Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.472
- Πόντοι
- 736
Σωστη σε βρισκω!ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ!!
μέχρι στιγμές οι τιμές είναι :
100€/ 1 ΩΡΑ
150€/ 1.5 ΩΡΑ
180€/ 2 ΩΡΕΣ
Σκέφτομαι να βάλω και μισή ώρα 50€.
Τι λέτε??
Σωστη σε βρισκω!ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ!!
μέχρι στιγμές οι τιμές είναι :
100€/ 1 ΩΡΑ
150€/ 1.5 ΩΡΑ
180€/ 2 ΩΡΕΣ
Σκέφτομαι να βάλω και μισή ώρα 50€.
Τι λέτε??
Το ραντεβου ημουν εγω..ξερουν πολλες κοπελες απο εδω μεσα το ποσο φερεγγυος ειμαι..αλλα υπηρχε πραγματικα ανωτερο βιαΉδη έκλεισα ένα ραντεβού μέσω site μεγάλο για 13:00 και τον περιμένω ακόμα
Όσο τον είδες εσύ άλλο τόσο τον είδα και εγώ!
Αν μη τι άλλο έχεις την ειλικρίνεια να το παραδεχθείς δημόσια, πράγμα που δεν το κάνουν οι περισσότεροι. Απλά φρόντισε να ολοκληρώσεις αυτό που δεν σου έκατσε σήμερα, εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου.Το ραντεβου ημουν εγω..ξερουν πολλες κοπελες απο εδω μεσα το ποσο φερεγγυος ειμαι..αλλα υπηρχε πραγματικα ανωτερο βια
Αυτο ενοειται.απλα δεν ειμαι αθηνα..οποτε ανεβω αν το θελει και η ντιανα ευχαριστως..Αν μη τι άλλο έχεις την ειλικρίνεια να το παραδεχθείς δημόσια, πράγμα που δεν το κάνουν οι περισσότεροι. Απλά φρόντισε να ολοκληρώσεις αυτό που δεν σου έκατσε σήμερα, εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου.
Aπεριποίητα και παιδικά δείχνουν..Το 'πε και το ΄κανε όσον αφορά τις φωτό, που όντως ανταποκρίνονται σε αυτά που περίμενα να δω απ' αυτές. Τσουπωτή, αλλά σέξυ, για τα δικά μου γούστα πάντα. Λίγο τα δαχτυλάκια των ποδιών με χαλάνε, θα τα ήθελα λίγο πιο περιποιημένα όπως αυτά των χεριών που είναι οκ, καθότι τα προσέχω πάντα, αλλά κατά τα άλλα δεν είδα κάτι το φτιαγμένο πάνω της, όλα φυσικά, όπως τα προτιμώ. Όταν καταλαγιάσει η φούρια των ραντεβού των πρώτων ημερών και μπει το πράγμα σε μια σειρά, θα κάνω κι εγώ την προσπάθειά μου.
Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ, αλλά το έγραψα λίγο πιο στρογγυλεμένα.Aπεριποίητα και παιδικά δείχνουν..
Πιο κυριλαταΤο ίδιο σκέφτηκα κι εγώ, αλλά το έγραψα λίγο πιο στρογγυλεμένα.
Δεν αναφερόμουν σε σένα αγαπημένη, αλλά στον κύριο που ζητάει οι 2 ώρες να γίνουν 160 γιούρος.....Παζάρι είναι μισή ώρα 50€?
Γιατί το λες καλέ μου?
Oxi kale mou den kano kataposiΤελείωμα στόμα με κατάποση;;
Η το κατεβάζετε η μου στέλνετε εδώ στο site!Καλη αρχη
Με εμας που δεν εχουμε viper,τι γινεται;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
6946606966
- ραντεβού με μήνυμα μόνο μέσω viber-
Πρόγραμμα :
Εμπειρία φιλενάδας : ΝΑΙ
Στοματικό χωρίς προφυλακτικό : ΝΑΙ
Εκσπερμάτιση στο σώμα (εκτός πρόσωπο) : ΝΑΙ
Εκσπερμάτιση στο στόμα : ΝΑΙ
Γαλλικό φίλί (με γλώσσα) : ΝΑΙ
Μασάζ προστάτη : ΝΑΙ
Μασάζ (χαλαρωτικο & body to body) : ΝΑΙ
Αυτοικανοιποιηση/αυνανισμός : ΝΑΙ
Στάση 69 : ΝΑΙ
Πολύωρες συναντήσεις : ΝΑΙ
Ποδολαγνια: ΝΑΙ (ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ)
Με βολεύουν καλύτερα τα ξενοδοχεία Bill και Prive όμως έρχομαι όπου θέλετε εσείς.
Να με ενημερώνετε αν μου επιτρέπετε μισή ώρα πριν το ραντεβού (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΩ ΜΗΝΥΜΑ) να σας στείλω ένα μήνυμα για επιβεβαίωση του ραντεβού.
Αν κάποιος δεν εμφανιστεί στο ραντεβού χωρίς ενημέρωση θα τον κάνω μπλοκ μόνιμα!
Σας παρακαλώ μην επιμένετε όταν σας λέω κάτι ότι δεν το προσφέρω!
Δουλεύω κάθε μέρα εκτός Κυριακής από 11:00 έως 01:00.
Αν κάποιος θέλει πιο πριν η πιο μετά με ενημερώνει και το κανονίζουμε!
Σήμερα Δευτέρα 25/12/2025 δουλεύω έως τις 18:00 λόγω ημέρας .
Μπορούν να γίνουν 2 φορές σεξ εντός μίας ώρας χωρίς έξτρα χρέωση.
ΤΙΜΗ :
1 ΩΡΑ (60 ΛΕΠΤΑ)100€
1.5 ΩΡΑ (90 ΛΕΠΤΑ) 150€
2 ΩΡΕΣ (120 ΛΕΠΤΑ)180€
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ RIMJOB-ANAL ΟΥΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ.
(Για οποια περαιτέρω διευκρινηση γράψτε μου μήνυμα θα χαρώ πολύ και απαντάω σε όλους!!)
VIBER ONLY 6946606966