dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.476
- Πόντοι
- 22.886
Πμ εσύ νεαρέ
Πμ εσύ νεαρέ
Μόνο για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις .Ζηλιάρη
Σκέφτεσαι νά ψωνίσεις από εδώ;
Χμ.......Μόνο για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις .
Να ξέρουμε τι παίζει στην πιάτσα .
Μην είσαι περίεργος νέε μου
Μπαααα δεν τον βλέπω.Ζηλιάρη
Σκέφτεσαι νά ψωνίσεις από εδώ;
Έχεις δίκιο, ούτε και εγώ τον βλέπω.Μην είσαι περίεργος νέε μου
Μπαααα δεν τον βλέπω.
"... πουτανέ..." νέα απόχρωση τύπε μου;;;;Τσίμπησες κανένα πελάτη,γιατί όλη την ώρα είσαι on line; Κατά τη ταπεινή μου γνώμη το χρώμα των νυχιών για μία γυναίκα του επαγγέλματός σου πρέπει να είναι πουτανέ. Αυτό που έχεις εσύ και το μοστράρεις είναι για άβγαλτα κοριτσάκια 18 ετών.Εγώ προσωπικά sorry, αλλά ξενέρωσα.
Συνήθως το κόκκινο της φωτιάς θεωρείται πουτανέ τύπε μου.."... πουτανέ..." νέα απόχρωση τύπε μου;;;;
Το ύφος σου απαιτεί μια απάντηση που δεν θα σου κάνω την χάρη να σου δώσω!Τσίμπησες κανένα πελάτη,γιατί όλη την ώρα είσαι on line; Κατά τη ταπεινή μου γνώμη το χρώμα των νυχιών για μία γυναίκα του επαγγέλματός σου πρέπει να είναι πουτανέ. Αυτό που έχεις εσύ και το μοστράρεις είναι για άβγαλτα κοριτσάκια 18 ετών.Εγώ προσωπικά sorry, αλλά ξενέρωσα.
Κι εγώ θα μείνω ξάγρυπνος από τη ..στενοχώρια μου..Το ύφος σου απαιτεί μια απάντηση που δεν θα σου κάνω την χάρη να σου δώσω!
Τα φιλιά μου
Κι εγώ θα μείνω ξάγρυπνος από τη ..στενοχώρια μου..
Το κοντο ξανθο μαλλι απο που προκυπτει;Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες ... συνάντηση με τη Dyana μετά από εύκολη επικοινωνία... πολύ ευγενική, σε ενημερώνει για όλα όσα προσφερει,φρέσκο κορίτσι ,οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.Ειναι ένα απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας ,όχι μοντέλο , ομορφούλα, χαμογελαστή,σωματακι όχι αδύνατο ούτε όμως και γεμάτη όπως μπορεί κάποιος να νομίζει από τις φωτό..είναι τόσο όσο πρέπει και της πάει νομίζω.Στηθος μικρό με πολύ ωραία αίσθηση και το πιο σημαντικό από όλα απόλυτα περιποιημένη και πεντακάθαρη .Κοντό ξανθό μαλλί,απαλή επιδερμίδα και ένα ωραίο σκουλαρικακι στη γλώσσα το οποίο διαχειρίζεται πολύ καλά το κοριτσι όταν πρέπει με πολύ καυλοτικα αποτελέσματα.Ειναι τίμια,δεν κοιτάει ρολόι , προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, συνέχεια ασχολείται μαζί σου ,δεν κλέβει πουθενά είναι στενή και η αίσθηση είναι υπεροχη.Απ'οτι κατάλαβα θέλει και η ίδια να περάσει καλά ,το επιδιώκει,αν αφιερώσεις λίγο χρόνο χύνει με σπασμούς και πολύ καυλωτικους ήχους,της αρέσουν τα χάδια τα φιλιά αν και θα τα ήθελα λίγο πιο έντονα. Παίχτηκαν δύο γύροι,οι οποίοι με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο, ηταν δοτική ,πολύ θερμή,σε γλύφει συνέχεια παντού σε όλο το σώμα.Το κορίτσι κάνει καταπληκτικο στοματικό για μένα, γουστάρει πάρα πολύ,το καταλαβαίνεις και αυτό σε φτιάχνει περισσότερο,την άφησα στο δεύτερο μέρος να κάνει μόνη της παιχνίδι και πραγματικά το απολαυσα .Προσωπικά πέρασα ωραία και θα τη ξαναδώ.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!
Φοράει περούκα!. Ρε τι ακούμε και βλέπουμε .Το κοντο ξανθο μαλλι απο που προκυπτει;
Στις φωτο που εχει το μαλλι της ειναι στους ωμους εκτος αν στις φωτο εχει exte η οι φωτο ειναι παλιες.
Να το παρουμε αλλιως.Φοράει περούκα!. Ρε τι ακούμε και βλέπουμε .
Ευχαριστω για τη διευκρινησηΧαχαχαχαχ
Στις φωτογραφίες είναι μετά το τζακουζι που είναι βρεγμένο το μαλλί και φαίνεται πιο μακρύ!
Στα ραντεβού έρχομαι με το μαλλί φτιαγμένο που όταν είναι φτιαγμένο φτάνει μέχρι τους ώμους!!
Τον λύσαμε τον γρίφο
Εγώ ευχαριστώ καλέ μου κάθε απορία (καλοπροαίρετα κι όχι κακοπροαίρετα) είναι χαρά μου να τα συζητάμε!!Ευχαριστω για τη διευκρινηση
Δεν καταλαβα τιποτε. Παμε παλιΝα το παρουμε αλλιως.
Σε υποτιθεμενη κριτικη σε καρτελα ανοιξει στο πεδιο φωτογραφιες θα βαλεις ακριβεστατες;