dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.283
Ήδη έκλεισα ένα ραντεβού μέσω site μεγάλο για 13:00 και τον περιμένω ακόμαΣτο χέρι σου είναι!!!
Όσο τον είδες εσύ άλλο τόσο τον είδα και εγώ!
Τελευταία τροποποίηση:
Ήδη έκλεισα ένα ραντεβού μέσω site μεγάλο για 13:00 και τον περιμένω ακόμαΣτο χέρι σου είναι!!!
Ααα ωραια αρχή εκανες... Ελπίζω να του πες να πάει πρώτος κ να σου στείλει δωματιο τουλάχιστον... Μακαρι να παει καλύτερα στη συνέχειαΉδη έκλεισα ένα ραντεβού μέσω site μεγάλο για 13:00 και τον περιμένω ακόμα
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καλέ μου καλές γιορτές να έχεις ότι επιθυμείς ειλικρινάΧρονια πολλα καυλα...
Μια χαρα θα πας κ επικοινωνιακη εισαι κ ωραια γυναικα...!!!
Τα σεβη μου..!
Πάντα ροταω αν μου επιτρέπουν μισή ώρα πριν το ραντεβού να τους στείλω ένα μήνυμα για επιβεβαίωση ( ροταω γιατί ποτέ δεν στέλνω μήνυμα πρώτη μήπως είναι με γυναίκα η κάτι τέτοιο)Ααα ωραια αρχή εκανες... Ελπίζω να του πες να πάει πρώτος κ να σου στείλει δωματιο τουλάχιστον... Μακαρι να παει καλύτερα στη συνέχεια
Ναι καλέ μου υγεία πάνω απ' όλα και αγάπη!!Χρόνια πολλά με υγεία πρώτα από όλα
Σκέφτομαι να σου πω να βάλεις το 2 Ώρο 160 ..Τι λες ? Για κάποιες μέρες νεκρές της εβδομάδαςΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ!!
μέχρι στιγμές οι τιμές είναι :
100€/ 1 ΩΡΑ
150€/ 1.5 ΩΡΑ
180€/ 2 ΩΡΕΣ
Σκέφτομαι να βάλω και μισή ώρα 50€.
Τι λέτε??
Παζάρι είναι μισή ώρα 50€?Ξεκίνησαν τα παζάρια
Όχι καλέ μου οι τιμές δεν αλλάζουν.Σκέφτομαι να σου πω να βάλεις το 2 Ώρο 160 ..Τι λες ? Για κάποιες μέρες νεκρές της εβδομάδας
Οκ μανάρι εγώ μια γνώμη είπα ....αν ας πούμε είναι Δευτέρα γενικότερα ψιλονεκρη μερα και πάρει κάποιος 2 Ώρο η και 3 Ώρο να κάνεις μια καλύτερη τιμή.. απλά μια γνώμη είπαΌχι καλέ μου οι τιμές δεν αλλάζουν.
Απλά σκέφτηκα ότι κάποιος ίσως θέλει μόνο μια φορά να τελειώσει και του φτάνει μισή ώρα και δεν θέλει να πληρώσει τζάμπα μια ώρα.
Για αυτό έθεσα το θέμα του μισάωρου!
Δεν το είπε για εσένα ό συναγωνιστής.Παζάρι είναι μισή ώρα 50€?
Γιατί το λες καλέ μου?
Γνώμη μου άστο το μισάωρο δεν εξυπηρετεί κανέναν, ούτε εσένα ούτε τόν πελάτη.Όχι καλέ μου οι τιμές δεν αλλάζουν.
Απλά σκέφτηκα ότι κάποιος ίσως θέλει μόνο μια φορά να τελειώσει και του φτάνει μισή ώρα και δεν θέλει να πληρώσει τζάμπα μια ώρα.
Για αυτό έθεσα το θέμα του μισάωρου!
Βέβαια θέλω την γνώμη για αυτό ρώτησα!!Οκ μανάρι εγώ μια γνώμη είπα ....αν ας πούμε είναι Δευτέρα γενικότερα ψιλονεκρη μερα και πάρει κάποιος 2 Ώρο η και 3 Ώρο να κάνεις μια καλύτερη τιμή.. απλά μια γνώμη είπα
50 ευρώ δε σε συμφέρει για μισή ώρα εκτός αν ήσουν incall . Αν για παράδειγμα μένεις κέντρο και ο άλλος σε θέλει σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα η στη Κηφισιά θα φας δυο ώρες στη κίνηση για 50 ευρώ ; Νομίζω δε αξίζειΒέβαια θέλω την γνώμη για αυτό ρώτησα!!
Δεν στο είπα με νεύρα ρώτησα μήπως είναι κάτι που δεν σκέφτηκα!
Όλες τις γνώμες θέλω!!
....οχιΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ!!
μέχρι στιγμές οι τιμές είναι :
100€/ 1 ΩΡΑ
150€/ 1.5 ΩΡΑ
180€/ 2 ΩΡΕΣ
Σκέφτομαι να βάλω και μισή ώρα 50€.
Τι λέτε??