KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.810
- Πόντοι
- 6.166
παρε μια κρητικη μαντιναδακρητική!
Θωρεί η γυναίκα την ψωλή το αίμα τζη μαργώνει, και χάνεται στη μπούκα τζη που μου την τσιμπουκώνει.
παρε μια κρητικη μαντιναδακρητική!
Το μουνι το λένε Γιώταπαρε μια κρητικη μαντιναδα
Θωρεί η γυναίκα την ψωλή το αίμα τζη μαργώνει, και χάνεται στη μπούκα τζη που μου την τσιμπουκώνει.
Ετσι να ζεσταινομαστε καυλιαρα μουΤο μουνι το λένε Γιώτα
Και τον πουτσο Παναγιώτα!!
Φωτογραφια απο μπροστα θα βαλεις;Το μουνι το λένε Γιώτα
Αύριο θα βάλω αρκετές!Φωτογραφια απο μπροστα θα βαλεις;
Για ποιο λόγο κάποιος να στείλει dick Pic σε μια κοπέλα του χώρου;;;; πόσο μαλάκας πρέπει να είναι;;;;....νομιζω οτι στους 100, το 70% θα στειλει για καβλαντα-dickpic, τo 25% για πληροφοριες-λεπτομερειες κ στα "υποψην" και τελος ενα 5% θα παρει για να κλεισει ραντεβου!
ΠΟΛΥ.Για ποιο λόγο κάποιος να στείλει dick Pic σε μια κοπέλα του χώρου;;;; πόσο μαλάκας πρέπει να είναι;;;;
Πάντως αυτό είναι "πολύ Ελληνικό" για να το έβγαλε το Google translateΤο μουνι το λένε Γιώτα
Απευθύνονται στους ειδικούς. Γιατί να στείλουν έτσι και αλλιώς είναι η απορία μου.Για ποιο λόγο κάποιος να στείλει dick Pic σε μια κοπέλα του χώρου;;;; πόσο μαλάκας πρέπει να είναι;;;;
....ελα κουκλα σ'εχωΤο μουνι το λένε Γιώτα
καν'τo απο δευτερα καλυτερα.Αύριο θα βάλω αρκετές!
Από Δευτέρα ξεκινάμε και δίαιτα ναι??καντω απο δευτερα καλυτερα.
ειναι παραδοση εδω μεσα
εγω οχι παντωςΑπό Δευτέρα ξεκινάμε και δίαιτα ναι??
Η φώτο στο προφίλ σου ανήκει στην Katelyn Marelie έχει και onlyfans. Πώς ξέρουμε ότι και οι άλλες είναι δικές που έχεις ανεβάσει;:Oχι εγώ ούτε ψεύτικες φωτογραφίες θα βάλω,ούτε θα πω ότι αυτό το κάνω και στο ραντεβού δεν θα το κάνω!
Θέλω οποίος έρθει να περάσει καλά και να με ξαναπάρει όχι να πάρω χρήματα "εκβιαστικά" γιατί έτσι θα έχω δουλειά μια βδομάδα...δύο??
Μετά θα μου βγει το όνομα και δεν θα έχω τίποτα.
Θέλω να έχω 10 πελάτες που όταν θα πω δεν το κάνω αυτό να το σέβονται και να μην με πιέζουν όπως μερικοί στα μυνήματα,και από εμένα δεν θα χάσει κανένας εφόσον είμαι του γούστου του!!
Δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους!!
Μόνο 3 πράγματα ζητάω εγώ και τα προσφέρω αντίστοιχα!!
Σεβασμος-ευγενεια-καθαριοτητα!!
Όλα τα άλλα θα τα βρούμε υπάρχει πολύ θέληση!
Σε αυτό δεν έχεις άδικο...E μα αφού ξέρεις! Το μασαζάκι είναι το μόνο που μπορεί να με χαλαρώσει!!
Με όλα αυτά που ζούμε με τις ομάδες μας σε Ελλάδα και Αγγλία, μόνο το μασαζάκι έμεινε για ευχαρίστηση/χαλάρωση!!
Είδες πόσο έχει προχωρήσει η τεχνητή νοημοσύνη? Σε αντίθεση με την δική μας….Πάντως αυτό είναι "πολύ Ελληνικό" για να το έβγαλε το Google translate
Καλησπέρα καλέ μου εύχαριστω πολύ για το μήνυμα σου!!!Η φώτο στο προφίλ σου ανήκει στην Katelyn Marelie έχει και onlyfans. Πώς ξέρουμε ότι και οι άλλες είναι δικές που έχεις ανεβάσει;: