακούει τις παπαριές του καθενός; Άντε σου λέω εγώ ότι έπαιξαν μπαλίτσα μισή ώρα και τελείωσαν. Τι γίνεται στην υπόλοιπη μισή ώρα; Το ότι κάποιοι δεν έχουμε χρόνο για ευνόητους λόγους, δεν το αναφέρω καν...
Όλα καλά αλλά το ότι χύνουν οι κοπέλες, με κάνει συντρίμμια...Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες ... συνάντηση με τη Dyana μετά από εύκολη επικοινωνία... πολύ ευγενική, σε ενημερώνει για όλα όσα προσφερει,φρέσκο κορίτσι ,οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.Ειναι ένα απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας ,όχι μοντέλο , ομορφούλα, χαμογελαστή,σωματακι όχι αδύνατο ούτε όμως και γεμάτη όπως μπορεί κάποιος να νομίζει από τις φωτό..είναι τόσο όσο πρέπει και της πάει νομίζω.Στηθος μικρό με πολύ ωραία αίσθηση και το πιο σημαντικό από όλα απόλυτα περιποιημένη και πεντακάθαρη .Κοντό ξανθό μαλλί,απαλή επιδερμίδα και ένα ωραίο σκουλαρικακι στη γλώσσα το οποίο διαχειρίζεται πολύ καλά το κοριτσι όταν πρέπει με πολύ καυλοτικα αποτελέσματα.Ειναι τίμια,δεν κοιτάει ρολόι , προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, συνέχεια ασχολείται μαζί σου ,δεν κλέβει πουθενά είναι στενή και η αίσθηση είναι υπέροχη.Απο ότι κατάλαβα θέλει και η ίδια να περάσει καλά ,το επιδιώκει,αν αφιερώσεις λίγο χρόνο χύνει με σπασμούς και πολύ καυλωτικους ήχους,της αρέσουν τα χάδια τα φιλιά αν και θα τα ήθελα λίγο πιο έντονα. Παίχτηκαν δύο γύροι,οι οποίοι με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο, ηταν δοτική ,πολύ θερμή,σε γλύφει συνέχεια παντού σε όλο το σωμα.Το κορίτσι κάνει καταπληκτικο στοματικό για μένα, γουστάρει πάρα πολύ,το καταλαβαίνεις και αυτό σε φτιάχνει περισσότερο,την άφησα στο δεύτερο μέρος να κάνει μόνη της παιχνίδι και πραγματικά το απόλαυσα.Προσωπικα πέρασα ωραία και θα τη ξαναδώ.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!